Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.25. 21:02:52

2-0ig azt hittem, h miénk a világ és a betist is letudjuk egy hatossal.
utána jött a "szokásos" befékezés és két bummbumm, onnantól már nagyon meleg lett a pite, kb 75%nyi esélyt adtam annak, h megégünk.
hála a smárinak, mégis hoztuk a meccset.
egyébként pont emiatt örülök különösen a győzelemnek, az elmúlt két szezonban az ilyen állásokat rendszeresen elbuktuk, most összejött.
mindenesetre ezt a vezetünk-leállunk-haddjöjjönazellen-bugit sürgősen el kell felejtenünk, mert nem mindig lesz ekkora mákunk, mint amekkora tegnap volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.25. 20:23:24

Léfe írta:Hát szerintem nem a Betisnek volt mákja, hanem nekünk. A Gudy féle gól szép volt, de szerencsés. És nyugodtan leirhatjuk, hogy rémitően leült a csapat a második félidőben. Erre nincsen mentség, sokszor eljátszották ezt az elmult években. Ennyi eladott labda, alig jöttünk át a félpályán.
A 180 fokos fordulatról korai beszélni csak azért mert tavaj elbuktuk a Betis ellen, most nem. A 4 forduló után - gyenge ellenfelek elllen - begyüjtött 7 pont nem nagy fordulatra utal. Majd a bajnokság felénél lehet értékelni. Careces szerelése lehet gyanus, de Iniestával kétszer hasonlóan elbántak és a biró itt sem itélt tizit.
amit inivel csináltek az semmi sem volt szerintem. Tény hogy húzta kicsit a mezát de ininek se kellet sok hogy elessen
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.25. 20:20:32

miihii írta:
Frányó István írta:Azért azt ne várjuk már el, h 2-0-nál ugyanúgy koncentráljon egy csapat, mint 0-0-nál, ilyen a világon nincs! Természetes, h ilyen helyzetben nem teszik oda magukat olyan szinten, és ez sztem nem lustaság, vagy dekoncentráltság, csak azért ne felejtsük el, h ezek a játékosok majd 3 nap múlva is pályára lépnek ám!
A tavalyi szezon után?Ahol is vezető pozícióból meccsek egész sorát adtuk le?Még jobban koncentráljanak,h ne fordulhasson elő,h egy "megnyert" meccset újra izgalmassá tegyünk!Nálam nagyobb emberek is megmondták már,h a 2:0 a legveszélyesebb eredmény.Majdnem megnyugtató,de HA talál egyet az ellenfél,akkor könnyen felhozhatja őket,a vezető csapatot meg összezavarhatja.Mint ahogy történt ez tegnap is...Egy ilyen profi klubnál,ilyen klasszis playáknál én igenis elvárom,h figyeljenek oda a végéig!Én még a Zala megyei női bajnokságban szerepelő csapatomnál sem tűröm el a lazázást a pályán.A meccs sípszótól-sípszóig tart,tudomásul kell venni.Igaz,h mi nem játszunk szerda-szombat rendszerben,de nem is vagyunk A BARCA!És mégis tudnak a lányok pörögni a végéig.Akkor ezt el lehet várni a világ legnagyszerűbb klubjának játékosaitól is,szerintem.
Egyet kell értenem
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
miihii
KHAL

2008.09.25. 19:54:39

Frányó István írta:Azért azt ne várjuk már el, h 2-0-nál ugyanúgy koncentráljon egy csapat, mint 0-0-nál, ilyen a világon nincs! Természetes, h ilyen helyzetben nem teszik oda magukat olyan szinten, és ez sztem nem lustaság, vagy dekoncentráltság, csak azért ne felejtsük el, h ezek a játékosok majd 3 nap múlva is pályára lépnek ám!
A tavalyi szezon után?Ahol is vezető pozícióból meccsek egész sorát adtuk le?Még jobban koncentráljanak,h ne fordulhasson elő,h egy "megnyert" meccset újra izgalmassá tegyünk!Nálam nagyobb emberek is megmondták már,h a 2:0 a legveszélyesebb eredmény.Majdnem megnyugtató,de HA talál egyet az ellenfél,akkor könnyen felhozhatja őket,a vezető csapatot meg összezavarhatja.Mint ahogy történt ez tegnap is...Egy ilyen profi klubnál,ilyen klasszis playáknál én igenis elvárom,h figyeljenek oda a végéig!Én még a Zala megyei női bajnokságban szerepelő csapatomnál sem tűröm el a lazázást a pályán.A meccs sípszótól-sípszóig tart,tudomásul kell venni.Igaz,h mi nem játszunk szerda-szombat rendszerben,de nem is vagyunk A BARCA!És mégis tudnak a lányok pörögni a végéig.Akkor ezt el lehet várni a világ legnagyszerűbb klubjának játékosaitól is,szerintem.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csabimo
Capitá del Barça

