Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Capdevilát érdemes lenne leigazolni. Pár évig még mindenképpen jó lehet. Nem gondolom, hogy az a 30 év az sok lenne.Subinho írta:sylvinho még ezer évesen is jobb lesz mint most abidal!!! valaki tegye a padra kérem!!! nem értem, ha nem megy neki, miért nem próbálja ki sylvinhot??? mindenkinek esélyt ad lassan guardi, neki miért nem, amikor abidal ennyire gyenge formában játszik??? én mindenképp játszatnám syl-t, sokkal jobb! gyors, jól ad be, dani alves "párja" lehetne...
nem hiába került be evra a válogatott kezdőjébe abidal helyére... sokkal jobb!!!
egyébként spanyolból kell igazolni! ha az Európa Bajnok Spanyol válogatottban megállta a helyét capdevilla és a ligában is jól tolja, akkor mi is a kérdés???
De még a keretbe sincs bent soha..........gekkodan írta:Lehetne Ő kezdő az erős csapatok ellen is, ugyanis Abidalon idén már mentek el meccsek, számtalan gólban benne van a keze. Ráadásul bántó, hogy Sylvinho még csak esélyt sem kap, holott szerintem jobb formában van a franciánál, valamint tud beadni, amit Abidal sosem tudott.soadroli írta:Guardiola nemnaon akarja játszatni!
Meg sztem gyengébb csapat ellen lehetne kezdő is!
Lehetne Ő kezdő az erős csapatok ellen is, ugyanis Abidalon idén már mentek el meccsek, számtalan gólban benne van a keze. Ráadásul bántó, hogy Sylvinho még csak esélyt sem kap, holott szerintem jobb formában van a franciánál, valamint tud beadni, amit Abidal sosem tudott.soadroli írta:Guardiola nemnaon akarja játszatni!
Meg sztem gyengébb csapat ellen lehetne kezdő is!
sztem is jobb.CFirpo3 írta:Visszatérve a Sylvinho témához, szerintem jobb lenne, ha ő játszana Abidal helyett idén, aztán majd jövő nyáron igazolni kéne egy balhátvédet.
Persze,csak megjegyeztem hogy mennyire hasonlítana a két transzfer.CFirpo3 írta:Az, hogy franciák mindketten az még nem jelenti azt, hogy ugyanolyanok.
Persze. De ha egy játékos jó és beszéli azt a nyelvet(ebben az esetben spanyol) akkor valószínű, hogy beilleszkedik és itt is jó lesz. És ez most nem Clichyre vonatkozik, hanem akárkire.depth írta:Ezt akárkinél ellehet mondani. Mi a biztosíték arra, h ha valakit igazolunk, akkor jól fog neki menni itt?socio66 írta: Dettó ugyanaz mint Abidal.Ő is francia, most nagyon jól megy neki,de mi a biztosíték arra hogy nálunk is jó lenne
Ezt akárkinél ellehet mondani. Mi a biztosíték arra, h ha valakit igazolunk, akkor jól fog neki menni itt?socio66 írta: Dettó ugyanaz mint Abidal.Ő is francia, most nagyon jól megy neki,de mi a biztosíték arra hogy nálunk is jó lenne
Az, hogy franciák mindketten az még nem jelenti azt, hogy ugyanolyanok.socio66 írta:Dettó ugyanaz mint Abidal.Ő is francia, most nagyon jól megy neki,de mi a biztosíték arra hogy nálunk is jó lenneCFirpo3 írta: Én Clichyt látnám szívesen balhátvédnek, de sajna ő biztos nem megy el az Arsenaltól.
Dettó ugyanaz mint Abidal.Ő is francia, most nagyon jól megy neki,de mi a biztosíték arra hogy nálunk is jó lenneCFirpo3 írta: Én Clichyt látnám szívesen balhátvédnek, de sajna ő biztos nem megy el az Arsenaltól.
Én se. Én Clichyt látnám szívesen balhátvédnek, de sajna ő biztos nem megy el az Arsenaltól.kabekabe írta:én tavaly se voltam vele elégedett.
és nem is mondtam h bulizott bár nem is bulizott
socio66 írta:Nem a pénz a lényeg,hanem a minőség. Esetleg Lahm-ot tudnám elképzelni a helyén,dehát ő most írta alá új szerződését a Bayernnel...kabekabe írta:ha ilyen pénzeket tudunk költeni akkor lazán todnánk potolni
értem de sztem zhirkov is tökéletes lenne oda azt viszont sajnálom h lahm uj szarződést írt alá.socio66 írta:Nem a pénz a lényeg,hanem a minőség. Esetleg Lahm-ot tudnám elképzelni a helyén,dehát ő most írta alá új szerződését a Bayernnel...kabekabe írta:ha ilyen pénzeket tudunk költeni akkor lazán todnánk potolni
Nem a pénz a lényeg,hanem a minőség. Esetleg Lahm-ot tudnám elképzelni a helyén,dehát ő most írta alá új szerződését a Bayernnel...kabekabe írta:ha ilyen pénzeket tudunk költeni akkor lazán todnánk potolni
Érdekes Abidal helyét eddig nem nagyon kérdőjeleztük meg,most,egy meccs után már mindenki adná el. Inkább bízni kéne benne,segíteni neki,hogy túllépjen pályafutása ezen nehéz szakaszán..Azért ő nem kezdett el bulizni, mint R10 anno,egyszerűen csak rossz passzban van. Ezért még nem kell egyből eladni. Egyébként is,nehezen tudnánk pótolni.kabekabe írta:de jövöre sztem átadhatná a helyét a fiataloknak
abidal is menjen
Butaság.kabekabe írta:én nyáron eladtam volna abidalt és sylvinhot is mert abidal gyönge sylvinho meg idős és nem olyan jo corcolest fel kellet volna hozni és jöhetett volna mondjuk zhirkov.
Gio naon jo volt, Drenthe is jo sztem de a real nem jo neki menjen a romaba vagy a tottenhambe ott kiteljesedhetne.