Frányó István írta:...
Igazad van,tanulni igazán a hibákból lehet...De sztem ugyanezt a hibát,h kiengedtünk a vezetés birtokában,"robotpilótára kapcsoltunk" elkövettük tavaly rengetegszer,abból kellett volna tanulni!Naon nem jött be!Lehet pihentetni meccs alatt,de azért ne 2:0nál és ne a teljes 2. félidőt akarjuk elaludni...Mindamellett nyilatkozta pölö Xavi is,h vissza kell csalogatni a szurkolókat,hisz' nem csak a pohár,hanem a stadion is félig üres..Ehhez sztem 90 percnyi pörgést,de legalábbis akarást kéne letenni a pályára,nem alibizni.Van miért kárpótoljanak minket a fiúk.Borzasztóan örülök ennek a 3 pontak,h fel tudtunk állni.De jobban örültem volna a fiestának.És ha lesz nehéz meccsünk,akkor azt brusztoljuk be (lásd első 2 fordulót),ne a könnyűt nehezítsük meg.Az előző hsz-em azon részét teljesen fenntartom,h igenis ezek a professzionális,jól fizetett srácok 2:0nál is menjenek tovább,JÁTSSZANAK!Tartoznak ezzel önmaguknak,nekünk.Valamint ez a mi játékunk,támadófoci.Akkor támadjunk,ne cs pötyörésszünk,tudatosítsuk az ellenfelekben,h ez már nem az a BARCA!Talán többször hasonló nem fog előfordulni,megcsapta a múlt szele a fiúkat,biztos végigfutott bennük a tavalyi meccs.Talán ez is helyre rakja őket,de azzal együtt már biztos,h MOST sikerült visszahozni a pontokat.
Ám megjegyzem,HA 2:1 után nem jön olyan gyorsan a második is,és marad az a játék képe,ami volt,és teszem azt a 84. percben egyenlítenek,akkor mi van?BESZOPTUNK VOLNA,AZ VAN!!!Pár percünk lett volna újra felpörögni,valszeg ez kevés 40 perc aluszkálás után...Szal sztem mákunk is volt,h még "időben" egyenlítettek,így volt időnk talpra állni.Tavaly 13 perc alatt kaptuk be a három gólt,a 75. perc után,ha jól emlékszem.Elaltattuk magunkat,aztán már nem vol idő reagálni.
Tovább nem nyújtom a hsz-t,a lényeg h nem szabad nehéz helyzetbe hoznunk magunkat,menni kell előre oszt annyi.EZ A BARCA!Nekem...