Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez most mennyire volt komoly?Aprieto írta:Nem való a humorba igazából, úgyhogy iderakom...
http://img383.imageshack.us/my.php?imag ... 339rb5.jpg
Oké okélionelmessi19 írta:Már voltak ilyen próbálkozások. Tök felesleges, azok is besültek.Demonhunter írta:Van szükség egy Eurobarcára az iwiwen? Ha van csinálok szívesen
Már voltak ilyen próbálkozások. Tök felesleges, azok is besültek.Demonhunter írta:Van szükség egy Eurobarcára az iwiwen? Ha van csinálok szívesen
Jajj, akkor bocsi, Olasz fociban nem vagyok nagyon otthontakivini írta:Patot tavaly igazolta a Milan 21 millió euróért, szóval már befutott játékosként, semmiképpen nem nevezném saját nevelésnek.Demonhunter írta:Elég sok öreg van ott, de azért fontos az utánpótlás isLásd Pato
Patot tavaly igazolta a Milan 21 millió euróért, szóval már befutott játékosként, semmiképpen nem nevezném saját nevelésnek.Demonhunter írta:Elég sok öreg van ott, de azért fontos az utánpótlás isLásd Pato
Pato,Paloschi.....amúgy a Milannak jó az utánpótlása mert azért Maldini se piskóta és ő Milan nevelés ha jól tudom....más kérséd hogy a sok igazolás miatt nem kapnak lehetőséget nem úgy mint a BArcában...Demonhunter írta:Elég sok öreg van ott, de azért fontos az utánpótlás isLásd Pato
Mondjuk többet nem tudok...![]()
![]()
Valahol sejtettem hogy erről van szó. csak megakartam bizonyosodni róla. Na de mostmár megyek, készülök lelkiekben a Barca meccsre. Kettővel kell nyerniük, és akkor nyerek 15 ezret tippmixen:DDemonhunter írta: A piramis az, amikor egy már idézett hsz-t idézel, és ez többször megtörténik, és egy csomó hsz lesz egyben. Remélem érthető
Szerk.: Ha ezt idézed, akkor az már piramis
Hát aki olyan ügyes mint te, az meg tudja eztet csinálniBogi63 írta:De így már nem az!Demonhunter írta:
A piramis az, amikor egy már idézett hsz-t idézel, és ez többször megtörténik, és egy csomó hsz lesz egyben. Remélem érthető
De így már nem az!Demonhunter írta:
A piramis az, amikor egy már idézett hsz-t idézel, és ez többször megtörténik, és egy csomó hsz lesz egyben. Remélem érthető
A piramis az, amikor egy már idézett hsz-t idézel, és ez többször megtörténik, és egy csomó hsz lesz egyben. Remélem érthetőKáposztalevél írta:Ezt hogy kell érteni??Perrero írta:akkor kezdheted azzal, hogy nem "építesz" piramist
Ezt hogy kell érteni??Perrero írta:akkor kezdheted azzal, hogy nem "építesz" piramist