Ez tényleg jó hír, legalább nem idegeskedem végig a kommentátori baromságok miatt az egész meccset.CFirpo3 írta:Jó hír: Sport1 adja a mai meccset.
Bajnoki Mérkőzések 08-09
- Capon
- Llegenda del Barça
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
CFirpo3 írta:Jó hír: Sport1 adja a mai meccset.

Én sem raknám Henryt a kezdőbe, viszont Bojant igen. Valdés Alves puyol Marquez Abidal Keita Ini Xavi Bojan Eto'o Messi

Szerintem nem lesz benne max csere. Mert a cikkben az áll hogylionelmessi19 írta:Henryt majd akkor hoznám be ha mondjuk úgy állunk hogy védő helyére kell csatár...
Benem raknám kezdőbe. Remélem Pep se teszi, arról volt szó hogy mindig a legjobbak kerülnek a versenyposztokon kezdőbe.
Iniesta (Henry)
Gondolom Ini megint kimegy a bal oldalra

- Andris
- Adminisztrátor
Henryt majd akkor hoznám be ha mondjuk úgy állunk hogy védő helyére kell csatár...
Benem raknám kezdőbe. Remélem Pep se teszi, arról volt szó hogy mindig a legjobbak kerülnek a versenyposztokon kezdőbe.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én ma nem tudom megnézni a meccset de érzem h jó meccs lesz.Bízom a fiúkban és képesek lesznek nyerni.Sztem vhogy így álnak fel:
-----------------V.V.-----------------
Alves------Puyol-------Márquez-----Abidal
------------------Keita----------------
---------Xavi-------------Iniesta-------
Messi------------Eto'o-----------Henry--
-----------------V.V.-----------------
Alves------Puyol-------Márquez-----Abidal
------------------Keita----------------
---------Xavi-------------Iniesta-------
Messi------------Eto'o-----------Henry--
- miihii
- KHAL
Az első mondattal egyetértek,Rafa teljesítménye bőven hagy maga után kívánnivalót.Nekem azt tűnt fel a második félidőben,amikor egymás után 3 labdát adott oda az ellenfélnek "felszabadításból".Odarúgta a Betis tök üresen álló emberének 20 méterre a kapunktól,mert teljesen meg volt zavarodva.Nem különösebben akarom őt okolni,cs ez már akkor is naon bökte a szememet...Dos Santos írta: Nálam Marquez volt a gyenge láncszem a Betis ellen,nem Caceres.
Az idei Barca,pedig nem tud védekezni(legalábbis eddig nagyon úgy tűnik).
A második mondatot pedig cs kiegészíteném azzal,h az idei BARCA SEM igazán tud védekezni.Alapvetően nem erről szól a játékunk,és ha megpróbálunk "bekkelni",naon meleg pillanatokat okoznak a fiúk nekünk és persze önmaguknak

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Jugador d'estrella
Akkor mi másképp láttuk az előző meccset/meccseket.lionelmessi19 írta:...

Nálam Marquez volt a gyenge láncszem a Betis ellen,nem Caceres.
Az idei Barca,pedig nem tud védekezni(legalábbis eddig nagyon úgy tűnik).Eddig akárhogy állt fel a védelem,valahogy nem stimmelt.Ebben pedig vastagon benne volt Puyol,Marquez,és Abidal is.Szóval,a 3 védős felállást(a magam részéről)hanyagolnám.
Piqué meg lassú.Lehet ezt akárhogy csavarni,de attól a tény még tény marad.Az Ő teljesítményével nincs semmi probléma(4 védős rendszerbe...).
Szerk:
Ahhoz,hogy ez a formáció életképes legyen,végig irányítanunk kéne a játékot.
Ezt írtam az előbb.Van benne egy nagyon fontos szó,VÉGIG.
Igen,aláírom tudja ezt az idei csapat,CSAK NEM 90 PERCIG.Erre a legjobb/legközelebbi példa,a Betis elleni meccs.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
szerintem meg pont Cáceres volt a védelem legjobbja szerdán.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- miihii
- KHAL
Erre pedig én mondok egy ÁMEN-t!Frányó István írta: De szerintem jó úton járnak a srácok, és remélhetőleg ez volt az utolsó ilyen "lecke".

