Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tényleg jó hír, legalább nem idegeskedem végig a kommentátori baromságok miatt az egész meccset.CFirpo3 írta:Jó hír: Sport1 adja a mai meccset.
CFirpo3 írta:Jó hír: Sport1 adja a mai meccset.
Szerintem nem lesz benne max csere. Mert a cikkben az áll hogylionelmessi19 írta:Henryt majd akkor hoznám be ha mondjuk úgy állunk hogy védő helyére kell csatár...
Benem raknám kezdőbe. Remélem Pep se teszi, arról volt szó hogy mindig a legjobbak kerülnek a versenyposztokon kezdőbe.
Az első mondattal egyetértek,Rafa teljesítménye bőven hagy maga után kívánnivalót.Nekem azt tűnt fel a második félidőben,amikor egymás után 3 labdát adott oda az ellenfélnek "felszabadításból".Odarúgta a Betis tök üresen álló emberének 20 méterre a kapunktól,mert teljesen meg volt zavarodva.Nem különösebben akarom őt okolni,cs ez már akkor is naon bökte a szememet...Dos Santos írta: Nálam Marquez volt a gyenge láncszem a Betis ellen,nem Caceres.
Az idei Barca,pedig nem tud védekezni(legalábbis eddig nagyon úgy tűnik).
Akkor mi másképp láttuk az előző meccset/meccseket.lionelmessi19 írta:...
Erre pedig én mondok egy ÁMEN-t!Frányó István írta: De szerintem jó úton járnak a srácok, és remélhetőleg ez volt az utolsó ilyen "lecke".
Abból a három lassú védőből Piqué akkorákat tud lépni, hogy Touré is megirigyelhetné, Puyol pedig szintén nem egy csiga ember. Nem véletlen van Rafa középen. Ki a két formán kívüli? Pique legutóbb nagyszerűt nyújtott, én Rafával is abszolút elégedett vagyok, Puyol talán egy árnyalattal gyengébb mostanság.Dos Santos írta:Gondolod,hogy 3 lassú,középső védő(amiből kettő formán kívül van...) elég lesz az Espanyol ellen?lionelmessi19 írta:3-5-2. Szerintem profi lehetne idegenben.
Talán,ha az egy szem gyors védőnk(Caceres) bent lenne a keretbe,meg lehetne próbálni,de én a katalán derbi előtt nem szívesen váltanék felállást.Még ha Touré,és Keita is a pályán van,akkor se.
Ahhoz,hogy ez a formáció életképes legyen,végig irányítanunk kéne a játékot,birtokolni a labdát(na ez megy),meg rengeteget futni,letámadni.
De nem hinném,hogy egy katalán derbin,ráadásul hazai pályán,az Espanyol alárendelt szerepet akar játszani.Azt meg tudjuk,mi van akkor,ha az ellenfélnek eszébe jut támadni...
Gondolod,hogy 3 lassú,középső védő(amiből kettő formán kívül van...) elég lesz az Espanyol ellen?lionelmessi19 írta:3-5-2. Szerintem profi lehetne idegenben.
Úúlionelmessi19 írta:Azt hogy Messi nem hiányozhat, főleg nem Henry miatt, és nem idegenben a katalán rangadón.MessiFan írta:ÉS a 4-4-2-hez mit szólnátok?
Azt hogy Messi nem hiányozhat, főleg nem Henry miatt, és nem idegenben a katalán rangadón.MessiFan írta:ÉS a 4-4-2-hez mit szólnátok?
Barcaforever írta:Imádom az ilyen kommenteket, de ezek mindig megtalálnak engem.Frányó István írta:Kedves Barçaforever!
Ha Te semmibe sem nézed a tegnapi győzelmet, akkor vagy idén lettél Barcelona szurkoló, vagy - már megbocsáss - de még nem láttál és nem játszottál futballmeccset. Szerinted mi a nagyobb teljesítmény, lesimázni 4-0-ra egy csapatot, vagy egy meccsen belül, vert lélektani helyzetből fölállni a padlóról (úgy, h a nyakamat ráteszem, hogy a tavalyi meccs minden játékos agyán átvillant)?
Egy sima meccsből semmit nem lehet tanulni, az ilyen meccseknek van szakmai szempontból értékük, nem a gijóni szőnyegbombázásnak!98 óta vagyok barca drukker, amikor élőször láthattam Barcelona városát és a nagy stadiont a Camp Nou-t.A Rivaldo-Figo kettős óta imádom a klubbot.Focit 5 év játszom nem amatőr szinten...tavalyig, amikor műteni kellett porckorongtöréssel.
![]()
Nálam nagyobb teljesítmény lesimázni egy meccset 3-0ra, mint akár 3-3 után 4-3.Abban miféle büszkeséget találjak, h a csapatom enged egyenlíteni egy kalap **ar csapatot, aztán nagy nehezen sikerül begyötörni csupán egy gólt.Én írtam, nem lett volna ezzel baj, csak azt a meccset még 2-2 után is 4 vagy 5 2-re kellett volna hozni.
Igazad van,tanulni igazán a hibákból lehet...De sztem ugyanezt a hibát,h kiengedtünk a vezetés birtokában,"robotpilótára kapcsoltunk" elkövettük tavaly rengetegszer,abból kellett volna tanulni!Naon nem jött be!Lehet pihentetni meccs alatt,de azért ne 2:0nál és ne a teljes 2. félidőt akarjuk elaludni...Mindamellett nyilatkozta pölö Xavi is,h vissza kell csalogatni a szurkolókat,hisz' nem csak a pohár,hanem a stadion is félig üres..Ehhez sztem 90 percnyi pörgést,de legalábbis akarást kéne letenni a pályára,nem alibizni.Van miért kárpótoljanak minket a fiúk.Borzasztóan örülök ennek a 3 pontak,h fel tudtunk állni.De jobban örültem volna a fiestának.És ha lesz nehéz meccsünk,akkor azt brusztoljuk be (lásd első 2 fordulót),ne a könnyűt nehezítsük meg.Az előző hsz-em azon részét teljesen fenntartom,h igenis ezek a professzionális,jól fizetett srácok 2:0nál is menjenek tovább,JÁTSSZANAK!Tartoznak ezzel önmaguknak,nekünk.Valamint ez a mi játékunk,támadófoci.Akkor támadjunk,ne cs pötyörésszünk,tudatosítsuk az ellenfelekben,h ez már nem az a BARCA!Talán többször hasonló nem fog előfordulni,megcsapta a múlt szele a fiúkat,biztos végigfutott bennük a tavalyi meccs.Talán ez is helyre rakja őket,de azzal együtt már biztos,h MOST sikerült visszahozni a pontokat.Frányó István írta:...
Imádom az ilyen kommenteket, de ezek mindig megtalálnak engem.Frányó István írta:Kedves Barçaforever!
Ha Te semmibe sem nézed a tegnapi győzelmet, akkor vagy idén lettél Barcelona szurkoló, vagy - már megbocsáss - de még nem láttál és nem játszottál futballmeccset. Szerinted mi a nagyobb teljesítmény, lesimázni 4-0-ra egy csapatot, vagy egy meccsen belül, vert lélektani helyzetből fölállni a padlóról (úgy, h a nyakamat ráteszem, hogy a tavalyi meccs minden játékos agyán átvillant)?
Egy sima meccsből semmit nem lehet tanulni, az ilyen meccseknek van szakmai szempontból értékük, nem a gijóni szőnyegbombázásnak!