Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a legokosabbak amit mi,Barca szurkolók tehetünk az az,hogy nem keresünk kifogásokat már most,és nem temetjük a bajnoki címet emiatt. Egyszerűen meg kell verni mindenkit,és nem kell nézni,mit játszik a Real.Azzal viszont egyetértek hogy a sorsolás biztosan nem lehet véletlen. Ezt így szerintem lehetetlen lenne kihozni..Poreko írta:A sorsolásos dologgal kapcsolatban:
Szubjektív, hogy kinek kedvez, ha csak a következő meccsre fókuszálunk, lehet a Real előnye is, hátránya is, hogy mindig a Barca előző forduló beli ellenfelét fogadta.
De ha az El Clasicókat nézzük, nagyon is egyértelmű, hogy kinek kedvez a sorsolás, hiszen a Real mindig tanulmányozni fogja a következő ellenfele meccsét, akik mint tudjuk, mindig a Barcával játszanak. Azaz a Real a Barca összes addigi meccsét ki fogja vesézni, míg a Clasicóra kerül sor, szóval Pepnek nagyot kell majd húznia, hogy a Realnak ezt a hatalmas előnyét ki tudja védeni.
Nem értem, hogy lehetett ilyen sorsolást készíteni, a gép nem dobja ki ezt csak úgy véletlenül... Persze a fentiek alapján ez inkább a Ti bajotok (főleg, hogy a szubjektív részében is a Realnak van előnye, de ez persze szubjektív).
Ezt eddig észre sem vettem.Poreko írta:A sorsolásos dologgal kapcsolatban:
Szubjektív, hogy kinek kedvez, ha csak a következő meccsre fókuszálunk, lehet a Real előnye is, hátránya is, hogy mindig a Barca előző forduló beli ellenfelét fogadta.
Egyetértek, és a legjobb ilyen szempontból a Villarealnak a legjobb, ahová az esetek nagyrészében tönkrevert, demoralizált csapatok mennek már egy sevilla, barca, real sorozat után. Azért két hét múlva érdekes lesz, mert akkor az ATM megy végig ezen a négyesen.Sanama írta:Akárki akármit mond,a sorsolás a Realnak kedvez, ezt nem fogja megmagyarázni nekem még Zidane sem,hogy nem így van.
A Barca ellen mindegyik kiscsapat a legjobb kezdővel áll ki,és kiadja a maximumot mivel gondolják találnak egy gólt és nyernek. Nagyobb az esély erre,mint,hogy a Barcat szép játékkal megverik mondjuk 3-0ra aztán a Realt is 2-0ra. a kis csapatoknak az a célja,hogy a 2meccsből legalább behúzzon 1et vagy 2-t (pontot). És 1. meccsen frissen nagyobb az esély egy esetleges gólra mint a 2.on egy Barca meccs után. Ugyhogy nekem egyik madridista se mondja,hogy ez csak kifogás mert hatalmas előny a madridnak a sorsolás....
Sanama írta:Akárki akármit mond,a sorsolás a Realnak kedvez, ezt nem fogja megmagyarázni nekem még Zidane sem,hogy nem így van.
A Barca ellen mindegyik kiscsapat a legjobb kezdővel áll ki,és kiadja a maximumot mivel gondolják találnak egy gólt és nyernek. Nagyobb az esély erre,mint,hogy a Barcat szép játékkal megverik mondjuk 3-0ra aztán a Realt is 2-0ra. a kis csapatoknak az a célja,hogy a 2meccsből legalább behúzzon 1et vagy 2-t (pontot). És 1. meccsen frissen nagyobb az esély egy esetleges gólra mint a 2.on egy Barca meccs után. Ugyhogy nekem egyik madridista se mondja,hogy ez csak kifogás mert hatalmas előny a madridnak a sorsolás....
