Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly egy ilyen meccs után, vagyis 2-0 után vagy xeltünk vagy kikaptunk.Ez újdonság tudod?asdfélkj írta:azért nagyon ne dicsérjük őket mert nem egy nagy valami volt legyőzni őket.attol függetlenül le a kalappal ellőtük.
Hmm, 4-1-et tippeltem poénból, de nem gondoltam volna, hogy végül még ez is kevés lesz. De ez legyen a legkisebb gond. Nyertek a skacok az a lényeg!Titinho írta: Nem hittem volna, hogy ennyi lesz a végeredmény a meccs elején, a tippjáték is gondolom mindenkinek elment.![]()
chi omega írta:"Henry is tökéletes kiegészítő lesz középcsatárnak, nem másnak."gekkodan írta:Hát akkor kezdem az értékelést.
Fussunk át gyorsan a negatív oldalon: a védelem még néha nagyon akad. Alves egyellőre max a felfutásaiban emlékeztet a piaci árára, egyébként sokszor csináltak belőle hatalmas hülyét.
Ma kirajzolódott: VV - Alves - Puyol - Rafa -Abidal - - Keita - Touré - Xavi - - Ini - Eto'o - Messi.
A többiek mehetnek padra, Henry is tökéletes kiegészítő lesz középcsatárnak, nem másnak.
Szép volt fiúk, remélem irány a tabella teteje, OLÉ PEP, OLÉ BARCA!!!!!
hát eto'o nem éppen úgy muzsikál, ahogy vártuk, úgyhogy ez a kijelentés minimum meglepő.
"Henry is tökéletes kiegészítő lesz középcsatárnak, nem másnak."gekkodan írta:Hát akkor kezdem az értékelést.
Fussunk át gyorsan a negatív oldalon: a védelem még néha nagyon akad. Alves egyellőre max a felfutásaiban emlékeztet a piaci árára, egyébként sokszor csináltak belőle hatalmas hülyét. Ezen változtatni kell. Busquets ezen a meccsen elfért, de a komolyabb bugikban maradjon csak a padon, vagy a lelátón.
A pozitívumok: Iniesta egy időre pótolhatja a baloldal hiányzó játékosát, de ettől még igazolni kell majd oda. Szvsz Iniesta menjen fel balszélre, Keita és Touré pedig játszhatnak a kp-án Xavi mellett úgy, hogy az egyikük előrébb megy és nem védekező céllal focizik. Ebben az esetben adottnak érzem a csapatot.
Ma kirajzolódott: VV - Alves - Puyol - Rafa -Abidal - - Keita - Touré - Xavi - - Ini - Eto'o - Messi.
A többiek mehetnek padra, Henry is tökéletes kiegészítő lesz középcsatárnak, nem másnak.
Szép volt fiúk, remélem irány a tabella teteje, OLÉ PEP, OLÉ BARCA!!!!!