Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tökéletesen egyetértek!d.OR írta:a másik meg az ezzel a kommentátor kapcsolatban, hogy abszolút nincs semmi "dallam" a hangjában, meg abszolút jelentéktelen is....én majdnem elaludtam rajta, és ráadásul olyan halkan beszélt....
Szerintem Léderer Ákosnál nincs szarabb kommentár. Meg am is a Sport tvnek egész jó kommentátori stábja van.Igaz ez nem a legjobb de elmegy egynek.d.OR írta:a másik meg az ezzel a kommentátor kapcsolatban, hogy abszolút nincs semmi "dallam" a hangjában, meg abszolút jelentéktelen is....én majdnem elaludtam rajta, és ráadásul olyan halkan beszélt....
Szerintem nincs vele semmi baj. Sokkal jobb, mint a sportklubosok.d.OR írta:a másik meg az ezzel a kommentátor kapcsolatban, hogy abszolút nincs semmi "dallam" a hangjában, meg abszolút jelentéktelen is....én majdnem elaludtam rajta, és ráadásul olyan halkan beszélt....
Ilyenre én sem emlékszem..Attya írta:Nem tom emléxik e vki h tnap az a balfék riporter vmi oat mondott h Messi-t kifütyülte a közönség a Nou Camp-ban!!! Lehet én vagyok a hüe de Messi-t szerintem még idegenben sem szokták kifütyülni nemhogy otthon!!! Vagy tévednék és +történt ez?
Az. De csak unalmas meccseknél. Egy rosz meccsből tud jo meccset csinálni, de egy rohadt jo meccsből is tud nagyon rosszat....socio66 írta:Óriási figura..Fernando írta:Sportklub, Horthy, Barca-Sporting Lisszabon-on
"Ruí Patríció ezért nem fogja bejelölni Samuel Eto'o-t iwiwen."![]()
![]()
(Miután belőtte a 11-est)
Óriási figura..Fernando írta:Sportklub, Horthy, Barca-Sporting Lisszabon-on
"Ruí Patríció ezért nem fogja bejelölni Samuel Eto'o-t iwiwen."![]()
![]()
(Miután belőtte a 11-est)
Ó persze haltam be rajta, hatalmas volt.harcilepke írta:nem tudom ki figyelte a tegnapi meccsen a közvetítést, de valami hasonló:
"Elég érdekes mozdulat volt ez Puyoltól, igaz ő nem csatár és legalább a labda felé fut v. mozog, nem úgy mint Torghelle a svéd magyaron..."
vagy valami ilyesmi..
de hozzátenném: szerintem a sanyi se az...
meg Ő közvetíti ált a barca tv-t is, és mikor kapunk egy unalmas [auto_cenzúra] meccset, akkor is legalább a beszólásain lehet röhögnisocio66 írta:Igen,én pont ezért választom néha a legnevetségesebb meccseket,(Major League Soccer..)mert azokat általában Horti közvetíti és óriási oltásokat nyomat..Bogi63 írta:
Ebben igazad van. Akkor jó vele meccset nézni, ha alapból sz.r lenne, de az idióta beszólásai miatt nem lehet nem nézni!
Igen,én pont ezért választom néha a legnevetségesebb meccseket,(Major League Soccer..)mert azokat általában Horti közvetíti és óriási oltásokat nyomat..Bogi63 írta:
Ebben igazad van. Akkor jó vele meccset nézni, ha alapból sz.r lenne, de az idióta beszólásai miatt nem lehet nem nézni!
Ebben igazad van. Akkor jó vele meccset nézni, ha alapból sz.r lenne, de az idióta beszólásai miatt nem lehet nem nézni!socio66 írta:Horti vicces,meg nagyon karakteres figura,de szerintem mint sportkommentátor,komolytalan..Bogi63 írta:
Horti esetleg?![]()
Horti vicces,meg nagyon karakteres figura,de szerintem mint sportkommentátor,komolytalan..Bogi63 írta:
Horti esetleg?![]()
Horti esetleg?MQuC írta:Hajdú B. mond néha hülyeségeket, de nincs nála jobb kommentátor kisHazánkban..