Most én is lemehetnék a szintedre, de nem fogok.Most egy szép nagy testrész jutott rólad az eszembe, amit általában ülésre használunk
ami igenis a mandrilnak kedvez, pont ezért pattognak, hogy nem kell ezzel foglalkozni, nehogy okként lehessen majd mondani, ha nyernek
Aha értelek.Én nem kerestem semmilyen okot
Most egy szép nagy testrész jutott rólad az eszembe, amit általában ülésre használunk. Én nem kerestem semmilyen okot, főleg nem a kudarcra, mert még be sem következett az a kudarc (amiben nem is hiszek), úgyhogy nincs is mit elviselni. Pont te fejtegeted... hát tedd! Nehéz lenne belátni, hogy nektek jobb a sorsolás. Én egy szóval sem állítottam, hogy ezen dől majd el a bajnokság. De te ezt láttad benne. Tipikus madridista...fly20 írta:Ha idén megnyernénk a ligát akkor az csak azért lenne, mert jobb a sorsolásunk, tavaly meg ugye gyenge volt a bajnokság azért nyertünk, előtte meg mákosak voltunk....pejsze:shock:![]()
A sorsolásról meg annyit, ha egy csapat legyőzi, x-el a barcával(jogos lol), magabiztosabb lesz, rájön hogy van keresnivalója a nagyok ellen ez tényleg nagy előny a realnak.![]()
De ha valakinek jobban esik úgy elviselni a kudarcot, hogy lehúzza a gránátvörös függönyt és ilyen semmitérő okokat keres, hát tegye.
"A sorsolásról meg annyit, ha egy csapat kitömi a barcát, magabiztosabb lesz"- - - ->fly20<- - - - LOLfly20 írta:Ha idén megnyernénk a ligát akkor az csak azért lenne, mert jobb a sorsolásunk, tavaly meg ugye gyenge volt a bajnokság azért nyertünk, előtte meg mákosak voltunk....pejsze:shock:ami igenis a madridnak kedvez, pont ezért pattognak, hogy nem kell ezzel foglalkozni, nehogy okként lehessen majd mondani, ha nyernek![]()
A sorsolásról meg annyit, ha egy csapat kitömi a barcát, magabiztosabb lesz, rájön hogy van keresnivalója a nagyok ellen ez tényleg nagy előny a realnak.![]()
De ha valakinek jobban esik úgy elviselni a kudarcot, hogy lehúzza a gránátvörös függönyt és ilyen semmitérő okokat keres, hát tegye.
Ha idén megnyernénk a ligát akkor az csak azért lenne, mert jobb a sorsolásunk, tavaly meg ugye gyenge volt a bajnokság azért nyertünk, előtte meg mákosak voltunk....pejsze:shock:ami igenis a madridnak kedvez, pont ezért pattognak, hogy nem kell ezzel foglalkozni, nehogy okként lehessen majd mondani, ha nyernek
Ypsilon írta:Hát szerintem Gudi nem így akarta...G-Jay írta:És mégis melyik volt az a mák gól??? Én egyre sem emlékszem...rúgtatok is egy mák gólt
G.
Kummára nem értem miért kell ekkora felhajtást csinálni ebből a sorsolásosdibólfir3bird írta:erről van szó...sztem tök feleslegesek ezek a kifogások.Danka00792 írta:Kicsit szánalmas érv ez a sorsolás dolog.![]()
De kérdem én, kinek/miért magyarázkodtok? Érzitek a veszteteket vagy mi? A Real-nak és a Barca-nak el kell intéznie bármelyik csapatot, hiába jön egymás után 2-3 nehezebb ellenfél.
Plusz mindkettö csapatnak elég bö a kerete ahhoz, hogy nekelljen ilyen indokokat felhozni az esetleges vereségekért.
erről van szó...sztem tök feleslegesek ezek a kifogások.Danka00792 írta:Kicsit szánalmas érv ez a sorsolás dolog.![]()
De kérdem én, kinek/miért magyarázkodtok? Érzitek a veszteteket vagy mi? A Real-nak és a Barca-nak el kell intéznie bármelyik csapatot, hiába jön egymás után 2-3 nehezebb ellenfél.
Plusz mindkettö csapatnak elég bö a kerete ahhoz, hogy nekelljen ilyen indokokat felhozni az esetleges vereségekért.
Látom ez a sorsolás dolog sokaknak okoz álmatlan éjszakákatDabas írta:Pontosan tökéletesen egyet értek pont mam agyaráztam egyik realos haveromnak h a real ellen egyik kisebb csapat se tud úgy hajtani mint a barca ellen me midnig a barca meccs után jáccik a reallal de hát ő realos és ezt nem fogja föl:S de ha fordítva lenne akk...szajko írta:A realnak könnyebb idén a sorsolása abból a szempontból,hogy a Barca játszik kis és közepes csapat ellen,akkor azok apait anyait bele adnak és elfáradnak,majd a Real ellen nincs meg az a frissesség ami a Barca ellen megvolt!...ez az én véleményem!