Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
21hszajko írta:Este melyik csatornán adják a mérkőzést?.előre is köszi!![]()
Ja és a topic nevét már át lehetne írni Bajnoki Mérkőzések 08/09-re....
Nem, csak csöppet furcsán hatott a 'mostanában' kezdetű mondat...gekkodan írta:És szerinted ezzel nem vagyok tisztában?
Pep mostanában edző.gekkodan írta:Érdeklődve várom a kezdőt. Szerintem megint lesz 1-2 svédcsavar és amire mindenki, köztük én is számítok nem fog bejönni:)
Pep mostanában nagyon rotálgat és próbálkozik.
Szerintem adhatna Pep több lehetőséget Sylvinhonak mert ha gázban leszünk több jó beadása van mint a rossz formában lévő Abidalnak, bár remélem hamarosan magára talál. Sztem: VV-Alves, Puyol, Marquez, Abidal-Xavi, Touré, Busquets-Messi, Eto'o, Iniesta de nem bánnám ha Busquets helyén Ini játszana és Bojan bekerülne előre.Livia Drusilla írta:lionelmessi19 írta:Hát megvan a keret... következőt hoznám ki belőle:
---------------------Valdes------------------------
-------Piqué---------Marquez-------Puyol-------
--------------Keita-------------Yaya-------------
-----Alves------------Xavi----------Iniesta------
----------Messi----------Samu--------------------
Így egy kicsit kiesik mondjuk a bal oldalunk, de rendszeresített bal oldali alakulatok nélkül láthattuk is hogy nem túl izmos dolog ez általában...
Ez a felállás nekem most a szimpatikus.
Bojant hoznám már félidőben, ha Samu nem lő gól(oka)t, akkor az ő helyére.
Pedrito még, és ha már vezetünk kettővel, Abidal. Ha nem, akkor Syl.
További meglepetés nincs Pep Guardiola listáján, Abidal és Busquets visszakerült, Sylvinho pedig kikerült az elmúlt találkozóhoz képest a csapatból. A Barcelona Gijónba utazó kerete a következő: Valdés, Pinto, Márquez, Busquets, Xavi, Piqué, Iniesta, Puyol, Cáceres, Abidal, Bojan, Eto'o, Messi, Dani Alves, Keita, Gudjohnsen, Touré és Pedro.
Amúgy megnézném ezt a felállást...
lionelmessi19 írta:Hát megvan a keret... következőt hoznám ki belőle:
Így egy kicsit kiesik mondjuk a bal oldalunk, de rendszeresített bal oldali alakulatok nélkül láthattuk is hogy nem túl izmos dolog ez általában...
Szerintem ez lesz:lionelmessi19 írta:Hát megvan a keret... következőt hoznám ki belőle:
1etértek szinte mindenben!! abban főleg hogy a Barcának nincs bal oldala!!! Én Guardiola helyében megpróbálnám Cácerest a bal oldalon sztem jó lenne!! és Hleb lenne a bal winger nálam: sztem ő képes lenne jó balszélsőt játszani csak most sajnos lesérült!!OvaMind írta:Szerintem alapvető probléma, hogy nincs igazi vezére a csapatnak, vagy aki fazont szab a játéknak. Messi nem Ronaldinho, egyszerűen más jellegű játékos. Igazából játékban pedig ugyanazt mutatjuk mint tavaly(mikor még az akarat megvolt, nem a végén, mikor már motiválatlan volt a csapat), szerintem kevés a futás, és összetömörítjük az ellenfél védelmét, nincsenek lendületes megindulások. Így aztán úgy vezetjük a támadásokat, mint egy kézilabdameccsen, a védők a 16-os körül vagy bent tömörülnek, és a labdát szinte lehetetlen áthámozni. A másik, hogy ha még éppen sikerül is széthúzni
a védelmet, támadásaink egyoldalúak, A BARCÁNAK NINCSEN BALOLDALA.
Abidal nem segíti a támadásokat, pocsék igazolás volt, ahogy Henry is formán kívül játszik. Én simán Sylvinhót játszatnám bhv-ként ő legalább felfut a támadásokkal, és jók a beadásai.
Isten látja lelkemet barátom, de engem irritál az irományod. Számomra provokatív a megfogalmazás.aronba írta:Összeszokni? a "világ legjobb három támadója" már egy éve egy csapatban játszik. Nem kis kárörvendéssel kérdem hogy ebből kettő miért van most a legjobb háromban. Messi ok, de jelenlegi formája, játéka alapján sem Samu, sem Titi nincs a dobogón.
Jöttek új fickók akiknek össze kell szokniuk,de a csapat gerince ugyanaz. Akármennyire is alakulgat a csapat 180 perc alatt egyetlen árva gól - az is csak büntetőből - nagyon kevés.
Bocsi, akkor Én rosszul tudom. Akkor csak 3 támadóból áll egy csapat. Pl. az előző meccsen is a fél kezdő csapat új emberkéből állt. De lehet, hogy rosszul tudom.aronba írta:Összeszokni? a "világ legjobb három támadója" már egy éve egy csapatban játszik. Nem kis kárörvendéssel kérdem hogy ebből kettő miért van most a legjobb háromban. Messi ok, de jelenlegi formája, játéka alapján sem Samu, sem Titi nincs a dobogón.sadudetam írta:Osztom a véleményedet. Végre egy olyan ember aki nem rinyál be egyből. Már napok óta csak a vészkárogást olvasom. Miért nem bíztok a csapatban? Össze kell szokniuk. Nem? Szerintem jól játszott a csapat. Csak a vége nem sikerült sajnos. Még pár meccs és úgy fogunk játszani mint az álom.hau30 írta:Emberek! Az vége felé akkora pálfordulat lesz a véleményeitekben. Látszik,hogy oda adással és tűzzel játszanak a játékosok,ez pedig előbb utóbb ereményességgel is fog párosulni.
Jöttek új fickók akiknek össze kell szokniuk,de a csapat gerince ugyanaz. Akármennyire is alakulgat a csapat 180 perc alatt egyetlen árva gól - az is csak büntetőből - nagyon kevés.