Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen..., most már bekapcsolódtam a közvetítésbe, de még korábban más meccs ment a SK-n. Egyébként köszi a javítást, jogos, livescore-ról írtam.csababarca írta:csak a tisztán látás végett....torrestoni írta:Hoppá...
Betis - R. Madrid 54':
-Marcelo kiállítva
-egyenlít a Betis (1-1), S. Garcia
-S. Garcia duplázhatna..., de kihagyja a büntetőt...![]()
Így tovább...
A büntetőt kihagyta,de a kipattanót belőtte
csak a tisztán látás végett....torrestoni írta:Hoppá...
Betis - R. Madrid 54':
-Marcelo kiállítva
-egyenlít a Betis (1-1), S. Garcia
-S. Garcia duplázhatna..., de kihagyja a büntetőt...![]()
Így tovább...
Évről-évre minden idényt úgy kezdenek,h a keretük alapján sokra hivatottak.Egyre jobbak lettek a névsor alapján,de nem tudták átlépni az árnyékukat.Sztem idén ez változik, 2-4 helyre várom őket szezon végén.Szimpatikus csapat nekem,pedig Madrid nem épp a szívem csücskesocio66 írta:Szerintem el fognak fáradni. Nemzetközi kupában is érdekeltek,nemigen bírják majd a tempót. Én nagyon örülnék egy jó Atleticónak,de szerintem nem fognak idén sem nagyot alkotni.miihii írta:Szárnyal az Atletico Madrid.Ma a Getafét verték idegenben 2:1-re.A végén még oda kell figyelni rájuk...
Szerintem el fognak fáradni. Nemzetközi kupában is érdekeltek,nemigen bírják majd a tempót. Én nagyon örülnék egy jó Atleticónak,de szerintem nem fognak idén sem nagyot alkotni.miihii írta:Szárnyal az Atletico Madrid.Ma a Getafét verték idegenben 2:1-re.A végén még oda kell figyelni rájuk...
Most még jobbak de ha a BL-ben és a Király -kupában is talpon lesznek akkor ők is szépen,fokozatosan fáradni fognak úgy mint mi tavaly......mert azé 3-ból semmi nekünk nekik meg 1-ből 1 mer a másik kettőt a játékuk alapján esélyük se lett volna megnyerni de szerintem valamit nyerünk idén még....LG írta:Igy van, nagyon szomorú, h ezzzel a szemét játékkal eredményesek tudnak lenni, a Racing nagyon nyomott pedig, de a Ló gólja eldöntött mindent...nagyon rossz érzésem volt amikor megkapta a labdát, tudjuk, h ő neki ez rutin munkabaas11 írta:Hát nem sok minden változott tavalyhoz képest még mindig jobb a Real rosszul játszanak de több gólt lőnek és kevesebbet kapnak mint mi !Ma nyerni kell![]()
Igy van, nagyon szomorú, h ezzzel a szemét játékkal eredményesek tudnak lenni, a Racing nagyon nyomott pedig, de a Ló gólja eldöntött mindent...nagyon rossz érzésem volt amikor megkapta a labdát, tudjuk, h ő neki ez rutin munkabaas11 írta:Hát nem sok minden változott tavalyhoz képest még mindig jobb a Real rosszul játszanak de több gólt lőnek és kevesebbet kapnak mint mi !Ma nyerni kell
Persze.Írni akartam, h jó lesz ez az AM, de a Villarealt vagy a régi Soceidad-ot látom benne.Los Banditos írta:Nem bírják egyszerre majd a BL-t és a bajnokságot. Ez a dolog már megfertőzte a Villarrealt, Sociedadot és a Betist is.
Szerintem is bajnokesélyes és a BL-ben is akár 4 közé is juthatnak.Fernando írta:kifognak ereszteni, max 3. helyMQuC írta:Atletico Madrid - Recre.... 4-0
Bajnokesélyesnek érzem a "kisMadridot"... Még ha egy kis csapat is volt, a PSV nem volt az
Tényleg nem rossz.ozsimiki írta:Jah, hogy a Sevilla-Sporting Gijon az 54. percben 3-3élő..sport1...nem lehetett rossz meccs eddig.