Bajnoki Mérkőzések 08-09
-
- Entrenador del Barça
Asszem sajnos fel kell készülnünk arra, hogy a bajnokság kb 75%-ában ilyen nézhetetlen meccseket fogunk játszani. A kis- és középcsapatok tudják, hogy egy nyílt játékban Messi és Eto'o megenné őket reggelire, ezért inkább játszanak 0-0-ra, mint hogy kikapjanak pl 5-3-ra.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
én nem értelek titeket. xavi nem csinált semmit, keita kihagyott mindent, eto labdát se tudott kapni mert 3 védő vette körül(ez nem az ő hibája) abidalról meg ne is beszéljünk és ti a csapat legjobbjait fikázzátok, mert túl fiatalok és nem szupersztárok? pedrito többet csinált egész meccsen, mint xavi és abidal együtt(tudom, hogy nem egy poszt, gondolom azért értitek mire célzok) és sergio is nagyon jól játszott. lehet, hogy ismeretlenek, de meghatározó játékosok lehetnek 1-2 éven belül lsd. iniesta, messi. pep egyetlen jó megoldása ez a két ifi volt a meccsen kb.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tényleg nem néztem a meccset, de ez az én szememben akkor is elfogadhatatlan, hogy sztárok ücsörögnek a padon, és közben tapasztalatlan kiskölykök játszanak a pályán, akik 1éve még annak is örültek, ha a B csapatba játszhattak.Varga Tamás írta:hogy Los nem nézte a meccset,
Látom megint vitákat gerjesztesz. Gyerünk, csináld csak.

in to exile
Vagyis a középpályától számítva:
---------------Touré--------------
----------------Xavi-------------
Messi---------------------------Iniesta
-----------Eto'o------Henry------
---------------Touré--------------
----------------Xavi-------------
Messi---------------------------Iniesta
-----------Eto'o------Henry------
- barca0417
- Entrenador del Barça
én is úgy oldanám meg, hogy a 4 védő előtt Touré, mellette, de kicsit előrébb Xavi abszolút közép-középen, elöl 2 csatár Henry és Eto'o szabadon, jobboldalon Messi támadna, de néha behúzodna a csatárok mögé helyet hagyva Alvesnek. A másik oldalon(ide kéne egy igazolás talán) ugyanez Iniesta vagy Hleb és Abidal esetében. tulajdonképpen 4-2-2-2 lenne.barcatom írta:a 4-4-2 -n finomitanék egy kicsit úgy hogy toure-t egy kevéssel a középpálya mögéraknám, igazi elöszűrőnek vagy olykor ha véletlenül fennragadna pl alves, avédelembe is teljesen betudna állni ezekbe a szituáciokba!

Tudna vki olyan oldalt mondani ahol meglehet nézni a Barca régebbi meccseri eredményét?(pl:2003/2004 szezon)
Ezzel eggyetértek.Hiába írtam h jobb lenne a 4-4-2 de Pep úgyis 4-3-3-at játszhat.A leírtakkal pedig teljesen eggyetértek!barca0417 írta:kicsit ez a barca a 2003 őszi csapatra emlékeztet, Rijkaard kezdeti idejére. Most is új edző és új játékosok, és gyenge kezdés. Az akkori talpraálláshoz kellett 3 dolog: Rijkaard megtalálta az ideális kezdőt, Ronaldinho formába jött és egy téli igazolás a lyukas középpályára Edgar Davids személyében. Szerintem idén is erre a 3 dologra lenne szükség. Pep megtalálhatná az ideális embereket ideális posztokra, Ugye Ronaldinhonk nincs, most Messire vár a feladat, hogy formába jöjjön és meccseken döntsön el. Valamint a téli igazoléssal kapcsolatban, akkor 2004-ben a középpálya volt lyukas, oda jött Davids, és jobb is lett a helyzet. Most ez a poszt talán a baloldali támadó poszt. Mert úgy látszik ez a keret így a 4-3-3-ban nem az igazi. Eladtuk Ronaldinhot mert nem ment neki, stb..stb..de nem vettünk a posztjára-szerepére senkit. Persze a télen nem lenne könnyű valakit szerezni oda, és az esztelen költekezés is fölösleges, de el lehetne gondolkozni mondjuk Arshavin személyében. Szertene idejönni, meg mást nagyon nem is lehetne megszerezni arra a posztra, jobbat legalábbis nagyon nehezen. Igaz, hogy tavasszal nem játszhatna a Bl.ben, de valószínű hogy a Zenitben sem, mert a Juve és a Real mellett nem biztos, hogy továbbjuthatnának. Nekünk meg ugyis inkább a bajnokságba kéne, a 8-9 emberrel védekező csapatok ellen.
- barcatom
- Jugador del Barça
a 4-4-2 -n finomitanék egy kicsit úgy hogy toure-t egy kevéssel a középpálya mögéraknám, igazi elöszűrőnek vagy olykor ha véletlenül fennragadna pl alves, avédelembe is teljesen betudna állni ezekbe a szituáciokba!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- barca0417
- Entrenador del Barça
kicsit ez a barca a 2003 őszi csapatra emlékeztet, Rijkaard kezdeti idejére. Most is új edző és új játékosok, és gyenge kezdés. Az akkori talpraálláshoz kellett 3 dolog: Rijkaard megtalálta az ideális kezdőt, Ronaldinho formába jött és egy téli igazolás a lyukas középpályára Edgar Davids személyében. Szerintem idén is erre a 3 dologra lenne szükség. Pep megtalálhatná az ideális embereket ideális posztokra, Ugye Ronaldinhonk nincs, most Messire vár a feladat, hogy formába jöjjön és meccseken döntsön el. Valamint a téli igazoléssal kapcsolatban, akkor 2004-ben a középpálya volt lyukas, oda jött Davids, és jobb is lett a helyzet. Most ez a poszt talán a baloldali támadó poszt. Mert úgy látszik ez a keret így a 4-3-3-ban nem az igazi. Eladtuk Ronaldinhot mert nem ment neki, stb..stb..de nem vettünk a posztjára-szerepére senkit. Persze a télen nem lenne könnyű valakit szerezni oda, és az esztelen költekezés is fölösleges, de el lehetne gondolkozni mondjuk Arshavin személyében. Szertene idejönni, meg mást nagyon nem is lehetne megszerezni arra a posztra, jobbat legalábbis nagyon nehezen. Igaz, hogy tavasszal nem játszhatna a Bl.ben, de valószínű hogy a Zenitben sem, mert a Juve és a Real mellett nem biztos, hogy továbbjuthatnának. Nekünk meg ugyis inkább a bajnokságba kéne, a 8-9 emberrel védekező csapatok ellen.

- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Nyerni fog a Gijón????Barcaforever írta:3-4 a Sevilla ellen.....2pac4ever10 írta:Ez a "rajt" nagyon rosszul sikerült : sok pontatlan labda , helyzet volt egy pár de sajnos csak egyet váltottak gólra... Hát reménykedjünk hogy a Sporting Gijón elleni meccsen jól fogunk teljesíteni. Illene már nyernünk is.
FORCA BARCA![]()

- Barcaforever
- Director del Fútbol
3-4 a Sevilla ellen.....2pac4ever10 írta:Ez a "rajt" nagyon rosszul sikerült : sok pontatlan labda , helyzet volt egy pár de sajnos csak egyet váltottak gólra... Hát reménykedjünk hogy a Sporting Gijón elleni meccsen jól fogunk teljesíteni. Illene már nyernünk is.
FORCA BARCA

- 2pac4ever10
- Barça B
- Kapcsolat:
Ez a "rajt" nagyon rosszul sikerült : sok pontatlan labda , helyzet volt egy pár de sajnos csak egyet váltottak gólra... Hát reménykedjünk hogy a Sporting Gijón elleni meccsen jól fogunk teljesíteni. Illene már nyernünk is.
FORCA BARCA
FORCA BARCA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én nem...Barcaforever írta:Tamás neked mind1, te mindenkivel összeszólalkozol.![]()

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Tamás neked mind1, te mindenkivel összeszólalkozol.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Attól még lehet véleményem, nem?Perrero írta:mi bajodazt se tudod, hogy miért az az avatarom ami..
éljen az üldözési mánia...
Üldözési mániáról meg ne beszélj, mert az utóbbi időben akkor volt köztünk diskurzus, ha te szóltál hozzám. Úgyhogy: bagoly mondja,...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Prókátor...Perrero írta:
nézz és láss Yoda mester, Los Piquét szidta nem Alvest..
hozzászolok 90%a dicsérte.. akkor mi a fene van ha valaki nem birta őket...
első hazai meccsen ugy h elöző forduloba kikaptunk egy kis szutyok csapattól, én se tettem volna be őket..

Csongor!
A képed már magáért beszél, meg anyádért...

A helyes(telen) írásodról meg ne is beszéljünk...
Viszont, nem te vagy az edző - még szerencse...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
100%-ig igazad van. tényleg nem értem, hogy a lelkes és jól játszó ifik miért voltak lyan szarok sokak szerint, amikor Xavi, Abidal, Eto és a többiek se csináltak semmit, sőt sokkal kevesebbet mint ez a 3 ember(ifik+alves)Varga Tamás írta:Én egy dolgot nem értek.
A két fiatal és Alves játékát a hozzászólók 90%-a, ill. a mérkőzésről rezümét író szerkesztő is pozitívumként értékeli, azaz jónak, hasznosnak látja. Ezek alapján azt kell feltételeznem, hogy Los nem nézte a meccset, vagy csupán kötözködni szeretne.
Meg aztán, nem feltétlenül életük első felnőtt meccsét játszó fiataloktól kell a megváltást várni. Valahol el kell kezdeni. Messi se úgy kezdte, hogy 3 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott első meccsén.