2008.09.25. 19:44:39

Frányó István írta:
És csabimo, ne haragudj, de szted komolyan ott áll a csapat, mint tavaly? Akkor szted mi a 180 fokos fordulat, ha nem az, hogy tavaly ilyenkor elbuktunk, most meg fölálltunk, és nyertünk???
Én nem azt mondtam h ugyan ott állunk mint tavaly, de bizonyos dolgokra igaz, nem lehet kijönni igy a 2. félidöre hogy nekiállunk alibizni, és felhoztuk a betist 2-2re...Az pedig h nyertünk csak fortunának köszönhetö, mert ugyanigy ki is kaphattunk volna, mert mentálisan 2-2nél már a betis állt jobban...és igen is koncentráljon mindenki 90 percig, pont ezért h ne kerüljünk ilyen helyzetbe...
Frányó István
Jugador del Barça

2008.09.25. 17:57:07

A 4. forduló után még csak az elmúlt 4 fordulót lehet értékelni, és aki az alapján nem látja, hogy ez a csapat mind hozzáállását, mind mentalitását tekintve sokkal jobb a tavalyinál, az vak.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.25. 16:33:03

A tegnapi mecsről:

A fiúk jól küldték az 1. félidőben.Szépen és jól játszottak.A 2. félidő eleje szörnyű volt.Ezt kell kijavítani h a 2.félidőben ne aludjunk be ennyire.Azt viszont naon tetszett h képesek voltunk felállni.Jó ez a csapat.Csak még idő kell neki.Ez a meccs tényleg hasznos volt.Lélektanilag jobban lett a csapat h képesek voltunk felálni.Szombaton kemény lesz!Gyerünk fiúk!
Léfe
Entrenador del Barça

2008.09.25. 16:21:35

Hát szerintem nem a Betisnek volt mákja, hanem nekünk. A Gudy féle gól szép volt, de szerencsés. És nyugodtan leirhatjuk, hogy rémitően leült a csapat a második félidőben. Erre nincsen mentség, sokszor eljátszották ezt az elmult években. Ennyi eladott labda, alig jöttünk át a félpályán.
A 180 fokos fordulatról korai beszélni csak azért mert tavaj elbuktuk a Betis ellen, most nem. A 4 forduló után - gyenge ellenfelek elllen - begyüjtött 7 pont nem nagy fordulatra utal. Majd a bajnokság felénél lehet értékelni. Careces szerelése lehet gyanus, de Iniestával kétszer hasonlóan elbántak és a biró itt sem itélt tizit.
Fecó
Frányó István
Jugador del Barça

2008.09.25. 16:10:44

Azért azt ne várjuk már el, h 2-0-nál ugyanúgy koncentráljon egy csapat, mint 0-0-nál, ilyen a világon nincs! Természetes, h ilyen helyzetben nem teszik oda magukat olyan szinten, és ez sztem nem lustaság, vagy dekoncentráltság, csak azért ne felejtsük el, h ezek a játékosok majd 3 nap múlva is pályára lépnek ám!
És csabimo, ne haragudj, de szted komolyan ott áll a csapat, mint tavaly? Akkor szted mi a 180 fokos fordulat, ha nem az, hogy tavaly ilyenkor elbuktunk, most meg fölálltunk, és nyertünk???
Abban egyet értek, h jobban kellene koncentrálni, de ugyanazt a szintet nem lehet fönntartani egy ennyire sima meccsen, mint ez volt 2-0-ig. Most mákja volt a Betisnek, és egyenlíteni tudtak (mert én akkor is azt mondom, h a Betisnek volt mázlija, nem nekünk, mert mi lőttünk 20-at kapura, ők meg max. 5-öt, az a szabadrúgás meg...)
Úgyh én büszke vagyok a csapatra, mert ez a társaság nagyon erős lesz fejben!
socio66

