2005.06.01. 08:55:27
Az első félidei gyatra és szánalmas teljesítmény után a másodikban egész pofásan játszott a csapat. De elkeserítő, hogy a franciákkal is rúgattunk kettőt. Szerintem rúgtak volna maguktól is. Bocsánatot kérek Kerekes Zsombortól, mert mindig szidom, tegnap nagyon jól játszott és szép gólt rúgott.
Nem értem Matthäust. Egyre nagyobb hülyeségeket csinál. Vanczák a felnőttválogatottban... brutális. Hihetetlen ökörséget csinált az első gólnál. Remélem, Gyepes teljesen felépül szombatra, mert legalább magas és tud fejelni. Vanczákkal pofára esünk Izlandon. Vincze Ottót meg, bár az egyik kedvencem, el kell felejteni. Nem érdemli meg, hogy válogatott legyen. Már nem először okozott óriási csalódást, ha nem fogja fel, milyen lehetőségek vannak egy ilyen meccsben, ne húzza magára azt a gyönyörű címeres mezt. Sajnos Szabics Imi nem alkalmas egycsatáros játékra.
Kellemes csalódás volt Takács játéka, és Huszti is többet nyújtott középen, mint amit vártam tőle.
A lényeg, hogy a végén nem égtünk meg annyira, mint azt az első félidő után gondoltam.