Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pedig igazCS0ki írta:Az ilyen, meg a "tipikus madridista" szerű kifejezések meg baromságok...
Ezt nem teljesen értem.Angliában úgymond folyamatos sorsolás van. Tehát: 4-5 fordulót sorsolnak ki egyszerre előre.
Az ilyen, meg a "tipikus madridista" szerű kifejezések meg baromságok...Számító banda (nagy tisztelet a kivételnek)! Aljas dolog nem beismerni a sorsolásból származó előnyt, a madrid szellemiségére vall.
Capon írta:További jó nézelődést az oldalon ericco!
Ez a sorsolásos dolgot meg lehet így is nézni meg úgy is. Szegény kis csapatok akik szembesülnek vele mikor eljön az idő, hogy most átszáguld rajtuk 1 hónap alatt a Sevilla, Barca, Madrid, Villarreal.
Nem kívánok beleokoskodni, de Andris tévedsz. Angliában úgymond folyamatos sorsolás van. Tehát: 4-5 fordulót sorsolnak ki egyszerre előre. Tehát nem úgy, mint Spo-ban, vagy Olaszországban, hogy az őszi félidőt fordítják meg. Pl. a 3. fordulóban van egy MU-Chelsea meccs, aminek a visszavágója lehet, hogy a 37. fordulóban kerül megrendezésre.lionelmessi19 írta: LG:
Angliában tudtommal megfordítják a sorrendet csak, de lehet hogy nem. Tehát amíg mi a félidei fordulók egyik utsó meccsén játszunk a madriddal, majd újra csak a bajnokság vége felé, addig mondjuk az angoloknál az elsőnek a legutolsóban van a párja, a félideieknek pedig egymás után, forduláskor.
Tévedsz(mivel nem várható el egy 100%-os teljesítmény a csapattól, illetve már eleve hátrányban vagyunk a rivális(ok)hoz képest, ezért nem csak a mi szereplésünkön fog múlni a szezon), illetve abban igazad van, hogy nem elsősorban a sorsoláson dől el. Viszont! Egy szoros bajnokság esetében, amikor csak pár pont dönt a hajrában a bajnoki címről(ilyenkor általában már fejben dől el), nagy jelentősége lehet.miihii írta: Haverek,minek kell ennyit aggodalmaskodni ezen a sorsolásos dolgon?UNCSIIII!!!
Elsősorban nem ezen fog múlni a bajnokság végkimenetele,hanem a csapatunk szereplésén.
Ki mondta hogy logikátlan?socio66 írta:mi benne a logikátlan?lionelmessi19 írta:Én még soha semmilyen bajnokságban nem láttam újrasorsolást. Hol van ilyen ?![]()
Spanyolban biztos nincs!
a bajnokság felénél,mikor mindenki játszott mindenkivel,lenne egy sorsolás ami a bajnokság második felének meccsbeosztását határozná meg..
Oké,akkor itt nem úgy van,de szerintem nem hülyeség..
Angliában 100%, h tavaly nem ugyanaz volt az ősszi, és a tavaszi sorsolás. Pl. az Arsenal-Spurs oda-vissza vágó között alig telt el idő. Sztem amugy Angliában sok mindent sokkal jobban csinálnak mint a spanyolok, talán ezért is erősebb a bajnokságuk.lionelmessi19 írta:Én még soha semmilyen bajnokságban nem láttam újrasorsolást. Hol van ilyen ?![]()
Spanyolban biztos nincs!
Cinikus hangnemed még röhejesebbé tesz. Lefogadom, hogy vetted az érettségid, vagy már lemondtál róla, mert az értőolvasásod egy áltálonos iskolás másodikos szintjén van. Annyit írtam, hogy a madridisták nyílván azt szajkózzák, hogy a sorasolás beli előnyük nem is létezik, mert ha nyernek, akkor ne hallgassák, hogy ,,mert jobb volt a sorsolásotok", erre írhassák, hogy ,,már akkor is mondtuk, hogy nem számít". ha nem nyertek, akkor is bebiztosítjátok magatokat, hogy le lehessen reagálni, ,,a még ilyen sorsolással is nyertünk" dolgokat. Számító banda (nagy tisztelet a kivételnek)! Aljas dolog nem beismerni a sorsolásból származó előnyt, a madrid szellemiségére vall. De nem bírod felfogni a borsónyi agyaddal, hogy én nem mondtam semmi olyat, hogy a Barca ne nyerhetne a sorsolás miatt, meg olyat se, hogy úgyis a rinyál nyer, mert jobb a sorsolásuk. De elmagyarázhatnád, hogy mi a faxért keresnék okokat arra, ami még meg sem történt, sőt nem is hiszek benne, hogy meg fog történni.fly20 írta:Aha értelek.![]()
mi benne a logikátlan?lionelmessi19 írta:Én még soha semmilyen bajnokságban nem láttam újrasorsolást. Hol van ilyen ?![]()
Spanyolban biztos nincs!
Félidőnél van elvileg újrasorsolás,miután mindenki játszott mindenkivel. De lehet hogy ugyanígy megy tovább? remélem nem.CFirpo3 írta:A későbbi fordulókban is így van a sorsolás?
Igen. Talán idény felénél meg az elclassicoknál van némi eltérés, de amúgy végig.CFirpo3 írta:A későbbi fordulókban is így van a sorsolás?