2008.09.25. 16:06:25

Örüljünk a három pontnak ebből a meccsből pedig tanulni kell,főleg azt,hogy 2-0-ás vezetésnél még nincs meg a győzelem! Minimum 3 góllal kell vezetni egy csapat ellen,ahhoz hogy elkezdhessünk lazítani. :wink:
Nem baj,jó volt nyertünk!
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.09.25. 15:12:12

harcilepke írta: Caceres-szerelésre én is azt mondom, hogy örülhetünk nem fújtak semmit, mert sztem is necces volt, már úgy érzésre.
Valahol meg lehet tekinteni ezt az ominózus szerelést? Lemaradtam róla!
Kép
harcilepke
Jugador del Barça

2008.09.25. 14:56:56

Pont erre gondoltam én is mikor a szünetben láttam kijönni Xavit a pályára és akkor volt a mosoly az arcán mint nekem lenne a 4 sör után. Nem jó, de remélem jól jövünk ki belőle idén. Hiba de megvan a 3 pont, a bajnokság szempontjából ez számít csak.
Remélem ezek után is csak ilyen hibák borzolják a kedélyeinket egy napig.

Caceres-szerelésre én is azt mondom, hogy örülhetünk nem fújtak semmit, mert sztem is necces volt, már úgy érzésre.
Csak a Barca
csabimo
Capitá del Barça

2008.09.25. 14:49:00

harcilepke írta: Most is leengedtek de azután be tudtak indulni, és ez jó...
Nem azzal van a baj hogy nem tudnak beindulni ha kell, hanem hogy 2-0rol nem kell leengedni/lazitani! és ilyen helyzetbe hozni magunkat h futhatunk az eremény után mert 20 percet alibiztünk...
csabimo
Capitá del Barça

2008.09.25. 14:42:44

senzu írta:
szajko írta: Cáceres szerelése mióta volt 11-es? a labdát találta el először,nem is pattant el tőle és a birtokába volt,ez nem 100%-ig tiszta szerelés volt,de jogosan ítélt a bíró,hogy nem adott büntit...
én úgy láttam mintha elrúgott volna a labda felett egyenesen a támadó lábába 8)
nem mintha hanem a labda felett elrugott és lábat talált...2-1 nél lehet h befujja, 2-2nél nem fujta, de egy szavunk sem lehetett volna ha 11est itél :roll:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.09.25. 14:39:34

szajko írta: Cáceres szerelése mióta volt 11-es? a labdát találta el először,nem is pattant el tőle és a birtokába volt,ez nem 100%-ig tiszta szerelés volt,de jogosan ítélt a bíró,hogy nem adott büntit...
Teljesen tiszta 11-es volt köze nem volt a labdának hátulról lábat vitt. Piros lapot kapot volna akkor sem szólhatunk volna semmit.
harcilepke
Jugador del Barça

2008.09.25. 14:39:21

Nem mondom hogy örülök, mert már szeretnék egyszer kapott gól nélküli barcát látni. De tavaly nem nagyon tudtunk jól kijönni hasonló szituációkból, lásd pl. pont a betis, igaz akkor idegenben. Tavaly néha ha támadni kellett akkor se látszott hogy menne. Most is leengedtek de azután be tudtak indulni, és ez jó, én legalábbis jobban aludtam tőle tegnap este és felkelni is kellemesebb volt 3 ponttal.
Nem tökéletes még, de nem olyan mint tavaly, és folyamatosan javul a mutatott játék és remélem, ez az érzés az egész szezon során bennem lesz.
szép volt fiúk, az eleje... A vége pedig küzdelmes és győztes. Kösz Eidur. Csak így tovább
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára harcilepke 2008.09.25. 14:39:36-kor.
Csak a Barca
Cardine
Barça B