- Andris
- Adminisztrátor
Abból a három lassú védőből Piqué akkorákat tud lépni, hogy Touré is megirigyelhetné, Puyol pedig szintén nem egy csiga ember. Nem véletlen van Rafa középen. Ki a két formán kívüli? Pique legutóbb nagyszerűt nyújtott, én Rafával is abszolút elégedett vagyok, Puyol talán egy árnyalattal gyengébb mostanság.Dos Santos írta:Gondolod,hogy 3 lassú,középső védő(amiből kettő formán kívül van...) elég lesz az Espanyol ellen?lionelmessi19 írta:3-5-2. Szerintem profi lehetne idegenben.
Talán,ha az egy szem gyors védőnk(Caceres) bent lenne a keretbe,meg lehetne próbálni,de én a katalán derbi előtt nem szívesen váltanék felállást.Még ha Touré,és Keita is a pályán van,akkor se.
Ahhoz,hogy ez a formáció életképes legyen,végig irányítanunk kéne a játékot,birtokolni a labdát(na ez megy),meg rengeteget futni,letámadni.
De nem hinném,hogy egy katalán derbin,ráadásul hazai pályán,az Espanyol alárendelt szerepet akar játszani.Azt meg tudjuk,mi van akkor,ha az ellenfélnek eszébe jut támadni...
Ellenben az egyszem gyors védőnk azért került ki a keretből (szvsz) mert az előző meccsen meglehetősen rosszat nyújtott.
irányítás, labdabirtoklás, letámadás? Az idei Barca eddigi top 3 erőssége. Ha ez kell, nemtudom hogy vonod le a végén a konklúziót, hogy nem lesz elég. Ha meg az Espanyol nem áll be védekezni (ahogy jó sok ideje először a gijon tette meg), az nekünk csak jó lehet. Kétlem hogy ilyen játékosokkal ne tudnánk felvenni labdabirtoklásban a versenyt azonos szellemiségű játékkal szemben.
Ettől függetlenül lehet bármi holnap, de mondjuk az érveid legkevésbé sem tűnnek stabilnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
Gondolod,hogy 3 lassú,középső védő(amiből kettő formán kívül van...) elég lesz az Espanyol ellen?lionelmessi19 írta:3-5-2. Szerintem profi lehetne idegenben.
Talán,ha az egy szem gyors védőnk(Caceres) bent lenne a keretbe,meg lehetne próbálni,de én a katalán derbi előtt nem szívesen váltanék felállást.Még ha Touré,és Keita is a pályán van,akkor se.
Ahhoz,hogy ez a formáció életképes legyen,végig irányítanunk kéne a játékot,birtokolni a labdát(na ez megy),meg rengeteget futni,letámadni.
De nem hinném,hogy egy katalán derbin,ráadásul hazai pályán,az Espanyol alárendelt szerepet akar játszani.Azt meg tudjuk,mi van akkor,ha az ellenfélnek eszébe jut támadni...
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
- Andris
- Adminisztrátor
Nembaj Messifan..

Így 4-4-2t nem játszik a csapat, ez ugyanaz ami előző meccsen volt, játékrendszert tekintve. valahol a fentebb említett és a 4-3-3 közt van.

Így 4-4-2t nem játszik a csapat, ez ugyanaz ami előző meccsen volt, játékrendszert tekintve. valahol a fentebb említett és a 4-3-3 közt van.

- József Attila
- József Attila
Úúlionelmessi19 írta:Azt hogy Messi nem hiányozhat, főleg nem Henry miatt, és nem idegenben a katalán rangadón.MessiFan írta:ÉS a 4-4-2-hez mit szólnátok?

----------------Valdés------------------
--Dani----Rafa-------Puyí----Abidal--
---Xavi---Torué---Keita---Iniesta---
----------Messi-------Etoo------------
- Andris
- Adminisztrátor
Azt hogy Messi nem hiányozhat, főleg nem Henry miatt, és nem idegenben a katalán rangadón.MessiFan írta:ÉS a 4-4-2-hez mit szólnátok?
- József Attila
- József Attila
ÉS a 4-4-2-hez mit szólnátok?
----------Samu-------Titi------------
Szerk: Titi helyén kipróbálnám még "Bozsánt" is
----------Samu-------Titi------------
Szerk: Titi helyén kipróbálnám még "Bozsánt" is

