Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bojant szerintem is jó ötlet lenne berakni a kezdőbe. Ha már a többiek nem tudnak mit kezdeni a pályán, akkor őt is ki kéne próbálni.MessiFan írta:Én ugyanezt alkalmaznám csak egy Messi samu Krkic trióval
Vagyis folytatódik a szenvedés.norbert55 írta:Sztem ez lesz a kezdő 11:
-------------------------V.V.------------------------
Alves--------Puyol--------------Márquez--------Sylvinho
-------------------------Touré------------------------------
-------------------Xavi---------------Iniesta-----------------
Messi------------------------Eto'o-------------------Henry-------
Öhhömkhmmm.... Na leírom offtpicba mi a nagy véleményem erről....Káposztalevél írta: ÖRÜLÖK NEKI BOGLÁRKA hogy kielégítettem a válaszommal az igényeidet:D
ÖRÜLÖK NEKI BOGLÁRKA hogy kielégítettem a válaszommal az igényeidet:DBogi63 írta:Köszönöm. Ezt kellett volna elsőre....Káposztalevél írta:
JÓÓÓ. van benne némi igazság abban hogy a bal oldal nemoly aktív, mint a jobb. Mert KB 160 támadásból az előző meccsen 159 a jobb oldalon ment:D ELÉGEDETT VAGY?
Ja amúgy modiknak mondom, hogy nyugodtan törölhetik ezt itt.
Köszönöm. Ezt kellett volna elsőre....Káposztalevél írta:
JÓÓÓ. van benne némi igazság abban hogy a bal oldal nemoly aktív, mint a jobb. Mert KB 160 támadásból az előző meccsen 159 a jobb oldalon ment:D ELÉGEDETT VAGY?
- talán, ha eladni nem is, de ez a kis padoztatás jót fog tenni a lelkivilágának, már csak azért is, hogy érezze a törődést!norbert55 írta:Végre Sylvinho lesz a balvédő.Abidal nem vált be én eladnám a nyáron.
Bogi63 írta:DE MIKOR???? És ez hogyan jön a bal oldalhoz?Káposztalevél írta:ELMONDOM: az a helyzet hogy még össze kell álnia a csapatnak, és akkor befogják lőni a tonnaszámra kidolgozott helyzeteket.Még mindig nem naon válaszoltál....
DE MIKOR???? És ez hogyan jön a bal oldalhoz?Káposztalevél írta:ELMONDOM: az a helyzet hogy még össze kell álnia a csapatnak, és akkor befogják lőni a tonnaszámra kidolgozott helyzeteket.
Káposztalevél írta:EZ LEGYEN ELŐTTED:D:D:D:D:D:D Bogi63
Egy lány is szertheti a focit. Maximum nem ért hozzá. //// és milyen igaz:D