Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fcbarcelonazsombi írta:Nem tudom miről beszélsz. Ez most, hogy jönn ide??tudomka958 írta:zsombi!
neked nem tűnt fel,hogy a mostani két gólja előtt ugyanaz az ember hozta helyzetbe?
az önző messi...
Nem tudom miről beszélsz. Ez most, hogy jönn ide??tudomka958 írta:zsombi!
neked nem tűnt fel,hogy a mostani két gólja előtt ugyanaz az ember hozta helyzetbe?
az önző messi...
Hát max nevek alapján. Mert Oleguer és Gio helyett persze nagyobb név Dani Alves meg Abidal. De akkor azért volt egy R10-ünk aki úgy szolgálta ki Eto'o-t ahogy és amikor akarta. Most egy ilyen ember teljesen hiányzik a csapatból. Nem tudom Hleb mire lenne képes ha játszana. Benne látom azt az embert, aki ki tudná szolgálni a kamerunit. Persze mégegyszer nem lesz ilyen csatársorunk mint volt 2004-2006-ban. De hát mégegy játékos nem is lesz olyan mint R10 volt ebben a 2 évben, de főleg 2005-2006-ban.Fernando írta:Oké, hogy Eto'o rúgott két gólt szerdán, de anno ilyen meccseket 3-at-4et rúgott volna ha akkoris ilyen csapat van körülötte... Sztem ez a keret erősebb még a BL-t nyert keretnél is
Nem mellesleg akkor mindig a saját posztján játszott.fcbarcelonazsombi írta:Na szerintem ez nagyon nem igaz. Akkor is ugyan ilyen arányba lőtte a gólokat. A keret erőségéről meg annyit, hogy régebb volt egy ember, aki olyan passzokat adott neki, hogy azt csak be kellet gurítani.Fernando írta:Oké, hogy Eto'o rúgott két gólt szerdán, de anno ilyen meccseket 3-at-4et rúgott volna ha akkoris ilyen csapat van körülötte... Sztem ez a keret erősebb még a BL-t nyert keretnél is
Na szerintem ez nagyon nem igaz. Akkor is ugyan ilyen arányba lőtte a gólokat. A keret erőségéről meg annyit, hogy régebb volt egy ember, aki olyan passzokat adott neki, hogy azt csak be kellet gurítani.Fernando írta:Oké, hogy Eto'o rúgott két gólt szerdán, de anno ilyen meccseket 3-at-4et rúgott volna ha akkoris ilyen csapat van körülötte... Sztem ez a keret erősebb még a BL-t nyert keretnél is
de látszik sajnos. góllövésben még mindig jó, másban gyengült.ZS10 írta:Három év alatt volt két súlyos sérülése is, bár ez a játékan nem látszik!Nem leszek már az-az Eto'o, aki három éve voltam, mert azóta eltelt három év, de továbbra is megmaradok Eto'o, ugyanazzal a játékkedvvel, amivel régen."
Szerintem felesleges ragozni. Egyszerűen és szimplán annyit mondott, h eltelt 3 év. A világlátása változhatott tán ennyi idő alatt a megszerzett tapasztalatok okán, de a játékkedve változatlan...barcafan93 írta:Nem leszek már az-az Eto'o, aki három éve voltam, mert azóta eltelt három év, de továbbra is megmaradok Eto'o, ugyanazzal a játékkedvvel, amivel régen."
Három év alatt volt két súlyos sérülése is, bár ez a játékan nem látszik!Nem leszek már az-az Eto'o, aki három éve voltam, mert azóta eltelt három év, de továbbra is megmaradok Eto'o, ugyanazzal a játékkedvvel, amivel régen."
Vagy a cabronozásra értette.barcafan93 írta:Nem leszek már az-az Eto'o, aki három éve voltam, mert azóta eltelt három év, de továbbra is megmaradok Eto'o, ugyanazzal a játékkedvvel, amivel régen."
Szerintetek ezalatt azt értette hogy kopott a gyorsasága?mert én imádtam nézni ahogy lefutja a védőt és még 3 éve gyorsabbnak tartottam mint cé ronaldot. Fantasztikus látvány volt ahogy 10 métert vert a védőjére egy sprinttel:)
1. Szerintem még lehet hogy most is van olyan gyors/gyorsabb mint C.Ronaldo ....barcafan93 írta:Nem leszek már az-az Eto'o, aki három éve voltam, mert azóta eltelt három év, de továbbra is megmaradok Eto'o, ugyanazzal a játékkedvvel, amivel régen."
Szerintetek ezalatt azt értette hogy kopott a gyorsasága?mert én imádtam nézni ahogy lefutja a védőt és még 3 éve gyorsabbnak tartottam mint cé ronaldot. Fantasztikus látvány volt ahogy 10 métert vert a védőjére egy sprinttel:)