2008.09.25. 14:36:55

senzu írta:
Utána még a kezére is pattant a labda,tehát befújhatta volna a spori a büntetőt.
"We've seen the fall of the elite.
Bury your life,Taken disease.
We'll end the world,when all hope is gone!"
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2008.09.25. 14:34:21

szajko
Director del Fútbol

2008.09.25. 14:30:41

csabimo írta:Örülök hogy a vezetöség a tegnapi meccset tanulságosnak tartja :twisted: , csak azt nem értem h a tavlyi szezont minek tartja, ahol ezt már számtalanszor eljátszotta a csapat, és a tegnapi meccsen kiderült h még mindig ugyanott tartunk ahol tavaly!
Nem tudunk 2-0rol befejezni 1 meccset, nem akarunk 90percböl 90et focizni, és ennek meg lesz az erdménye, oriási mákunk volt h itthon tudtuk tartani a 3pontot: kellett hozzá gudy szerencsés golja+ cáceres 11est érö szerelése...
Rengetg meccset veszitettünk el tavaly nyert helyzetböl, a tavaly elötti espanyol elleni utolso fordulos bajnokságba kerülös meccstöl kezdve, és még mindig itt tartunk hogy nem tudunk/akarunk 90 percet koncentrálni/focizni...
Ami a lényeg h jo lecke volt! csak az a kérdés h már hányadik?
Cáceres szerelése mióta volt 11-es? a labdát találta el először,nem is pattant el tőle és a birtokába volt,ez nem 100%-ig tiszta szerelés volt,de jogosan ítélt a bíró,hogy nem adott büntit...
csabimo
Capitá del Barça

2008.09.25. 14:22:15

Örülök hogy a vezetöség a tegnapi meccset tanulságosnak tartja :twisted: , csak azt nem értem h a tavlyi szezont minek tartja, ahol ezt már számtalanszor eljátszotta a csapat, és a tegnapi meccsen kiderült h még mindig ugyanott tartunk ahol tavaly!
Nem tudunk 2-0rol befejezni 1 meccset, nem akarunk 90percböl 90et focizni, és ennek meg lesz az erdménye, oriási mákunk volt h itthon tudtuk tartani a 3pontot: kellett hozzá gudy szerencsés golja+ cáceres 11est érö szerelése...
Rengetg meccset veszitettünk el tavaly nyert helyzetböl, a tavaly elötti espanyol elleni utolso fordulos bajnokságba kerülös meccstöl kezdve, és még mindig itt tartunk hogy nem tudunk/akarunk 90 percet koncentrálni/focizni...
Ami a lényeg h jo lecke volt! csak az a kérdés h már hányadik?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.25. 14:20:50

Tegnapi meccs hordozott jó pár pozitívumot is ,és negatívumot is, de a legjobb, hogy így is hoztuk a meccset, és ezúttal fel tudtunk pörögni megint, amikor tré volt a helyzet, bár az lenne a legjobb ha 2-0 ról legközelebb nem lenne egyáltalán tré helyzet, egyik csapat ellen sem.

Pep jól cserélt, és az elmúlt 3 meccsen az ő munkájával is meg vagyok elégedve, a csapatéval is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Saviola007
Jugador del Barça

2008.09.25. 13:33:36

fcbarcelonazsombi írta:
Saviola007 írta:Sziasztok! Megtudom valahol nézni Barca és Real sorsolását?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=197179
Köszi!

Eddig azt hittem véltelen szerű a sorsolás, de tévedtem.
Rikinho20
Jugador d'estrella

2008.09.25. 13:33:04

fcbarcelonazsombi írta:
Rikinho20 írta:sziasztok! egyátalán nem az aktuális témához kötődik a kérdésem... de tegnap eszembe jutott az, hogy most hogy is van az a spanyol bajnokságban, mikor a végén ugyanannyi pontja van két csapatnak, akkor most a gólarány vagy az egymás elleni eredmény dönt??? mert emlékszem hogy két éve még az egymás elleni volt... de a tavalyiban már nem vagyok biztos... :roll: most akkor hogy is van?!
Egymáselleni számit.
Mért te már ilyeneket számolsz?
:lol:
mondom, hogy csak tegnap eszembe jutott :lol: de azért köszi :wink:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.09.25. 13:28:03

Saviola007 írta:Sziasztok! Megtudom valahol nézni Barca és Real sorsolását?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=197179
Saviola007
Jugador del Barça

2008.09.25. 13:23:56

Sziasztok! Megtudom valahol nézni Barca és Real sorsolását?
Lezárt