Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan tökéletesen egyet értek pont mam agyaráztam egyik realos haveromnak h a real ellen egyik kisebb csapat se tud úgy hajtani mint a barca ellen me midnig a barca meccs után jáccik a reallal de hát ő realos és ezt nem fogja föl:S de ha fordítva lenne akk...szajko írta:A realnak könnyebb idén a sorsolása abból a szempontból,hogy a Barca játszik kis és közepes csapat ellen,akkor azok apait anyait bele adnak és elfáradnak,majd a Real ellen nincs meg az a frissesség ami a Barca ellen megvolt!...ez az én véleményem!
igen, ezekkel teljesen egyetértek, mindig el akarják venni a Real érdemeit...nyilván itt valóban nem népszerű a Madrid, de a statisztika önmagáért beszél, és igen odavissza vertük szinte az összes nagyobb riválist.de nem nagyon értem miért kattognak ezen még mindig egy páran...eléggé lerágott csont ez már...petiamadridista írta:...
A bajnoki címet szerintem nem igazán szép focival nyerte Real egy két kivételtől eltekintve.....arról nem beszélve hogy a Roma simán tovább jutott a Bl-ben a "nagy" madrid ellen....pedig az a csapat is meg volt rakva sztárokkal rendesen de azért nem olyan könnyű a real sikerét oly komolyan venni hisz ugyan a Barca nem nyert semmit ám három sorozatban is sokáig talpon maradt a sorozatos sérülések ellenére(Messi,Ronnie,Eto,stb.)....én azt mondom ha a Barca is hamar kiesik mind a kupából mind a Bl-ből akkor nem nyerte volna ilyen nagy különbséggel a tavalyi szezont a Real....ha nyerte volna mert azért a fáradás jelei plusz a Bl-ben elszenvedett sélrülések nélkül....változott volna a terv...petiamadridista írta:Hmm.. Gondolom a 2007-es bajnoki címre gondoltál, hisz akkor valóban.. Igazad van..mint az hogy ki tudja jobban alulmúlni a másikat. (mint tavaly)
És ez a tavaly ez hát jah.. 2007-re vonatkozik, és nem a 2007-2008-as esztendőre..
Csak mert ha igen, akkor nagyot tévedsz.
Max azt látjuk meg, hogy azon a két meccsen ki lesz jobb formában, melyik csapat oldja meg jobban a sérülések pótlását, melyik csapatnak jönnek be aznap este éppen a dolgok, stb... Tőlem mindkét meccsen kikaphatunk 3-0ra, ha egyébként hozzuk szép játékkal a többi meccset a bajnokságban.majd az El Clásico-n meglátjuk ki játszik szebb/erdményesebb focit illetve hogy mekkora a különbség a két gárda között
Sokszor egyetértek veled hasonló kérdésekben de ebben nem és meg is indokolnám hogy miért.socio66 írta:Gratula a Realnak a 6 gólos sikerhez!
Én azt mondom inkább az legyen a kérdés a két csapat közt hogy ki rúg többet a soros ellenfelének,mint az hogy ki tudja jobban alulmúlni a másikat. (mint tavaly)
Mi 6-ot rúgtunk,ők 7-et. Jól van ez így,a kövi meccsen majd mi lövünk többet.
Szó sincs vitáról,beszélgetünkMosquito írta:Ebből a mai real mérkőzésből is kiderült, hogy nekik csak azt kell hozni amit mi nyújtottunk az előző fordulóban. 7:1-ig nyomtak -amivel rákontráztak a Barca hétvégi eredményére- aztán már nem érdekelte őket.miihii írta:....
Ez a 2 csapat egymás mércéje. Teljesen más egy Alaves-től, Recre-től örökölni ellenfelet, mint a riválistól. Míg az első 2 esetben szinte semmilyen következtetést nem lehet levonni az ellenfélről, addig utóbbi helyzet teljesen egész képet fest az aktuális ellenfél formájáról, játékáról(1 hét alatt nincs akkora formaingadozás).
Na mind1. Igazából ennek pszichológia szempontból van jelentősége és ebből az aspektusból az előny ott van, ezen kár vitatkozni.
Real összefoglalóultrasur írta:Valaki tudna a Real meccsről adni egy összefoglaló video linket?
És mégis melyik volt az a mák gól??? Én egyre sem emlékszem...rúgtatok is egy mák gólt
Magyarul a Villarreal lesz a bajnok!Bááááááááár ne felejtsük el, hogy a mi heti ellenfelünk, az elmúlt meccset a sevilla ellen játsza, na hát az sem könnyű senkinek
De mi 11ember ellen... (ez is vicc volt)Mi meg idegenben lőttük azt a 6-ot és ott nehezebb bibibííííí!
Jó is ez így! mindig van 1-2-3 olyan csapat amelyik csúnyán fogalmazva is boxzsákok! Én örülök neki, mert elev be lehet állítani a nagyobb csapatokba is a fiatal reménységeket...lásd Busquets! És lendületet is ad a csapatnak ha nyenek ellenük pl egy 5-össel! Örülök neki, h nem állnak be 10 emberrel védekezni! Ezért nem volt nekem soha sem szimpatikus az olasz foci!Frányó István írta:Éna zért még mindig jobban örülök a Gijónnak, mint a bunkerfocit játszó Numanciának. Ők legalább nyílt sisakkal kijönnek, és játszák a játékukat. Nekik amúgy sem a Barcelona, a Real, vagy éppen a Sevilla az ellenfél... Habár könnyen pofázok, mert nem vagyok Sporting szurkoló, de én valahogy becsülöm az ilyen kis csapatokat.
A kiesett Wigan menedzsere nyilatkozta anno: "Sosem fogom arra kérni a fiaimat, hogy álljanak be védekezni. Mi támadó futballt játszunk!"
Azt gondolom a pszichikai előnyön kívül van több is, mondjuk sárgák/piros miatti eltiltás, amit a barca ellen könnyű kapni bárkinek, illetve az itt egy nagy csapat most kihajtom magam először könnyű, második héten már nem annyira.Mosquito írta:Ebből a mai real mérkőzésből is kiderült, hogy nekik csak azt kell hozni amit mi nyújtottunk az előző fordulóban. 7:1-ig nyomtak -amivel rákontráztak a Barca hétvégi eredményére- aztán már nem érdekelte őket.miihii írta:....
Ez a 2 csapat egymás mércéje. Teljesen más egy Alaves-től, Recre-től örökölni ellenfelet, mint a riválistól. Míg az első 2 esetben szinte semmilyen következtetést nem lehet levonni az ellenfélről, addig utóbbi helyzet teljesen egész képet fest az aktuális ellenfél formájáról, játékáról(1 hét alatt nincs akkora formaingadozás).
Na mind1. Igazából ennek pszichológia szempontból van jelentősége és ebből az aspektusból az előny ott van, ezen kár vitatkozni.
Mi meg idegenben lőttük azt a 6-ot és ott nehezebb bibibííííí!MyStiQ írta:Bibibííí, többet rúgtunk, mint a Barca.![]()
(Nyugalom, csak vicceltem.)
...hogy ne legyek túlságosan off: Ez a Gijón kíváncsi vagyok, hogy hány ponttal/hány kapott góllal fog kiesni. Borzasztó gyengék, nem is tudom, hogy mit keresnek a Primera Divisionban.