Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1:2szajko írta:zenit-real,hogy áll?
Miután bekapták a második góljukat annyira nem, de 1-1 után elég jól nyomták, mégis a Madrid szerzett vezetést megint. Egyébként most olyan mezőnyjáték van, de elég sok a helyzet mindkét oldalon.gergo9 írta:Nagyon nyom a Zenit???kovinho írta:Jó meccs, a Madridnak mondjuk nem sok momentuma volt a második góljuk előtt, mégis beköszönt Nistelrooy. Érdekes lesz ez még...
www.rojadirecta.com itt ki tudsz választani egy linketultrasur írta:sajnos TV nem nézhetem de tudna valaki adni egy linket
Zenit.Real Madrid amugy 0:1!!!
ráadásul öngóllal, remélem nem marad így és a Zenit alkot valamitultrasur írta:sajnos TV nem nézhetem de tudna valaki adni egy linket
Zenit.Real Madrid amugy 0:1!!!
Már akinek van tv 6-jaFernando írta:Nagyon jó lenne ha élőben adnákozsimiki írta: Az tuti,h adják a mi meccsünket, és szerintem felvételről, fél füllel hallottam egy beharangozóban a tv6-on.Tehát a Shaktar-Barcát látni fogjuk, kérdés hány órától..
Nagyon jó lenne ha élőben adnákozsimiki írta:Az tuti,h adják a mi meccsünket, és szerintem felvételről, fél füllel hallottam egy beharangozóban a tv6-on.Fernando írta: tv6, 20.30 - még nem derült ki
tv6, 22.50 - -"-
Tehát a Shaktar-Barcát látni fogjuk, kérdés hány órától..
Az tuti,h adják a mi meccsünket, és szerintem felvételről, fél füllel hallottam egy beharangozóban a tv6-on.Fernando írta: tv6, 20.30 - még nem derült ki
tv6, 22.50 - -"-