Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
amit inivel csináltek az semmi sem volt szerintem. Tény hogy húzta kicsit a mezát de ininek se kellet sok hogy elessenLéfe írta:Hát szerintem nem a Betisnek volt mákja, hanem nekünk. A Gudy féle gól szép volt, de szerencsés. És nyugodtan leirhatjuk, hogy rémitően leült a csapat a második félidőben. Erre nincsen mentség, sokszor eljátszották ezt az elmult években. Ennyi eladott labda, alig jöttünk át a félpályán.
A 180 fokos fordulatról korai beszélni csak azért mert tavaj elbuktuk a Betis ellen, most nem. A 4 forduló után - gyenge ellenfelek elllen - begyüjtött 7 pont nem nagy fordulatra utal. Majd a bajnokság felénél lehet értékelni. Careces szerelése lehet gyanus, de Iniestával kétszer hasonlóan elbántak és a biró itt sem itélt tizit.
Egyet kell értenemmiihii írta:A tavalyi szezon után?Ahol is vezető pozícióból meccsek egész sorát adtuk le?Még jobban koncentráljanak,h ne fordulhasson elő,h egy "megnyert" meccset újra izgalmassá tegyünk!Nálam nagyobb emberek is megmondták már,h a 2:0 a legveszélyesebb eredmény.Majdnem megnyugtató,de HA talál egyet az ellenfél,akkor könnyen felhozhatja őket,a vezető csapatot meg összezavarhatja.Mint ahogy történt ez tegnap is...Egy ilyen profi klubnál,ilyen klasszis playáknál én igenis elvárom,h figyeljenek oda a végéig!Én még a Zala megyei női bajnokságban szerepelő csapatomnál sem tűröm el a lazázást a pályán.A meccs sípszótól-sípszóig tart,tudomásul kell venni.Igaz,h mi nem játszunk szerda-szombat rendszerben,de nem is vagyunk A BARCA!És mégis tudnak a lányok pörögni a végéig.Akkor ezt el lehet várni a világ legnagyszerűbb klubjának játékosaitól is,szerintem.Frányó István írta:Azért azt ne várjuk már el, h 2-0-nál ugyanúgy koncentráljon egy csapat, mint 0-0-nál, ilyen a világon nincs! Természetes, h ilyen helyzetben nem teszik oda magukat olyan szinten, és ez sztem nem lustaság, vagy dekoncentráltság, csak azért ne felejtsük el, h ezek a játékosok majd 3 nap múlva is pályára lépnek ám!
A tavalyi szezon után?Ahol is vezető pozícióból meccsek egész sorát adtuk le?Még jobban koncentráljanak,h ne fordulhasson elő,h egy "megnyert" meccset újra izgalmassá tegyünk!Nálam nagyobb emberek is megmondták már,h a 2:0 a legveszélyesebb eredmény.Majdnem megnyugtató,de HA talál egyet az ellenfél,akkor könnyen felhozhatja őket,a vezető csapatot meg összezavarhatja.Mint ahogy történt ez tegnap is...Egy ilyen profi klubnál,ilyen klasszis playáknál én igenis elvárom,h figyeljenek oda a végéig!Én még a Zala megyei női bajnokságban szerepelő csapatomnál sem tűröm el a lazázást a pályán.A meccs sípszótól-sípszóig tart,tudomásul kell venni.Igaz,h mi nem játszunk szerda-szombat rendszerben,de nem is vagyunk A BARCA!És mégis tudnak a lányok pörögni a végéig.Akkor ezt el lehet várni a világ legnagyszerűbb klubjának játékosaitól is,szerintem.Frányó István írta:Azért azt ne várjuk már el, h 2-0-nál ugyanúgy koncentráljon egy csapat, mint 0-0-nál, ilyen a világon nincs! Természetes, h ilyen helyzetben nem teszik oda magukat olyan szinten, és ez sztem nem lustaság, vagy dekoncentráltság, csak azért ne felejtsük el, h ezek a játékosok majd 3 nap múlva is pályára lépnek ám!
Én nem azt mondtam h ugyan ott állunk mint tavaly, de bizonyos dolgokra igaz, nem lehet kijönni igy a 2. félidöre hogy nekiállunk alibizni, és felhoztuk a betist 2-2re...Az pedig h nyertünk csak fortunának köszönhetö, mert ugyanigy ki is kaphattunk volna, mert mentálisan 2-2nél már a betis állt jobban...és igen is koncentráljon mindenki 90 percig, pont ezért h ne kerüljünk ilyen helyzetbe...Frányó István írta:
És csabimo, ne haragudj, de szted komolyan ott áll a csapat, mint tavaly? Akkor szted mi a 180 fokos fordulat, ha nem az, hogy tavaly ilyenkor elbuktunk, most meg fölálltunk, és nyertünk???
