Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De beleszólok, már megbocsáss, de itt a fórumon vannak szabályok, amiket be kell tartani, és ezeket nem én találtam ki, hanem nállam okosabb emberek, és aki ezeket a szabályokat nem tartja be, az bajban lehet ámKáposztalevél írta:Akkor nemkell olvasni 1 kettő: ne szólj már bele az én kommunikációs lehetőségeimbe. OKÉÉ?Demonhunter írta:Az hogy mindig NAGYBETŰVELÍRSZ már engem is kezd irritálni![]()
Akkor nemkell olvasni 1 kettő: ne szólj már bele az én kommunikációs lehetőségeimbe. OKÉÉ?Demonhunter írta:Az hogy mindig NAGYBETŰVELÍRSZ már engem is kezd irritálni![]()
lionelmessi19 írta:Nem kötött ennyire, de mindenkinek bántja a szemét hogy negyven vigyorgó fejet varázsolsz oda...Káposztalevél írta: ELOLVASTAM. az egyik részét megértettem, de a másikkal nemtudok dűlőre jutni. Mérnem okéé az ha több hangulatjeleket használok??? Nehogy már ennyire kötött legyen a fórum használat
Abból is rájövünk hogy mit szeretnél kifejezni, ha egyet használsz...
Nem kötött ennyire, de mindenkinek bántja a szemét hogy negyven vigyorgó fejet varázsolsz oda...Káposztalevél írta: ELOLVASTAM. az egyik részét megértettem, de a másikkal nemtudok dűlőre jutni. Mérnem okéé az ha több hangulatjeleket használok??? Nehogy már ennyire kötött legyen a fórum használat
lionelmessi19 írta:Akkor ittvolna az ideje hogy msnen folytassátok az állatkodást.![]()
Káposztaakármi, kaptál pü-t, olvasd el.
FELVETTELEK MSN re. nemvagyok irodalomtanár, csak van szókincsem:D:D Szerencsére e tulajdonsággal megáldott a mindenhatóóó:D:DBogi63 írta:Nem netán, hanem IGEN!!!! És vegyél fel msn-re. Bár most nem leszek fönn. Ja és nem kéne erőltetni ezt a fennkölt beszédstílust, ha nem vagy egy 50 éves irodalomtanár.Káposztalevél írta: NETÁN a neved ellen irányuló, az én saját elhatározásomból kipattant, te általad rosszul értelmezett támadás az oka????????:D:D:D:D
Nem netán, hanem IGEN!!!! És vegyél fel msn-re. Bár most nem leszek fönn. Ja és nem kéne erőltetni ezt a fennkölt beszédstílust, ha nem vagy egy 50 éves irodalomtanár.Káposztalevél írta: NETÁN a neved ellen irányuló, az én saját elhatározásomból kipattant, te általad rosszul értelmezett támadás az oka????????:D:D:D:D
NETÁN a neved ellen irányuló, az én saját elhatározásomból kipattant, te általad rosszul értelmezett támadás az oka????????:D:D:D:DBogi63 írta:Szerinted??? Valaki világosítsa már fel!!!Káposztalevél írta: POFON??? KORHÁÁZ???:D:D:D jajjj. ne legyél már ilyen agreszív velem. MIVEL ÉRDEMELTEM EZT A BESZÉDSTÍLUST?
Szerinted??? Valaki világosítsa már fel!!!Káposztalevél írta: POFON??? KORHÁÁZ???:D:D:D jajjj. ne legyél már ilyen agreszív velem. MIVEL ÉRDEMELTEM EZT A BESZÉDSTÍLUST?
AAAAAArgggghhhhh!!!!!! uuuuh. Kapsz pofon, mész kórház!!!!! van egy pü-d!Káposztalevél írta:NE LÉGY IDEGES DRÁGA BOGLÁRKÁM:D:DBogi63 írta:Kedves drága Káposztalevél!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!Nem Boglárka!!!! BOGI!!!!
Nem is Bogica vagy Bogi cica. Letépem az arcodat ha ezt folytatod!
NE LÉGY IDEGES DRÁGA BOGLÁRKÁM:D:DBogi63 írta:Kedves drága Káposztalevél!!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!Nem Boglárka!!!! BOGI!!!!
Nem is Bogica vagy Bogi cica. Letépem az arcodat ha ezt folytatod!
Apa most mondta hogy mégsem.d.OR írta:oszlanak?!Bogi63 írta: Tényleg!!! Most jut eszembe, hogy oszlik az országgyűlés!remélem
hát akkor oszoljanak de nagyon gyorsan!
oszlanak?!Bogi63 írta: Tényleg!!! Most jut eszembe, hogy oszlik az országgyűlés!remélem
4. dimenzió???vale írta:Hagydmár az enyém szerint nemsokára átlépünk a 4. dimenzióba , hogy ez alatt mit ért azt nem tudomBogi63 írta:Nincs ebben a világvégehejehujajajdefélünk dologban semmi új...
Drága volt osztályfőnökömnek ez a vesszőparipája. A globális felmelegedés, üvegházhatás, ózonlyuk stb.... Még azt is kijelentette, hogy pár év múlva a MARSONfogunk élni!!!
![]()
![]()
![]()
Én már meg sem lepődök. Amúgy sem lesz ebből semmi. A biblia végén sem ez van.![]()
![]()
Hagydmár az enyém szerint nemsokára átlépünk a 4. dimenzióba , hogy ez alatt mit ért azt nem tudomBogi63 írta:Nincs ebben a világvégehejehujajajdefélünk dologban semmi új...
Drága volt osztályfőnökömnek ez a vesszőparipája. A globális felmelegedés, üvegházhatás, ózonlyuk stb.... Még azt is kijelentette, hogy pár év múlva a MARSONfogunk élni!!!
![]()
![]()
![]()
Én már meg sem lepődök. Amúgy sem lesz ebből semmi. A biblia végén sem ez van.![]()
Láttam ahogy fekete lyuk keletkezik