Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szombati meccset megnyerjük, ebben biztos vagyok. Tavaly is úgy jöttek ide, hogy most megmutatjuk, aztán egy sima hármassal oldalogtak haza.LG írta:Pontosan, ahogy mondod. A tavalyi meccsekből kiindulva, az Atletico nem fog bunkerfocit játszaniNekük is a támadóikban van az erejük. Tavaly két nagyszerű meccset játszottunk velünk, 1ikből jól jöttünk ki, másikból nem, és ez talán a védelmünk miatt volt. Ősszi rangadón nagyon jól működött a védelem, Agüeroékat kikapcsolták. Tavasszal viszont Agüero oktatott.
Sztem egy kitűnő meccs elé nézünk, nagyon nehéz lesz, a védelmünk most nagyon le lesz tesztelve.
Barátom, én is egyetértek Veled-és LG-vel-Abidallal kapcsolatban. Remekül kezdett nálunk tavaly, de azóta egyre instabilabb, helyezkedési hibák sokaságát véti. Egyébként a védelmünk azért is sebezhető, mert támadásban nagyon kiürítjük a térfelünket, az ellenfelek hatalmas üres területekre indíthatnak. Nagy szerep hárul ilyenkor a vkp-ra, épp ezért nem kellene az amúgy tehetséges Sergi gyereket eröltetni Yaya kárára.gekkodan írta:Gáborral ismét egyet tudok érteni teljesen.
Egy dolog azonban komoly és fontos kérdés: a védelem korántsem stabil, eddig az idén kapott összes gólunk elkerülhető lett volna, ha jobb a helyezkedés. Abidalon sok megy el, ahogy LG mondta, a tudása megvan, de a tavalyi szezon őszi meccseit kivéve formán kívül teljesít, Syl nálam megbízhatóbb.
Szerintem attól függ, hogy milyen felfogásban játszik az Atletico. Ha nem csak védekezni akarnak, mint a spanyol kiscsapatok, akkor szerintem egyértelműen több esélyünk van a győzelemre, mint pl. a Santander ellen. Főleg úgy, hogy azért sztem az Atletico védelme nem tartozik a legjobb védelmek közé. De az is biztos, hogy védőink még nem találkoztak az idei szezonban az Atletico-énál jobb támadószekcióval.dr. Mezey írta:Sok olyan dolgot mutatnak a fiúk, amit tavaly nem és ami kell ahhoz hogy nyerjen vmit a csapat. Elsősorban hogy talpra tudnak állni vert helyzetből. Szerintem sokkal jobbak vagyunk az múlt szezonhoz képest és ha még össze is szoknak, akkor végig verünk mindenkit. Azért most már jó volna egy hátradőlős győzelem is, bár az ATM ellen nem lehet erre számítani sajnos.
Hát ja...Én egyátalán nem örülök annak, h ők következnek. Most lélektanilag jól jött ez a győzelem, de ha az Atletico meglep minket-amire sajna van esély-az meg nagy pofon lenne, nagyon rosszkor. Persze, ha őket is legyőznénk, nagy fegyvertény lenne, de ez nem lesz egyszerű, egyátalán nem.dr. Mezey írta: bár az ATM ellen nem lehet erre számítani sajnos.
Ezt párszor elolvastam mire felfogtam mit is akartál irni, de sztem bennem van a hiba.norbert55 írta:De Iniesta sztem balszélsőként többetfog játszani.És ha Bosquets beépül a csapatba mint anno Ini akk Ini a balszélső Ini helyett Bosquets és így nem kell vennünk balszélsőt.
Bocsi Fernando!!!A profi pályafutására gondoltam ha ezt nála lehett mondanom.Fernando írta:Khm. Ötödosztályban kezdte. AS Lyon-Duchéreben. Majd INNEN vitte el a Monaco.... És ekkor még középhátvéd volt. A többit már tiis tudjátok. Lyon balhátvéd... 2 jo szezon a szerintem akkor mélyponton lévő francia bajnokságban...manuel írta:maxilopez írta:Ebben az egyetlen kivetni való amit találtam, Abidal kihagyása.Szerintem jobb játékos mint Sylvinho.
Üdv M.Lopez!![]()
![]()
........Amig Abidal egybivalyerős másodosztályú francia csapatban kezdte a pályafutásátt.
Első reakció:Azt kell hogy mondjam MAKKKOLTUNK de akkorát mint az állat. Megvan a 3 pont ez a lényeg, de Pep menjen.
G.
Khm. Ötödosztályban kezdte. AS Lyon-Duchéreben. Majd INNEN vitte el a Monaco.... És ekkor még középhátvéd volt. A többit már tiis tudjátok. Lyon balhátvéd... 2 jo szezon a szerintem akkor mélyponton lévő francia bajnokságban...manuel írta:maxilopez írta:Ebben az egyetlen kivetni való amit találtam, Abidal kihagyása.Szerintem jobb játékos mint Sylvinho.
Üdv M.Lopez!![]()
![]()
........Amig Abidal egybivalyerős másodosztályú francia csapatban kezdte a pályafutásátt.
Miben? Ő maradt le a védőről aki üresen lőhetett a kapunkba a Numancia ellen.Varga írta:Fernando írta: Én nemláttam a meccset, de hogy érted, hogy rossz formában van? volt ő már itt jóba is? Nemhiszem, sőt... Szerintem egyáltalán nem jó balszélső. A Numancia ellen is miatta kaptuk a gólt...
Nem nem volt igazad van.
maxilopez írta:Ebben az egyetlen kivetni való amit találtam, Abidal kihagyása.Szerintem jobb játékos mint Sylvinho.
Üdv M.Lopez!
Fernando írta: Én nemláttam a meccset, de hogy érted, hogy rossz formában van? volt ő már itt jóba is? Nemhiszem, sőt... Szerintem egyáltalán nem jó balszélső. A Numancia ellen is miatta kaptuk a gólt...
És mégkitujda hogy hánygólt kaptunk már miatta eddig????Fernando írta:Én nemláttam a meccset, de hogy érted, hogy rossz formában van? volt ő már itt jóba is? Nemhiszem, sőt... Szerintem egyáltalán nem jó balszélső. A Numancia ellen is miatta kaptuk a gólt...
Ebben az egyetlen kivetni való amit találtam, Abidal kihagyása.Szerintem jobb játékos mint Sylvinho.gekkodan írta:A rotáció eddigi egyetlen vesztese maga a védelem. Hihetetlen bizonytalanságot szül.
Ezt preferálnám alapvetően: Alves- Puyol - Rafa/Martin - Sylvinho
A francia sem kell oda és nálam Piqué sem nyert akkorát.