- Andris
- Adminisztrátor
-----------------------Valdes------------------------
-------Pique-----------Rafa----------Puyol---------
-----------------Touré-----Keita--------------------
----Alves--------------Xavi----------Iniesta-------
------------Messi----------Samu--------------------
3-5-2. Szerintem profi lehetne idegenben. Alapvetően 6 védekezőbb szellemű játékos, Alves mégis feljebb van tolva mert kisegítik hátul ha kell.
-------Pique-----------Rafa----------Puyol---------
-----------------Touré-----Keita--------------------
----Alves--------------Xavi----------Iniesta-------
------------Messi----------Samu--------------------
3-5-2. Szerintem profi lehetne idegenben. Alapvetően 6 védekezőbb szellemű játékos, Alves mégis feljebb van tolva mert kisegítik hátul ha kell.
- József Attila
- József Attila
Barcaforever írta:Imádom az ilyen kommenteket, de ezek mindig megtalálnak engem.Frányó István írta:Kedves Barçaforever!
Ha Te semmibe sem nézed a tegnapi győzelmet, akkor vagy idén lettél Barcelona szurkoló, vagy - már megbocsáss - de még nem láttál és nem játszottál futballmeccset. Szerinted mi a nagyobb teljesítmény, lesimázni 4-0-ra egy csapatot, vagy egy meccsen belül, vert lélektani helyzetből fölállni a padlóról (úgy, h a nyakamat ráteszem, hogy a tavalyi meccs minden játékos agyán átvillant)?
Egy sima meccsből semmit nem lehet tanulni, az ilyen meccseknek van szakmai szempontból értékük, nem a gijóni szőnyegbombázásnak!98 óta vagyok barca drukker, amikor élőször láthattam Barcelona városát és a nagy stadiont a Camp Nou-t.A Rivaldo-Figo kettős óta imádom a klubbot.Focit 5 év játszom nem amatőr szinten...tavalyig, amikor műteni kellett porckorongtöréssel.
![]()
Nálam nagyobb teljesítmény lesimázni egy meccset 3-0ra, mint akár 3-3 után 4-3.Abban miféle büszkeséget találjak, h a csapatom enged egyenlíteni egy kalap **ar csapatot, aztán nagy nehezen sikerül begyötörni csupán egy gólt.Én írtam, nem lett volna ezzel baj, csak azt a meccset még 2-2 után is 4 vagy 5 2-re kellett volna hozni.
Ne haragudj, nagyon hangzatos a hozzászólásod, de ha nem amatőr szinten játszottál focit, ergo nézef is régóta, akkor le kellett volna eddig h essen, hogy a betis nem egy rossz csapat, és ha jól tudom, egész patinás kis védelmük van...
Semmi gond, a csapat három gólt is összehozott, izgalmas meccs volt, és három pontot hozott.
Egy rossz szót ne halljak

Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
-
- Jugador del Barça
Igazad van miihii! A 3 pontokon kívül a nézőkért és a becsület visszaszerzéséért is küzdeni kell idén. Én sem "védeni" akartam őket, mert elaludtak, ez tény. De a tavalyi lelki válsághoz képest látok fejlődést, és sztem ez is vitathatatlan. Abban is teljesen igazad van, hogy ha 10 perccel a vége előtt kapjuk a 2. gólt, akkor korántsem biztos, hogy behúztuk volna a meccset, úgyhogy teljes mértékben igazat adok neked! De szerintem jó úton járnak a srácok, és remélhetőleg ez volt az utolsó ilyen "lecke".
- miihii
- KHAL
Igazad van,tanulni igazán a hibákból lehet...De sztem ugyanezt a hibát,h kiengedtünk a vezetés birtokában,"robotpilótára kapcsoltunk" elkövettük tavaly rengetegszer,abból kellett volna tanulni!Naon nem jött be!Lehet pihentetni meccs alatt,de azért ne 2:0nál és ne a teljes 2. félidőt akarjuk elaludni...Mindamellett nyilatkozta pölö Xavi is,h vissza kell csalogatni a szurkolókat,hisz' nem csak a pohár,hanem a stadion is félig üres..Ehhez sztem 90 percnyi pörgést,de legalábbis akarást kéne letenni a pályára,nem alibizni.Van miért kárpótoljanak minket a fiúk.Borzasztóan örülök ennek a 3 pontak,h fel tudtunk állni.De jobban örültem volna a fiestának.És ha lesz nehéz meccsünk,akkor azt brusztoljuk be (lásd első 2 fordulót),ne a könnyűt nehezítsük meg.Az előző hsz-em azon részét teljesen fenntartom,h igenis ezek a professzionális,jól fizetett srácok 2:0nál is menjenek tovább,JÁTSSZANAK!Tartoznak ezzel önmaguknak,nekünk.Valamint ez a mi játékunk,támadófoci.Akkor támadjunk,ne cs pötyörésszünk,tudatosítsuk az ellenfelekben,h ez már nem az a BARCA!Talán többször hasonló nem fog előfordulni,megcsapta a múlt szele a fiúkat,biztos végigfutott bennük a tavalyi meccs.Talán ez is helyre rakja őket,de azzal együtt már biztos,h MOST sikerült visszahozni a pontokat.Frányó István írta:...
Ám megjegyzem,HA 2:1 után nem jön olyan gyorsan a második is,és marad az a játék képe,ami volt,és teszem azt a 84. percben egyenlítenek,akkor mi van?BESZOPTUNK VOLNA,AZ VAN!!!Pár percünk lett volna újra felpörögni,valszeg ez kevés 40 perc aluszkálás után...Szal sztem mákunk is volt,h még "időben" egyenlítettek,így volt időnk talpra állni.Tavaly 13 perc alatt kaptuk be a három gólt,a 75. perc után,ha jól emlékszem.Elaltattuk magunkat,aztán már nem vol idő reagálni.
Tovább nem nyújtom a hsz-t,a lényeg h nem szabad nehéz helyzetbe hoznunk magunkat,menni kell előre oszt annyi.EZ A BARCA!Nekem...
-
- Jugador del Barça
Úgy látom, vannak itt nálam rangosabb szakemberek is, akik majd nyilván alátámasztják, h egy nagy gólkülönbségű meccsből semmit sem lehet tanulni, egy éppen csak megnyert meccshez képest! Mert tanulni csak a hibákból lehet. És azt nyilvánvalóan én sem mondtam, h nem kell koncentrálni, hülye én sem vagyok, de ha már hozzászóltak itt edzők, ex-játékosok, akkor biztosan ők is tudják, h ha vezetsz 2 góllal egy sima meccsen, akkor önkéntelenül is csökken a koncentráció, szerintem. De ez csak az én véleményem, és továbbra is tartom, hogy százszor nagyobb értéke van ennek a 3 pontnak, mint bármelyiknek eddig idén. Mert ugyanazzal a harcos szellemmel nyertünk meccset, ami tavaly a Margitban benne volt, belőlünk meg hiányzott! És ez jó dolog! Aztán persze a félig üres, félig tele poharat lehet mindkét oldalról nézni, én nem azt nézem, hogy miért üres félig, hogy miért nem simáztuk le őket 4-0-ra (pedig én is annak szurkolok a meccsek előtt), mert ahogy Pep és Laporta is nyilatkozta, jó volt ez így, próbára lett téve a csapat küzdeni tudása, és jelesre vizsgáztak! Úgyh sztem inkább teli az a pohár. És vannnak még hibák, persze, de ha előjönnek, Pep tudja rájuk a megoldást (AZ EDDIGIEK ALAPJÁN), a következő lépésben pedig már el is tűnnek majd az efféle bambulások. Ámen!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Imádom az ilyen kommenteket, de ezek mindig megtalálnak engem.Frányó István írta:Kedves Barçaforever!
Ha Te semmibe sem nézed a tegnapi győzelmet, akkor vagy idén lettél Barcelona szurkoló, vagy - már megbocsáss - de még nem láttál és nem játszottál futballmeccset. Szerinted mi a nagyobb teljesítmény, lesimázni 4-0-ra egy csapatot, vagy egy meccsen belül, vert lélektani helyzetből fölállni a padlóról (úgy, h a nyakamat ráteszem, hogy a tavalyi meccs minden játékos agyán átvillant)?
Egy sima meccsből semmit nem lehet tanulni, az ilyen meccseknek van szakmai szempontból értékük, nem a gijóni szőnyegbombázásnak!

