Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csongor,Sharky,Antiimperialista& a neje kint vannak,ők igyekeznek...bezzeg akiknek kéne...?!?ultrasur írta:köszi remélem sokan lesznek a Puskés F.-ben
Krojf írta:Pillanatokon belül kezdünk az albánok ellen...
A Sport1-re mindenki!
Hajrá, magyarok!
K.

sisa mondott le, nem ők küldték el.Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=201833
Kisteleki újabb nagyszerű döntése. Teljes dilettantizmus és tisztességtelenség vezéreli az MLSZ vezetését. Hogy a szakmaiság teljes hiányáról már ne is szóljak.
Érthetetlen döntés.Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=201833
Kisteleki újabb nagyszerű döntése. Teljes dilettantizmus és tisztességtelenség vezéreli az MLSZ vezetését. Hogy a szakmaiság teljes hiányáról már ne is szóljak.

Mi a fenének kell négykapus?takivini írta:Koeman kijelölte a keretét, felhívnám a figyelmet a magyar foci sajátosságára: Négy kapust hívott be, viszont csak két csatárt.![]()

én németh kikit raknám be ha nem lenne sérült és ki is lesz probálva és lesz egy golerős csatárunk rengeteget fejlődött és fog is huszti hatalmas játékos ezsméleteln milyen jol játszot a középpálkyánk jo volt bár dzsudzsákot hamarabb behoztam volna jobban élt volna azon a vizes mély talajon mint a torghelle aki tök nulla rughatott volna min3 golt mert ennyi 100%helyzete volt de volt a husztinak is jol játszottunk lesz ez jobb is csak igy továbbfradika87 írta:Attila-Raul írta:Szerintem ugy értette, hogy az első két forduló után állhatnánk a csoport élén, ami igaz is!
Hol `elsz? 1 fordulo jart le... a s arrol beszelsz h megnyerhettuk volna acsoportot![]()
Nézd Albánia!
Pff, jó erős csapat
Mostanába mindenki képes meglepetésre, lásd. litvánok
csak még mi nem
de el jön majd az is
bízok a fiúkba, mert most legalább fociztunk, nem ugy mint a horvátok, vagy a norvégok ellen a régebbi selejtezők során.
Amugy szerintem azért Priskint ha ugyanigy kiszolgálják, mint torgát, akkor többre menntünk volna!
Szerintem ugy értette, hogy az első két forduló után állhatnánk a csoport élén, ami igaz is!Attila-Raul írta:
Hol `elsz? 1 fordulo jart le... a s arrol beszelsz h megnyerhettuk volna acsoportot![]()
Kösz, hogy leírtad ugyanazt, amit én. Az meg, hogy "elvagyok szalva": inkább nem reagálok.Attila-Raul írta:Portugálok, svédek már az első meccseken súlyos pontotkat hullajtanak el, egy kis szerencsével még nyerhettük is volna a csoportot
Hol `elsz? 1 fordulo jart le... a s arrol beszelsz h megnyerhettuk volna acsoportotelvagy szalva...
lenyegtelen h mennyi pontot veszitettek....ilyen impotens jatekkal nem nyerunk semmit. Nincs egy normalis csatarunk aki golt rugjon...s mind tudjuk gol nelkul nem lehet meccset nyerni. Roviden ennyi...