Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak a három meccsből szűrjük le ezeket a következtetéseket. Abidal például már tavaly se volt jó...Káposztalevél írta:És arra esetleg senki nemgondolt hogy előbb inkább összekéne szokni még jobban a csapatnak, és akkor nemkéne azon töprengeni, hogy 3 meccs után kit kéne kikosarazni, meg kit kéne idehozni??!!!! Szerintem nemnagyon lehet így egyből eldönteni 3 tétmeccs után. Persze lehet elméleteket gyártani mindenre.
én 30at is adtam volna silvaért. hlebért ennyit nem bár nekem tetszett a racing ellen.Titinho írta:90 millió euró...kabekabe írta:Nem todjátok mennyi silva kivásárlási ára(gondolom naon sok de azé érdekel)?![]()
Jó lett volna pedig nyáron megszerezni, ha egy kicsi többet kíálunk érte akkor lehet meg is lett volna, mondjuk 24-25 millióért. De maradt sajna...
Jolvan na. én csak mondtam hogy maximum őt venném meg szélre.CFirpo3 írta:Azért egy szélsőnek nem kell tudnia jól fejelni...MessiFan írta:Igen. Magabiztos a cicccereknél jól fejel és fiatal
szerk.: tehát ezeket sok más játékos is elmondhatja magáról...
90 millió euró...kabekabe írta:Nem todjátok mennyi silva kivásárlási ára(gondolom naon sok de azé érdekel)?
Azért egy szélsőnek nem kell tudnia jól fejelni...MessiFan írta:Igen. Magabiztos a cicccereknél jól fejel és fiatal
Hát én nem hoznám de ez az én véleményemMessiFan írta:Igen. Magabiztos a cicccereknél jól fejel és fiatal
Koné???CFirpo3 írta:Miért? Koné mutatott olyat?MessiFan írta:Ásványvíz meg nem mutatott olyat hogy aztmondjam elhozhatnánk. Maximom Koné.
Zsolti írta:ARSHAVIN!!!!!!
esetleg Agüerro is jó lenne oda....
Nem de sztem a nem adnák 20 milka alattmanuel írta:Utána néztem és Hatem Ben Arfa ára (Ol. Lyon, 12 000 000),
Vagyis én szerintem meglehetne próbálni vagy szerintettek nem??? hiszen nemtünik egetverő az öszeg.
baltámadó isVictor_Valdes írta:Soha nem adnák el ennyiért, még ha 1 évre sérült volna le akkor se. Essien univerzális de nekünk egy bal támadó kell!MessiFan írta:Essien februárra fog felépülni ha jol tudom. Simán adhatnánk érte vagy 15+3 misit
Soha nem adnák el ennyiért, még ha 1 évre sérült volna le akkor se. Essien univerzális de nekünk egy bal támadó kell!MessiFan írta:Essien februárra fog felépülni ha jol tudom. Simán adhatnánk érte vagy 15+3 misit