Valahol meg lehet tekinteni ezt az ominózus szerelést? Lemaradtam róla!harcilepke írta: Caceres-szerelésre én is azt mondom, hogy örülhetünk nem fújtak semmit, mert sztem is necces volt, már úgy érzésre.
Nem azzal van a baj hogy nem tudnak beindulni ha kell, hanem hogy 2-0rol nem kell leengedni/lazitani! és ilyen helyzetbe hozni magunkat h futhatunk az eremény után mert 20 percet alibiztünk...harcilepke írta: Most is leengedtek de azután be tudtak indulni, és ez jó...
nem mintha hanem a labda felett elrugott és lábat talált...2-1 nél lehet h befujja, 2-2nél nem fujta, de egy szavunk sem lehetett volna ha 11est itélsenzu írta:én úgy láttam mintha elrúgott volna a labda felett egyenesen a támadó lábábaszajko írta: Cáceres szerelése mióta volt 11-es? a labdát találta el először,nem is pattant el tőle és a birtokába volt,ez nem 100%-ig tiszta szerelés volt,de jogosan ítélt a bíró,hogy nem adott büntit...
Teljesen tiszta 11-es volt köze nem volt a labdának hátulról lábat vitt. Piros lapot kapot volna akkor sem szólhatunk volna semmit.szajko írta: Cáceres szerelése mióta volt 11-es? a labdát találta el először,nem is pattant el tőle és a birtokába volt,ez nem 100%-ig tiszta szerelés volt,de jogosan ítélt a bíró,hogy nem adott büntit...
Utána még a kezére is pattant a labda,tehát befújhatta volna a spori a büntetőt.senzu írta:én úgy láttam mintha elrúgott volna a labda felett egyenesen a támadó lábábaszajko írta: Cáceres szerelése mióta volt 11-es? a labdát találta el először,nem is pattant el tőle és a birtokába volt,ez nem 100%-ig tiszta szerelés volt,de jogosan ítélt a bíró,hogy nem adott büntit...
én úgy láttam mintha elrúgott volna a labda felett egyenesen a támadó lábábaszajko írta: Cáceres szerelése mióta volt 11-es? a labdát találta el először,nem is pattant el tőle és a birtokába volt,ez nem 100%-ig tiszta szerelés volt,de jogosan ítélt a bíró,hogy nem adott büntit...
Cáceres szerelése mióta volt 11-es? a labdát találta el először,nem is pattant el tőle és a birtokába volt,ez nem 100%-ig tiszta szerelés volt,de jogosan ítélt a bíró,hogy nem adott büntit...csabimo írta:Örülök hogy a vezetöség a tegnapi meccset tanulságosnak tartja, csak azt nem értem h a tavlyi szezont minek tartja, ahol ezt már számtalanszor eljátszotta a csapat, és a tegnapi meccsen kiderült h még mindig ugyanott tartunk ahol tavaly!
Nem tudunk 2-0rol befejezni 1 meccset, nem akarunk 90percböl 90et focizni, és ennek meg lesz az erdménye, oriási mákunk volt h itthon tudtuk tartani a 3pontot: kellett hozzá gudy szerencsés golja+ cáceres 11est érö szerelése...
Rengetg meccset veszitettünk el tavaly nyert helyzetböl, a tavaly elötti espanyol elleni utolso fordulos bajnokságba kerülös meccstöl kezdve, és még mindig itt tartunk hogy nem tudunk/akarunk 90 percet koncentrálni/focizni...
Ami a lényeg h jo lecke volt! csak az a kérdés h már hányadik?
Köszi!fcbarcelonazsombi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=197179Saviola007 írta:Sziasztok! Megtudom valahol nézni Barca és Real sorsolását?
mondom, hogy csak tegnap eszembe jutottfcbarcelonazsombi írta:Egymáselleni számit.Rikinho20 írta:sziasztok! egyátalán nem az aktuális témához kötődik a kérdésem... de tegnap eszembe jutott az, hogy most hogy is van az a spanyol bajnokságban, mikor a végén ugyanannyi pontja van két csapatnak, akkor most a gólarány vagy az egymás elleni eredmény dönt??? mert emlékszem hogy két éve még az egymás elleni volt... de a tavalyiban már nem vagyok biztos...most akkor hogy is van?!
Mért te már ilyeneket számolsz?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=197179Saviola007 írta:Sziasztok! Megtudom valahol nézni Barca és Real sorsolását?