Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CFirpo3 írta:Direkt változott meg a betűtípus és a betűméret az oldalon? Mert nekem az "Eto'o lemaradt a délelőtti sétáról", az "Este visszatér a tengerkék mez" és az "Abidal: Csak a pályán vagyunk egy család" című cikkek mások e tekintetben.
Vagy csak nekem ilyen?
azért szóljál hozzá máshoz, nem akartam elvenni a kedvedet, de ez úgy szúrta a szememfcbarca10 írta:...
Húúú. Bocs. Megnéztem a videót és tényleg rosszul néztem.MichaaBee írta:elmondanám, h a meccs a 103-104. percben ért végettfcbarca10 írta:Két cikkben is az állt, hogy Messi a 103. percben szerzett gólt.
De ha leszámítjuk a szünetet, akkor Henryé 76. Messié pedig 93. percben esett. Egyébként ha beleszámítjuk a szünetet akkor Messié a 112. percben esett. Engem nem zavar csak hát olyan sok helyesírási gondot leírnak ide, ez sztem fontosabb.ha elmagyarázod nekem, h 90+10 perc + 3 perc hosszabbítás hogyan jön ki 112 percre, akkor azért megkaphatnád a nemlétező matematikai Nóbel-díjat... a másik meg az, h a fociban az a szabály, h nem állítják az órát, hanem rápakolnak még X percet. tehát eszerint a 103-104. percben lőtt gólt Messi
elmondanám, h a meccs a 103-104. percben ért végettfcbarca10 írta:Két cikkben is az állt, hogy Messi a 103. percben szerzett gólt.
De ha leszámítjuk a szünetet, akkor Henryé 76. Messié pedig 93. percben esett. Egyébként ha beleszámítjuk a szünetet akkor Messié a 112. percben esett. Engem nem zavar csak hát olyan sok helyesírási gondot leírnak ide, ez sztem fontosabb.
Iván Pénteken jött haza.Livia Drusilla írta:Egy kérdésem lenne.
Amennyiben az Iván még Barcelonában tartózkodik, egy Guardiola sajtótájékoztatón nem kérdezné meg, h miért mellőzi ilyen feltűnően Yayát?
Vagy ilyet nem lehet?
a cikkben Canatalejo van,kedves Tamás..Varga Tamás írta:Semmi helytelen nincs benne. Becses neve: Luis Medina Cantalejo.socio66 írta:A Espanyol elleni meccs cikkében Cantalejo bíró neve helytelenül van írva, javítsátok!
Semmi helytelen nincs benne. Becses neve: Luis Medina Cantalejo.socio66 írta:A Espanyol elleni meccs cikkében Cantalejo bíró neve helytelenül van írva, javítsátok!
Szia!jokesz írta:Sziasztok
Azt szeretném kérdezni,hogy "külön"az Eurobarca.hu miként tud kérdést föltenni egy spanyol sajtótájékoztatón?Már több cikkben is ki volt ez emelve és mindig szemet szúrt.Tegnap hozzá is szóltam Iván egyik cikkéhez amiben benne volt,de nem reagált rá.
Valaki okosítson ki plíz ebben a témában.
Előre is köszi.