Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:mi pedig taktikusan, okosan játszottunk. És megérdemelten jutottunk tovább. Van még hova fejlődnötök.
Hajrá Hali!
Természetesen.Mint mindenkinekVarga Tamás írta: Van még hova fejlődnötök.
Bizony,borzasztó balszerencse sújtotta a Fradit,megérdemelt volna legalább egy x-et a csapat.Szandi írta:Hát megint nemvolt szerencsénk. Dragóner lábában ott volt...meg még egy csomó helyzet... Nadehát láthattuk, hogy nem a helyzeteken múlott mivel a hali helyzetnélkül is szerzett 2 gólt...Na meg ez a kapusfickó. Oké. hogy kupában lehetőséget kell adni a 2. számú kapusnak, de nem a haladás ellen... akik egyébként sikeresen véghezvitték a focicsalást a 2. félidőben.
Hála az égnekVarga Tamás írta:FTC - Haladás 1-2.
Szép volt fiúk!
Hajrá Hali!
Miért alázná le?szajko írta:Ennyit a hatalmas DVSC,MTK,UTE alázó Fradiról sokan azt mondták,hogy ha feljut a Fradi ezeket a csapatokat alázni fogja jövőre és bajnokságot nyer,hát látszik,hogy fogja majd magát Lealázni!
Egyoldalú vagyok,mert MOST Fradi-Hali van,nem Zete-Hali...Tartalékolják a csávógyerekek ezeket a rigmusokat arra a csörtére.Egyébként abszolút igazad van,én is hallottam az itteni szurkolótábortól igen cifra dolgokat a földijeidre.Őszintén szólva nem cs hallottam,de réges régen (egy MESSI-MESSI galaxisbanVarga Tamás írta: Jaj, mihii!
Ne légy már ilyen egyoldalú. Én már hallottam Zete szurkolókat is ilyen hangon, ilyen stílusban szurkolni, legyen szó Hali-meccsről, vagy Falco-meccsről. Hallottam én Kálmánt lebuzizni a kosármeccsen. Szóval, a bunkóság kölcsönös, oda-vissza alapon működik. És minden oldalról elfogadhatatlan. és nincs rá magyarázat.
Jaj, mihii!miihii írta:Nem rossz meccs,cs ezek a francos szögletgólok![]()
A hazaiak meg egyszerűen nem találnak utat a gólvonal mögé,pedig nem egy lehetőségük volt![]()
Ha lő egyet a Fradi,onnan lenne igazán nagy derbi.Remélem lesz még minek örülnöm nekem is![]()
Gratulálok a bunkó szombathelyieknek,h szidják az egerszegieket!![]()
![]()
Homoszexuális Egerszeg?Jöttök ti még ide kicsirigók!!!
![]()
Továbbra is hajrá Fradi!
A félidőben 2-0 a Halinak!miihii írta:Kezdődik a FRADI-Hali a sport 2-n!
Hajrá Ferencváros!
akkor már Győr-DVTK 6-0robertfcb írta:Ezt be sem írta senki? Szpari - Honvéd 3-0 ! élőben tekintettem meg a találkozót. A Szpari hazai formája mesés 9-1 es gólarány 4 meccs 10 pont. És Apostu 8 meccsen 7 et lőtt, egymás utáni 2 hazai meccsünkön 5 öt lőtt. Mesés teljesítmény. 7. ek vagyunk és remélem ettől még lesz jobb is. Hajrá Szpari Hajrá Nyíregyháza !