Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Az FC Barcelona egy csapat, nem pedig a banda. A Real Madrid... na az banda!asdfélkj írta:nem irtam semmi rosszat csak nektek egy bandátok és ha valaki megmondja nektek a véleményét akkor azt kinézitek,az csak rosszat mond,nem is ért a focihoz,hagyjuk majd megunja.
Jah. Ne foglalkozzunk vele! Hadd írjon, aztán egyszer csak megunja.Capon írta:Nem értelek titeket miért álltok le az ilyen kis ........ vitázni. Akármit ír el se olvassátok azt jól van. Had írogasson magának.
Akk írok a Madridról:asdfélkj írta:nálunk az egység a titok
alle madrid mindöröké
asdfélkj írta:valaki szoktt tippmix-xelni? ha igen akkor irjon és a ma esti bl fordulokra valamit kiötlünk
A Barcának nem lesz gondja a védelemmel(max Abidal).Nemtom h kikapot a Numanciától 3 gólt?Meg a madridnak 100% védelme van mi?A Real nem a szépfoci híve nem úgy mint a Barca.asdfélkj írta:ne haragudjatok meg de már most ellehet temetni az "uj"barcát,hiszen láthatjátok hogy 2 meccsen nem megy a játék majd 1-2 meccsen ujra megy.Ez szerintem a madrid ellen sőt a másik madridi ellen is kevés lesz.
ha igy folytatjátok talán a 4-5 hely biztos meg lesz
de sok sikert!
Szerintem meg pont hogy nőttek azok a távolságok, mivel a nagy csapatok felvásárolják a kicsik által kitermelt sztárookat.Ypsilon írta:Csakhogy véleményem szerint erre hiába vársz, mert az utóbbi időkben óriásit változott a football, a nagy-és kiscsapatok közötti távolságok lecsökkentek.
Na ezzel teljesen egyetértek! Grat. a tegnapi győzelemhez! Tetszett a játékotok. A védelem talán kicsit többször volt bizonytalan, mint kellett volna, de kevés volt az ellenfél azokat kihasználni, a másik Messi. Nekem kicsit önzőnek tűnt. Passzolni csak akkor akart, mikor lőni már nem tudott, de ez legtöbbször már késő volt. Szerintem sok akció miatta vált végül veszélytelenné. De nem lesz nálatok szerintem semmi probléma. Nagyon jó a keret, jó a játék és most megjön az önbizalom is. Grat mégegyszer!Bányász írta:Ugyanakkor jobb Barcát is fogunk látni csak az a kérdés mennyivel jobbat és mikortól...
A lényeg,h egy kicsit korai pánikolni szerintem...
Csakhogy véleményem szerint erre hiába vársz, mert az utóbbi időkben óriásit változott a football, a nagy-és kiscsapatok közötti távolságok lecsökkentek.csabimo írta:Én nem 2 meccse után temetem a csapatot, csak 2 éve várok arra hogy az ilyen numanciákat meg santandereket lemossuk a pályárol. .
Én nem 2 meccse után temetem a csapatot, csak 2 éve várok arra hogy az ilyen numanciákat meg santandereket lemossuk a pályárol.Bányász írta:Emberek.Gondolkodjunk már.És tán olvassuk el még egyszer mit is mondott.
Meg szerintem egy kicsit nyugodjunk meg.Valaki már két meccs után a bajnokságot temeti.Ez talán egy kicsit korai.
Pep fejét követelni 2 meccs után?Hát azért talán ez is korai.Vagy azt gondolta itt mindenki,h varászütésre jönni fognak az eredmények?És most,h nem jönnek akkor Pep egy [auto_cenzúra] edző...?
Most kérdezem én Crujff úrtól hogy mi a lófalloszal elégedett már bocsánat???a hozzáálással???ez elvileg kötelező lenne hogy egynagycsapatt jó hozzááljon a dolgokhoz vagy nem???amúgymeg tényleg nem azzal van a baj a hozáálással a fiúknál,csupán annyi a bibi az egészben hogy a Crujff által agyon dicsért Pep ragaszkodik egy olyan variációhoz ami már 2 éve megbukott vagyis a fellására gondolnék itt egész pontosan.Úgyhogy én nekem minden tiszteletem Crujff mesteré meg minden de az hogy ennyire dijazza Pep munkáját ez nálam hihetetlenek tünik hiszen komoly tét mecsen eddig elért egy vereségett és egy döntetlent a csapattal vagyis én ezek után nemtudom hogy most mivel lehetne itt megelégedni Peppel kapcsolatban.Na de mindegy én már hónapok óta mondom és mindig mondani is fogom amig nemlátom hogy változna a helyzett hogy a 4-3-3 öngyilkos taktika főleg hogy nincsen szélső támadónk Roni helyett igy szerencsétlen Henryval kisérleteznek már 1 éve aki mellesleg középcsatár.A középályán pedig nincs elég ember hiszen Xavi és Ini kevessek ahoz hogy labdátt is szerezenek és egyben kiszolgálják Etóékatt.Én ezért mondom mindig a 4-4-2 mert igy legalább rendben volna a védelem is és a középályán is volna elég ember aki kiszolgálná becsületel a csatárokatt.A ma esti mecshez pedig annyit hogy én is láttam a kerettet és a 4-3-3-al ami valószinű hogy az lesz nemhiszem hogy nyerni fogunk főleg egy ilyen friss és jó Sporting ellen.Titinho írta:bízik benne, hogy ezzel a játékkal jönni fognak a gólok is, nem úgy mint egy pár szurkoló akik már fehér kendőt lebegtettek a 2. meccsünkön.Bányász írta:Cruyff nagyon elégedett azzal,h 1-1re végeztünk a Racing ellen.És nem boldog attól,h csupán csak egy gólt rúgtunk stb...Azért az vicces volt...
:
Igen, nekem is ez jött le.Bányász írta:Igen de én most sokadszorra se azt olvasom ki belőle,h Cruyff nagyon elégedett azzal,h 1-1re végeztünk a Racing ellen.És nem boldog attól,h csupán csak egy gólt rúgtunk stb...
Nekem még mindig azt mondja az interjú,h optimista a jóöreg és elégedett mert lát biztató jeleket.Valmint örül annak,h megmert húzni bizonyos lépéseket Guardiola...
Mitulá báti hottaasdfélkj írta:majdnem mindenki aki barcás utálja a real madridot. szerintem meg becsuljuk meg oket is mert mi 2 vagyunk akik feltudják venni a versenyt az angol csapatokkal.amugy én meg real madridos vagyok, de el ismerem ,hogy nálunk nics olyan jo játéko mint nálatok xavi iniesta! Sokszor járok fel ide is mert érdeekel minden ami a focival kapcsolatos!
Igen de én most sokadszorra se azt olvasom ki belőle,h Cruyff nagyon elégedett azzal,h 1-1re végeztünk a Racing ellen.És nem boldog attól,h csupán csak egy gólt rúgtunk stb...gekkodan írta:Bányász barátom!
Főoldalon, főhírek.
Dani