Sziasztok! Ez a első és utolsó fórumhozzászólásom ezen az oldalon. Az ok egyszerű, madridista voltom miatt nem látom értelmét annak, hogy ide írjak és fölöslegesen feszülts,éget keltsek.
Most is csak Jelwaz hozzászólásaira reagálnék:
Ez az egész cirkusz a részedről a sorosolás miatt pont azért van, hogy te tudj kifogásokat találni arra, ha véletlenül nem ti lesztek a bajnokok (szerintem ugyanannyi esélyetek van rá, mint a Real Madridnak, vagy akármelyik kiemelkedő spanyol csapatnak). Azért szajkózod állandóan ugyanazt, mert te magad sem bízol a csapatodban. Sokkal esélyesebbnek látod a Madridot a bajnoki címre, mint a Barcelónát, nem a sorsolás miatt. Csak most ez a sorsolás dolog kapóra jött neked, hogy ezzel takard magad és az imádott klubbodat. Még egyetlen embert sem láttam olyat nyilatkozni az FC Barcelonából, hogy kritizálta volna a sorsolást, vagy annak rendszerét. Ha értenél egy kicsit is a focihoz, tudhatnád azt, hogy minden meccs más főleg ilyen magas szinten. Hogy aktuális témát hozzak fel, egy Betis teljesen más játékot játzsik otthon, mint idegenben. Nálatok csak a kontrákra építettek, szerintem otthon a Real ellen kitolják a védekezésüket. Szóval a kifogások helyett inkább szurkolj a saját csapatodnak.
A második meg, hogy szánalmas az avatarod, és az aláírásod, meg úgy egészben a stílusod. Mi közöd neked Katalóniához? A katalánok viszonya Spanyolországhoz olyan összetett és bonyolult, hogy te sosem fogod megérten. Te meg a saját gyépés gondolkodásodat is a spanyol politikáról belekevered a sportba, csupán azért, mert menőnek érzed magad.
Kérlek titeket, ez a hsz csak egy embernek szólt. Sokatokkal egyetértek, sokatokat nagyon értelmes embernek tartom. Viszont tisztában vagyok azzal is, hogy sok hülye madridista is van. Sajnos ilyen az élet
Ennyi. Továbbra is látogatni fogom az oldalt, mint nézelődő. Sziasztok!