MessiFan írta:Utánna néztem a Bwin-ben de nem tudok eligazodni rajta
PSV Eindhoven 2.40
X 3.15
Atlético Madrid 2.70
A számok mit jelentenek?
A számok a szorzót jelentik
PSV Eindhoven 2.40
X 3.15
Atlético Madrid 2.70
A számok mit jelentenek?
PSV Eindhoven 2.40
X 3.15
Atlético Madrid 2.70
A számok mit jelentenek?
Azt hogy ha a PSV nyer és te azt tetted meg akkor a feltett összeg 2.4 szeresét nyered.MessiFan írta:Utánna néztem a Bwin-ben de nem tudok eligazodni rajta
PSV Eindhoven 2.40
X 3.15
Atlético Madrid 2.70
A számok mit jelentenek?
TV6Lionel Messi 10 írta:Melyik csatorna fog adni Bajnokok Ligája mecset.
1. nem tvben megyLionel Messi 10 írta:Melyik csatorna fog adni Bajnokok Ligája mecset.
Helyesírás 1es, olvasás 1es!Lionel Messi 10 írta:Vallaki meg tudná mondani, hohy holl kersem
En B92őn nezemXzibit25 írta:Nem vagy vele egyedül én is egész nap azt kutatom h hol lehet neten meccset nézni mer még egyszer se néztem meccset így.Pedig ez remélhetőleg jó mecs lesz.Már ráférne a Barcára egy győzelem.És meg is lesz.(Fő az bizalom!!!!!!!!)stefanl10 írta:hello emberek. Nem tudja valaki h hol neten meccset nézni. Légyszi válaszoljatok mert nagyon fontos lenne mert nincs tv6-om![]()
![]()
www.myp2p.eu nekem ez a kedvencem, de a rojadirecta is jóLionel Messi 10 írta:Vallaki meg tudná mondani, hohy holl kersem
Nem vagy vele egyedül én is egész nap azt kutatom h hol lehet neten meccset nézni mer még egyszer se néztem meccset így.Pedig ez remélhetőleg jó mecs lesz.Már ráférne a Barcára egy győzelem.És meg is lesz.(Fő az bizalom!!!!!!!!)stefanl10 írta:hello emberek. Nem tudja valaki h hol neten meccset nézni. Légyszi válaszoljatok mert nagyon fontos lenne mert nincs tv6-om![]()
![]()
És te hol szoktad nézni????MichaaBee írta:én szarakodok inkább szarakodok netenelőször is, holnap suliba kell mennem, másodszor, felvételről utálok meccset nézni, mert úgy sem bírom ki, hogy meg ne nézzem a végeredményt és azután már pláne nem élvezetes
![]()
egyébként nekem semmi bajom a netes meccsnézéssel, azon kívül, hogy illegális és gyenge minőségű, egész elviselhető
sajna igen, én is kerestem külföldi csatornákon h hátha adják élőben de sajna semmi!!szerintem a pool meccs után megnézem felvételről, nem akarok szarakodni a neten!!CFirpo3 írta:Ez biztos?dondan írta: inkább azt az idióta Liverpool meccset adják...no comment. Marad a net!