Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Öcsém, lefosom a bokám!!! Aláírom, hogy van valami ebben e rotációs dologban, ne de hogy Messinek nem kell mindíg játszani, vicc. Vasárnap is elég rosszul ment neki, mégis lőtt 2-t, plusz nem semmi passzai voltak. Egy ilyen játékos mindíg életveszély!!! Ha csak a pályán van és nem csinál semmit, akkor is leköti 2 ellenfél játékos figyelmét, és akkor több lehetőség adódik a többi játékos előtt.Fernando írta:Miért kéne Messinek állandóan játszani? Mondjuk egyik nap bl elődöntőbengekkodan írta:Igaz, de szerintem a Barca már a 4-3-3-at jelenti, évtizedek óta, a pálya, az elvárások, stb. Az utánpótlás akadémia szintén erre a taktikára épül, ebben a jók a játékosok. És akkor jön a kérdés, hogy hová tennéd Messit pl, mert csatárnak kevés, kp-nak meg rövid. Szóval akadnának gondok.kiállnánk a MU ellen egy Valdés, Alves-Puyol-Márquez-Abidal, Xavi-Touré-Keita, Iniesta-Eto'o-Messi 4-3-3-al, majd a rotációt is alkalmazva egy Betis ellen otthon egy Valdés, Alves-Cáceres-Puyol-Sylvinho, Iniesta-Xavi-Touré-Hleb, Eto'o-Henry féle 4-4-2 vel lehetne ezt okosan variálni
Miért kéne Messinek állandóan játszani? Mondjuk egyik nap bl elődöntőbengekkodan írta:Igaz, de szerintem a Barca már a 4-3-3-at jelenti, évtizedek óta, a pálya, az elvárások, stb. Az utánpótlás akadémia szintén erre a taktikára épül, ebben a jók a játékosok. És akkor jön a kérdés, hogy hová tennéd Messit pl, mert csatárnak kevés, kp-nak meg rövid. Szóval akadnának gondok.
Kisebb csapatok ellen azért megpróbálnék egy másik felállást ahogy azt előzőleg beharangozta Pep.gekkodan írta:Szerintem lesz rá példa, bár ez Eto'o-tól függ. Ha rugdossa, ki ne vegye Pep:) Iniestánál meg jobb játékos a balszélre jelenleg nincs a keretben, de ezt nyáron is tudtuk.Fernando írta:Azért kíváncsi lennék mit játszana Henry ha mondjuk egy 70 percig középcsatár lehetne a Numancia vagy a Sporting ellen.
Szerintem lesz rá példa, bár ez Eto'o-tól függ. Ha rugdossa, ki ne vegye Pep:) Iniestánál meg jobb játékos a balszélre jelenleg nincs a keretben, de ezt nyáron is tudtuk.Fernando írta:Azért kíváncsi lennék mit játszana Henry ha mondjuk egy 70 percig középcsatár lehetne a Numancia vagy a Sporting ellen.
A félreértések elkerülése végett,direkt odaírtam,hogy JELENLEG.Egyébként Eto'o nálam is a világ egyik legjobbja.Pontosan ezért,jogosan lehet elvárni Tőle a jó teljesítményt(mert ez elég vékonyka egyelőre).Mert eddig,az általad gyakran emlegetett Henrynál, nem sokkal mutatott többet.Pedig állandó kezdő volt.gekkodan írta:Azért nem hinném, hogy Messi lenne az egyszemélyes támadósor, Eto'o a világ 5 legjobb csatárának egyike, nem kell félteni.
Azt gondolom, hogy Iniesta tegnap "bejátszotta magát" a balszélre, legalábbis nálam, Henry mehet a padra és Ő lesz Eto'o cseréje és akkor játszhat végre középcsatárt, ahogy kívánta. Egyébként meg az legyen a kezdő, aki jobb formában van, de Henry jelenleg messze van ettől.
Ha csak a tipikus támadókat nézzük akor igen, de tegnap is a legjobb nem Leo volt, bár csinált szép dolgokat, hanem Iniesta.Dos Santos írta: Ez a Barca "támadósor" pillanatnyilag egyszemélyes(Messi).
Ha Eto'o nem lendül bele,akkor itt nem lesz se Liga,se BL...lévén,hogy a Barcába(a kezdőbe...) Ő az egy szem befejező ember.A Manchester 2 csatárral(+Giggs-Ronaldo széllel) könnyebben el tudta viselni Rooney harmatos produkcióját.Gyurinho írta:de ha idén nyerünk mondjuk egy Bajnokságot vagy ha úgy esik BL-t akkor szerintem nem lesz fontos hogy Eto hány gólt rúgott/gólkirály lett-e.....
Vártam, ki fogja ezt először megemlíteni?lionelmessi19 írta:
De elképesztően vacak formában van a csatársorunk. Nagyon cinkes dolog hogy a középső védőnknek kell megtörni a gólcsendet, meg hogy Xavinak több gólhelyzete van mint a három csatárunknak együttvéve...
Most mindenhova berakod?barcelonagphu írta:http://www.barcelona.gportal.hu
Na ja...lecsökkentik a kivásárlási árát 150 milláról 80-ra, amennyi a többieké?????lionelmessi19 írta:Hurrá. Mi a bánatnak?
Úgyse módosítanak annyit hogy azt bárki is kifizesse.
Egyszerűen nem értem.
Víz et bor tipikus esete.lionelmessi19 írta:Hurrá. Mi a bánatnak?
Úgyse módosítanak annyit hogy azt bárki is kifizesse.
Egyszerűen nem értem.