Nálam nagyobb teljesítmény lesimázni egy meccset 3-0ra, mint akár 3-3 után 4-3.Abban miféle büszkeséget találjak, h a csapatom enged egyenlíteni egy kalap **ar csapatot, aztán nagy nehezen sikerül begyötörni csupán egy gólt.Én írtam, nem lett volna ezzel baj, csak azt a meccset még 2-2 után is 4 vagy 5 2-re kellett volna hozni.

-
- Entrenador del Barça
Nos, ez nem így van. Az igazság, hogy a védelmünk egy rakás sz
r. Sajnos. Ha egy egy ellenfél kitámad, a csatárjaik 1 az 1-ben lefogják a védőinket, a Barcának komoly gondot jelent kihozni a labdát akárcsak a félpályáig is. A mogöttük lévő kp sor pedig begyűjti a Marquezék, Puyolék által rendszeresen eladott labdákat, és labdát vesztünk a saját térfelünkön, urambocsá a saját 16-osunk előtt ....ott a baj.... és ez rendszeres. A védelem sokszor ki nem kényszerített hibát is csinál, ha meg még le is támadnak minket, komoly gondban vagyunk. Ha ezzel Pep nem csinál valamit időben, sehova sem fogunk eljutni.... 

VISCA EL BARCA!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Így van, tavaly rendszeresen beixeltük az ilyen meccseket, amikor eladtuk az előnyt.
Sajna szinte az összes meccset végig kell nyomni, koncentrálni, mert annyira hozzá kellett hogy szokjon a csapat a 10 emberrel védekező csapatok elleni játékhoz, hogy hiába állnánk, állunk vissza, az nem a mi játékunk, nem is tudjuk ezt játszani.
Sajna szinte az összes meccset végig kell nyomni, koncentrálni, mert annyira hozzá kellett hogy szokjon a csapat a 10 emberrel védekező csapatok elleni játékhoz, hogy hiába állnánk, állunk vissza, az nem a mi játékunk, nem is tudjuk ezt játszani.
Előre a TITOlusokért!