Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CS0ki írta:Bocs, nem én mondtam: "Aki szerint a hitel rossz dolog, az vagy hülye vagy nem ért a közgazdasághoz!"Hitelből nem létezik jó
Na, elég az OFF-ból...
Hétvégén Chelsea-MU! Tipp? Szerintem van esély most a Chelsea győzelemre, és örülnék is neki. Bár Essien kiesése fájó lehet, és CR is visszatért (ha ezek nem lennének, "sima" Chelsea győzelmet várnék...), szóval a franc se tudja...
Hát igen akkoriban szerintem a világ legszebb fociját játszották(bár lehet hogy most is) Campbellel Vieiraval Piressel és Ljungberg-el kiegészítve de szép korszak volt az!CFirpo3 írta:Az a korszak azért egy teljesen más kategória volt, de tény, hogy még mindig nagyon szépen játszanak.mr. írta:Henry és Bergkamp
Statisztika szerint. De ennek reális esélye 0. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a Valencia bajnok legyen. Valszeg a tavalyi harmatgyenge évük miatt. Az Arsenalt inkább. Spanyolba meg reméljük, hogy mi leszünk.MQuC írta:a statisztikához hozzáfűzve.... Elvileg Arsenal, Valencia jön... De a Valenciát nem mondanám ide. Csak, mert "Piros, zöld, kék.... piros, zöld, kék" sorrend van.
Lehet, de idén mindketten jól kezdtek. A Valencia a 2. az Arsenal pedig a 3.ozsimiki írta:Ez azt jelenti,h az Arsenal nem mostanában lesz bajnok![]()
![]()
(Valencia....)
Ez azt jelenti,h az Arsenal nem mostanában lesz bajnokCFirpo3 írta:Nem tudom, ki hallott már erről, de elég érdekes:
00-01: PL győztes: Manchester U., PD győztes: Real M.
01-02: PL győztes: Arsenal, PD győztes: Valencia
02-03: PL győztes: Manchestre U., PD győztes: Real M.
03-04: PL győztes: Arsenal, PD győztes: Valencia
04-05: PL győztes: Chelsea, PD győztes: Barcelona
05-06: PL győztes: Chelsea, PD győztes: Barcelona
06-07: PL győztes: Manchester U., PD győztes: Real M.
07-08: PL győztes: Manchester U., PD győztes: Real M.
08-09: PL győztes: ???, PD győztes: ???
8 éve tart ez a sorozat. Kíváncsi vagyok idén megszakad-e.
(remélem feltűnik a lényeg)
Igen. jól tudod.socio66 írta:Tudomásom szerint "AZ" a Sidibe,a St. Truiden-ben játszik,a belga élvonalban..MQuC írta:Hello!
valaki megmondja nekem, hogy Stoke Cityben Sidibe AZ a Seidibe? Ibrahim a DVSC-ből? Azt tudom, hogy külföldre igazolt, de hová?
Tudomásom szerint "AZ" a Sidibe,a St. Truiden-ben játszik,a belga élvonalban..MQuC írta:Hello!
valaki megmondja nekem, hogy Stoke Cityben Sidibe AZ a Seidibe? Ibrahim a DVSC-ből? Azt tudom, hogy külföldre igazolt, de hová?
08-09: PL győztes: Manchester United, PD győztes: BarcelonaCFirpo3 írta:Nem tudom, ki hallott már erről, de elég érdekes:
00-01: PL győztes: Manchester U., PD győztes: Real M.
01-02: PL győztes: Arsenal, PD győztes: Valencia
02-03: PL győztes: Manchestre U., PD győztes: Real M.
03-04: PL győztes: Arsenal, PD győztes: Valencia
04-05: PL győztes: Chelsea, PD győztes: Barcelona
05-06: PL győztes: Chelsea, PD győztes: Barcelona
06-07: PL győztes: Manchester U., PD győztes: Real M.
07-08: PL győztes: Manchester U., PD győztes: Real M.
08-09: PL győztes: ???, PD győztes: ???
8 éve tart ez a sorozat. Kíváncsi vagyok idén megszakad-e.
(remélem feltűnik a lényeg)
Majdnem egészen pontos voltálsocio66 írta:holnap 2-kor.Varatrix írta:Valaki meg tudná mondani hogy egész pontosan mikor lessz a Chelsea-Manchester meccs. Előre is kössz!
holnap 2-kor.Varatrix írta:Valaki meg tudná mondani hogy egész pontosan mikor lessz a Chelsea-Manchester meccs. Előre is kössz!