Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én Tourét játszhatnám mert kell 1 szűrő.manuel írta:Hamár 4-3-3 akkor én ennek örülnék a legjobban.
Váldés
Alvés Puyol Marqúéz Sylvinho
Xavi Moutinho Iniesta
Messi Eto Agüero
Nastradamus írta:1 -Henry szerintem még mindig nem menne el az Arsenalon kívül más csapatba angliában és ha létre is jönne a transzfer akkor ki játszana a BL-ben az egyenes kieséses szakaszban, mert oké, h ott van Krkics, Eto'o és Gudi, de ha jön egy sérüléshullám akkor nagy a baj!norbert55 írta:Sajna eggyértelmű h Henrynak nem fekszenek a mediterrán bajnokságok.A Juvéban sem és nálunk sem tud nagyott alakítani.Az Arsenalban ment neki,sztem egy Man City-s kaland jót tenne neki.Ha ez így marad eladnám Henryt ANGLIÁBA pl:City és vennék a helyére egy olyan játékost aki nem játszik ebben a szezonban BL-t és fiatal legyen,és ne legyen az a tipikus vonalszélső hanem sűrűn húzódjon befelé.Most max Pato ugrik be hírtelen de ő nemhiszem h jönne.
2 - Pato szerintem nagy marhaság lenne...
1 -Henry szerintem még mindig nem menne el az Arsenalon kívül más csapatba angliában és ha létre is jönne a transzfer akkor ki játszana a BL-ben az egyenes kieséses szakaszban, mert oké, h ott van Krkics, Eto'o és Gudi, de ha jön egy sérüléshullám akkor nagy a baj!norbert55 írta:Sajna eggyértelmű h Henrynak nem fekszenek a mediterrán bajnokságok.A Juvéban sem és nálunk sem tud nagyott alakítani.Az Arsenalban ment neki,sztem egy Man City-s kaland jót tenne neki.Ha ez így marad eladnám Henryt ANGLIÁBA pl:City és vennék a helyére egy olyan játékost aki nem játszik ebben a szezonban BL-t és fiatal legyen,és ne legyen az a tipikus vonalszélső hanem sűrűn húzódjon befelé.Most max Pato ugrik be hírtelen de ő nemhiszem h jönne.
Csak az Arsenal rávan szorulva a pénzre minden nyáron a stadion miatt.manuel írta:Hát ez az Abidal egy nulla.Tényleg nézni kellene helyette valakit mert a védelmi hibák 90%-a az ő nevéhez füződik.Azt visszont nemhiszem
hogy Clichyt elengedné Wenger az ő pótlására.
Clichy a világ egyik legjobb balhátvédje, szerintem kb 40 milla körül engednék csak el, de nekem oké lenne.MessiFan írta:Én is megézném. Fiatal és 2010-ben lejár a szerződése szóval télen simán rá hajhatnánk. Vagy elcseréljük Abidalranorbert55 írta:Clichy-t megnézném nálunk bal oldalt
Esélyünk sem lenne a leigazolására... sajnosMessiFan írta:Én is megézném. Fiatal és 2010-ben lejár a szerződése szóval télen simán rá hajhatnánk. Vagy elcseréljük Abidalranorbert55 írta:Clichy-t megnézném nálunk bal oldalt
Én is megézném. Fiatal és 2010-ben lejár a szerződése szóval télen simán rá hajhatnánk. Vagy elcseréljük Abidalranorbert55 írta:Clichy-t megnézném nálunk bal oldalt
Agüero nálunk?MichaaBee írta:kérek mindenkit, hogy ne szedjétek le a fejem, mert goal.com-ot olvasok![]()
szóval! a goal.com szerint a Barca a közeljövőben 60 milliót adna Agüeróért! jó is lenne![]()
ui.: nem kell rám zúdítani, hogy mekkora hülye vagyok
SZERK.: 600. hsz!
Vagy az lenne, vagy nemSubinho írta:Ronaldinho szintű nagy igazolás lenne!!! fiatal, nagyon ügyes és itt sokat tanulna! itt teljesedhetne ki!!! a legjobb igazolás lenne 2003 óta!!!