Ronaldinho Gaúcho #4
- Mihu
- Director del Fútbol
Na ebből az interjúból is kiderül, hogy csak mi vagyunk a hibásak azért hogy idáig jutott, mert nem álltak mellette a csapatnál, nem bíztatták, nem próbáltak meg segíteni neki, és soha nem járt bulizni, illetve, hogy Ő megtett mindent azért hogy ismét a legjobb legyen........
Még mielőtt valaki nem értené, a hsz-em erősen cinikus hangvételű...
Még mielőtt valaki nem értené, a hsz-em erősen cinikus hangvételű...
Hát igen mily szép volt ezt a Dinhót látni,néha összeszűkül a gyomrom ezek láttán kár,hogy elment és ez lett belőle,de kívánom neki a legjobbakat és legyen újra klasszis formába....

- Danka00792
- Director del Fútbol
Na ilyent többet nem fogunk látni élöben.

Egyébként olyan furcsa érzés ilyen videókat nézni, bárcsak ujra hetente látnék ilyen meccseket.
(De hogy ennyire elhagyja magát valaki, ez hihetetlen)
-
- Jugador del Barça
egyet értek veled én is szerettem ha roszul ha jól játszott de a nyáron sok midnen megváltozott sajnos:S remélem egyszér még láthatjuk csillogni ha nem is úgy mint régenFrányó István írta:Azt asszem fölösleges várni, h magához tér. Egy teljesen lecsúszott tizenkettő egy tucat futballista lett, aki arra nem volt hajlandó, h elbúcsúzzon attól a közönségtől, aki mindig imádta, és akik előtt valakivé vált! Nálam itt nagyon elrúgta a pöttyöst, pedig régen imádtam, és nem akkor ábrándultam ki belőle, amikor rosszul játszott, hanem akkor, amikor gerinctelenül elsunnyogott! Ez nem sportemberhez méltó, mint ahogy őt sem tartom annak mostanában!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jó volt ezt látni, rég volt...

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Jugador del Barça
Azt asszem fölösleges várni, h magához tér. Egy teljesen lecsúszott tizenkettő egy tucat futballista lett, aki arra nem volt hajlandó, h elbúcsúzzon attól a közönségtől, aki mindig imádta, és akik előtt valakivé vált! Nálam itt nagyon elrúgta a pöttyöst, pedig régen imádtam, és nem akkor ábrándultam ki belőle, amikor rosszul játszott, hanem akkor, amikor gerinctelenül elsunnyogott! Ez nem sportemberhez méltó, mint ahogy őt sem tartom annak mostanában!
- Danka00792
- Director del Fútbol
De azt hiszem hogy mindannyiunk nevében beszélhetek, hogy nem 4 meccs óta várjuk hogy ujra a régi legyen. Annál egy "kicsit" régebb óta.Ronaldinho. írta:perszehogy az de a milánba csak négyet és most ott játszik nem a barcába
- Ronaldinho.
- Barça B
perszehogy az de a milánba csak négyet és most ott játszik nem a barcába
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
miért, a barca nem focicsapat?Ronaldinho. írta:chi omega írta:4 meccs? inkább olyan 44Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet hegyeket meg mozgatni!!!
A MIlan ban te ész!!
jó hát Te dolgod,én már ebbe rég belefáradtam..Ronaldinho. írta:
Képzeld gen és nem csak én vagyok igy ezzel...
- Ronaldinho.
- Barça B
socio66 írta:Ne viccelj már Te még komolyan bízol benne?Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet henyeket meg mozgatni!!!
elképesztő..
Képzeld gen és nem csak én vagyok igy ezzel...
- Ronaldinho.
- Barça B
chi omega írta:4 meccs? inkább olyan 44Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet hegyeket meg mozgatni!!!
A MIlan ban te ész!!
4 meccs? inkább olyan 44Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet hegyeket meg mozgatni!!!
Ne viccelj már Te még komolyan bízol benne?Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet henyeket meg mozgatni!!!
elképesztő..
- Ronaldinho.
- Barça B
Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet hegyeket meg mozgatni!!!
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Puyol05 írta:Egyetértek veled Nastradamus. Roni a Barcaval BL-t és bajnokságot is nyert. a Milánnal mit fog UEFA kupát????????
Igen, UEFA kupát meg lehet bajnokit is, eredményes lesz ő a milanba, de olyan formába soha nem lesz mint a barcába volt, nem az elmúlt 2 utolsó évére értem eztet, Hanem 2004-től-2006-ig értem, ezekben az években Ronaldinho volt a világ legjobbja ez nem kérdés

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- Nastradamus
- Jugador del Barça

- Nastradamus
- Jugador del Barça
Ha addigra egyáltalán nem megy el vmi olajsejk csapatába focizgatni és bulizni! Én nem akarom őt lehúzni a sárga földig, de annyiszor szorítottam neki és bíztam benne, h feltámad - mikor még nálunk rúgta a bőrt -, de most már akkora arca lett...hová lett az a szerethető, szimpatikus kis cigánygyerek aki szívét-lelkét kitette a csapatért? Már nem hiszek benne, de valahol megértem, h a pénz és a siker bedarálta, mert nem könnyű ellenállni az esti mulatozásnak, de nem sok ilyen tehetség van...ezért kell Messire is nagyon odafigyelni majd, nehogy őt is bedarálja a hírnév!Puyol05 írta:Egyetértek veled Nastradamus. Roni a Barcaval BL-t és bajnokságot is nyert. a Milánnal mit fog UEFA kupát????????

- Nastradamus
- Jugador del Barça
Most komolyan van aki elmúlt már legalább 15 éves és azt gondolja, h ez a srác fog úgy játszani mint itt a barcában anno...tutira nem
És ezt abszolút magának köszönheti! Ilyen tehetséggel és képességekkel nem értem...fejben van a baj

És ezt abszolút magának köszönheti! Ilyen tehetséggel és képességekkel nem értem...fejben van a baj

- elprat
- Capitá del Barça
Ha már a jó teljesítménnyel nem,valamivel bent kell maradni a köztudatbanlionelmessi19 írta:
Ronaldinho sincsen olyan buta hogy illegális-drog fogyasztó legyen, az egész karrierjét törhetné meg vele.

Amúgy sztem innentől sz.rik a karrierre...ő mondta,hogy mindent elért amit akart.....gondolom most jöhet a buli

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- hölör
- Jugador del Barça
http://sportgeza.hu/hirek/2008/09/24/ro ... aratkozik/Carles Puyol Saforcada írta:haver ez csak egy nso hír
nyilván hazugság az egész
bár ez csak egy index hír, de azért érdekes. lenne
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.