Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem most akarják visszaküldeni. Ez még egy tavalyi történés. Akkor hívták tudtommal. De ez szerintem valószínűtlen.Los Banditos írta:Jól hallottam, hogy Guardiola azt szerette volna, ha Bojan vissza megy a B csapatba?Bojan pedig nemet mondott, úgyhogy ezért nem játszik?
![]()
Vissza akarják küldeni a jövő tehetségét, azt a játékost, aki tavaly több mint tíz gólt lőtt 17 évesen a felnőtt csapatban a tartalékok közé?
Los Banditos írta:Jól hallottam, hogy Guardiola azt szerette volna, ha Bojan vissza megy a B csapatba?Bojan pedig nemet mondott, úgyhogy ezért nem játszik?
![]()
Vissza akarják küldeni a jövő tehetségét, azt a játékost, aki tavaly több mint tíz gólt lőtt 17 évesen a felnőtt csapatban a tartalékok közé?
TámogatomGyurinho írta:Ebben nem volt semmi,fiatalok,hülyülnek ..mért ne tegyék
Igazad lehet, valamit lenget, Pique-n meg törölköző van...mr. írta:Szerintem Bojan elcsórta Pique cuccát legalábbis szerintem azzal rohangál de ki tudja......
nagyon nem nekem eszembe sem jutott ilyen.chi omega írta:de az közönség előtt volt, ez meg az öltözőfolyosókon, szigorúan egymás között.Gyurinho írta:...neked ez jutott erről eszedbecruyff írta:Hát nagyon remélem, hogy ez nem valami homoerotikus fogócska volt....![]()
![]()
![]()
![]()
????
...éééérdekes.....
Szerintem meg csak akkora marha ez a két fiatal hogy gondolták hogy ilyet úgyse csinál senki ezért őrültködnek egy kicsit......Cassano is volt alsógatyába oolasz közönség előtt......azok meg azt ordibálták neki hogy NUDO NUDO....
akarva-akaratlanul ARRA gondol az ember
: DDDDDDDDDDDDDDDDDD
de az közönség előtt volt, ez meg az öltözőfolyosókon, szigorúan egymás között.Gyurinho írta:...neked ez jutott erről eszedbecruyff írta:Hát nagyon remélem, hogy ez nem valami homoerotikus fogócska volt....![]()
![]()
![]()
![]()
????
...éééérdekes.....
Szerintem meg csak akkora marha ez a két fiatal hogy gondolták hogy ilyet úgyse csinál senki ezért őrültködnek egy kicsit......Cassano is volt alsógatyába oolasz közönség előtt......azok meg azt ordibálták neki hogy NUDO NUDO....
Hát jah ....mondjuk azért Puyoltól ilyet sose fogsz látniAdam04 írta:ifjú kori csínyekGyurinho írta:...neked ez jutott erről eszedbecruyff írta:Hát nagyon remélem, hogy ez nem valami homoerotikus fogócska volt....![]()
![]()
![]()
![]()
????
...éééérdekes.....
![]()
![]()
Mert szerinted mi van a kezében??? És hogy jön a gatyája ide?cruyff írta:Szerintem is szinte sír az örömtől, hogy Piquet alsógatyájat hordja....Na ne máááááá....
ifjú kori csínyekGyurinho írta:...neked ez jutott erről eszedbecruyff írta:Hát nagyon remélem, hogy ez nem valami homoerotikus fogócska volt....![]()
![]()
![]()
![]()
????
...éééérdekes.....
...neked ez jutott erről eszedbecruyff írta:Hát nagyon remélem, hogy ez nem valami homoerotikus fogócska volt....![]()
![]()
![]()
![]()