Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nekem haverom hozza, szerintem kb 13e körül van ott, de itthon horribilis árat kérnek érte, jah és nem is nagyon lehet kapni, túl nagy az igény rá, nincs elég belőle.Ronaldinho. írta:Mennyibe kerül egy mez?
Azt azért ne hagyd figyelmen kívül, hogy azon a blogon egy madridista írja a spanyol postokat.. Én teljes mértékben egyetértek Tamással! Ha Messi max 1 rövid sérüléssel kibírja ezt a szezont, és tartja a formáját, akkor egyértelműen vezérré válhat!Benga írta: (David Villa. Kun Aguero. Zarate sorolhatnám)
parádésan játszik, de valamiért még nem igazi a dolog nst.blog-on is olvastam, hogy nem tud igazi vezérré válni. Egyet tudok ezzel érteni.
Bár ezt nem a két gólja után kéne írnom, de így van.
Vateráról 9500+postaköltségért rendelhetsz idei mezeket. Szerintem onnan a legolcsóbb.Ronaldinho. írta:...
Mennyibe kerül egy mez?Bestbarca írta:Ő az Isten! 2 hét múlva hozzák a Messi mezem Barcelonából!!! YeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhVarga Tamás írta:A világ jelenleg legjobb formában levő, legnagyobb játékosa. ÉS A MIENK!
SZERETÜNK MESSI!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(David Villa. Kun Aguero. Zarate sorolhatnám)Varga Tamás írta:A világ jelenleg legjobb formában levő, legnagyobb játékosa. ÉS A MIENK!
SZERETÜNK MESSI!
Ő az Isten! 2 hét múlva hozzák a Messi mezem Barcelonából!!! YeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhVarga Tamás írta:A világ jelenleg legjobb formában levő, legnagyobb játékosa. ÉS A MIENK!
SZERETÜNK MESSI!

OFFmezeibela írta:cruyff írta:Nézni Messi játékát, az érzés megfizethetetlen.... minden másra ott a real madrid.
hahaha.
inkább nézni a barcat messi játéka nélkül. na máris nem olyan vicces igaz?
cruyff írta:Nézni Messi játékát, az érzés megfizethetetlen.... minden másra ott a real madrid.
chi omega írta:szerintem kell még iniesta is, mert amikor 8an nagy nehezen felrúgják leot, esetleg nem a 16osnál, akkor valakinek le kell passzolni a szabadrúgást.CFirpo3 írta:Amit ma művelt az hihetetlen volt. Ilyet csak Messi tud.
Komolyan mondom, legközelebb így kell fölállni:
------Valdes-------
-------------------
---------------------
---------------------
----Messi-----
-------------------
--------------------
így csak nyerni tudnánk
szerintem kell még iniesta is, mert amikor 8an nagy nehezen felrúgják leot, esetleg nem a 16osnál, akkor valakinek le kell passzolni a szabadrúgást.CFirpo3 írta:Amit ma művelt az hihetetlen volt. Ilyet csak Messi tud.
Komolyan mondom, legközelebb így kell fölállni:
------Valdes-------
-------------------
---------------------
---------------------
----Messi-----
-------------------
--------------------
így csak nyerni tudnánk

De aztán a Sporting ellen Eto'o rúgta...recrea írta:,,Labdarúgás: Messi elvette Eto'ótól a szombati tizenegyest˝
Na most ezt a rövid hírt én nem értem. Messi ezt nem nyilatkozhatta, mivel ő rúgta a racing ellen is a tizit...!!?? Vagy most én vagyok vakon???