Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bogika87 írta:Istenem ez de dúúúrva meccs volt lány létemre nem szoktam hangoskodni max csapkodni a Ronaldinhos párnám amit már le kellene cserélni de most a 11-nél síkitottam egy nagyot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajjj annyira örülök komolyan néha majdnem olyan érzés mint egy jó sex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hasonlóan katarzisban vagyok, ahogy szerintem mindenki. Sajnálom hogy néhányan fanyalognak most is.PetI írta:Hát a párizsi BL-döntővel és a ManU. - Zetével holtversenyben azt hiszem, ez volt életem legkatartikusabb meccs(nézés)e![]()
A győzelem megérdemelt, mondjuk nyugodtabb körülmények közt is örültem volna a 3 pontnak, de így a tippjátékom is bejött.![]()
Kicsit elfogult vagyok vele szemben, de ez baromság. Nagyon jól játszott, szépen dolgozott a jobb szélen, próbálkozott, nem nagyon jött be. Kapura sokszor lőtt. Mi a franc volt vele a probléma?Sanama írta:Alves = 0 35misit nem ér az biztos.
Nem szégyen, nem gyalázat, hanem tiszteletre méltó. Én megemelem előtted a kalapom. Én hanyatt fekve az ágyon üvöltöztem (remélem, a szomszédok nem ébredtek fel. de ha igen, az sem érdekel.)McLovin írta:Gyerekek, ha szégyen, ha gyalázat, de én elsírtam magam örömömben!!Megfogtuk az Isten lábát a végén, de hát kijárt már ez nekünk!! Még most is remeg a kezem az izgatlomztól!!
ÉS TÉNYLEG VAN IGAZSÁG!!!! aki azt mondja, hogy makkoltunk, hogy kaptunk egy 11-est, és csak ennyire vagyunk képesek, pofán vágom!!
Egy elátkozott meccsből, ahol volt szinte minden - rendbontás, 30 valahány kapuralövés, 10-nél több szöglet, vér, veríték és könnyek, kár, hogy nem tombolt felhőszakadás!!- a sors mégis kiállt mellettünk, és megnyertük a meccset!! Köszönjük Henry, Messi, köszönünk mindent!!
/bocs, ha egy kicsit elragadtattam magamat, de extázisban vagyok még mindig/
Hátulról történő becsúszás -szabálytalan. A labdához az Espanyol védőjének semmi köze nem volt. Jó lenne, ha látnál, nemcsak néznél.Perrero írta:k.rvára nem érdemeltük meg, a bünti nem volt bünti, 3000 helyzetből 1et alig tudtunk belőni... hajtottunk, eoszt ennyiVT írta:Ez hihetetlen. Megérdemeltük.
HIába van jó statisztika azzal,hogy van 99999 kapura tartó lövésünk nem fogunk ligát meg BL-t nyerni. Ebben jobb a Real,ki tudják használni a lehetőségeket. Megvan a 3 pont,de szánalom,hogy 35lövéből 1megy be.fcjoc írta:nem tudom, láttad-e a meccset.. de ha nem akkor hülyeséget ne írj. végig mi támadtunk. ajánlom hogy nézz egy statisztikát majd.Ilúvatar írta:bazz, csak most olvasom, 11 -es nekünk? hát ez lol... Ne örüljetek, mert ez rohadtul ciki, hogy 11 -essel nyerünk... egy ilyen erős kerettel 11essel úszunk meg az egészet. no comment.