Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem találtam,de biztos...bowlinggolyo írta:Nem kerested még youtube-on ott minden fent vanMQuC írta:Gólösszefoglalót.... De köszi.
Nem kerested még youtube-on ott minden fent vanMQuC írta:Gólösszefoglalót.... De köszi.
http://www.pepsifoci.hu/live/nb1_siofok_reac_20080920MQuC írta:Hello!
Valaki tudna nekem a SIÓFOK - Reac meccsről összefoglalót adni?
Saját érdekeltség miatt kérném
Tényleg hideg volt... Bár, ha nem lett volna szél, akkor elviselhető lett volna.Varga Tamás írta:Engem a nagyon hideg visszatartott attól, hogy kimenjek a meccsre. Örülök a győzelemnek. 5 meccs, 5 győzelem hazai pályán. Elégedett vagyok. Hét közben ütjük a Fradit az Üllői úton, és minden happy.Sharky írta:Szombathelyi Haladás - Kecskeméti TE 3-1
Kenesei lőtte a harmadikat. Kumma hideg volt, de jó meccs volt
HAJRÁ HALI!
Bezony,nem egyszerű meccsre lehet számítani.Egy naon jól menetelő,gólerős,másodligás FTC egy naon magabiztosan teljesítő,meggyőző,újonc NB1-es csapat ellen.socio66 írta: Érdekes meccs lesz,a Fradinak ez egy igazi értékmérő,most meglátjuk mennyit érnek valójában a nagy NBII-es győzelmek. Azért én a Hali-t esélyesebbnek érzem,összeszedettebbek,egységesebbek mint a Frades.
Érdekes meccs lesz,a Fradinak ez egy igazi értékmérő,most meglátjuk mennyit érnek valójában a nagy NBII-es győzelmek. Azért én a Hali-t esélyesebbnek érzem,összeszedettebbek,egységesebbek mint a Frades.MQuC írta:Nem hiszem, hogy képesek lennétek megverni a Fradit... Jelenleg megmutatják, hogy hogyan kéne játszani a feljutásért, és NB1 bajnok esélyes csapatként.
Engem a nagyon hideg visszatartott attól, hogy kimenjek a meccsre. Örülök a győzelemnek. 5 meccs, 5 győzelem hazai pályán. Elégedett vagyok. Hét közben ütjük a Fradit az Üllői úton, és minden happy.Sharky írta:Szombathelyi Haladás - Kecskeméti TE 3-1
Kenesei lőtte a harmadikat. Kumma hideg volt, de jó meccs volt
Mihii!miihii írta:Igazad vagyon!Ezt benéztem,átsiklottam a fradizás utáni témaváltásonSharky írta:Most még csak a Hali-Kecskemét meccsről volt szó...![]()
Ez esetben a megidézés sztorno (Sorry,Tamás!).
Ezt leszámítva és egyben előretekintve a hsz-emet fenntartom
Igazad vagyon!Ezt benéztem,átsiklottam a fradizás utáni témaváltásonSharky írta:Most még csak a Hali-Kecskemét meccsről volt szó...