Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Badi írta:[
bocs mester![]()
tropicana? royale? korda? vagy hova jársz?![]()
mypeter írta:20+2K freezout
Badi írta:csak nem a lurdyban 0+1es rebuyos?mypeter írta: mert 3ra élő versenyre megyek. ha hamar kiesnék, akkor jelzek azonnal.![]()
nah össze kéne hozni nekem ma is jó este 10-11től kb...(most nem otthon vok) de holnap estére is maradhat akkor a 2es asztalt is meg lehetne oldani, sztem nem gáz h belecsuszunk a hétköznapokba mert este csak ráér mindenki. Szóval 3as asztal tegjai jelentkezzenek.breywol írta: Üdv. Nah, lejátszottátok? Mert ha nem akkor szólok, hogy hétfőn és kedden 19:00-tol érek rá. Szerdán már, 12:30-tol.
Nekem most is jó! Többiek?ozsimiki írta:Futbolista! FCJOC!
Ha van kedvetek lejátszák a srácok még1x, veletek együtt, ha viszont nem akartok élni a lehetőséggel jelezzétek, és akkor az a végeredmény ami...
3-as asztal??? Mikor lesz selejtezőtök? HOlnapi nap lenyomhatnátok...vagy még ma is akár ha mindenkinek jó.
Üdv. Nah, lejátszottátok? Mert ha nem akkor szólok, hogy hétfőn és kedden 19:00-tol érek rá. Szerdán már, 12:30-tol.Chris0527 írta:3-as asztal úgy néz ki ma nem fogunk játszani mert breywolnak nem jó a ma kora du. nekem meg ha jól tudom Csongornak se a késő du. Szóval új időpont kell. Aki még nem jelzett az jelezzen.
csak nem a lurdyban 0+1es rebuyos?mypeter írta: mert 3ra élő versenyre megyek. ha hamar kiesnék, akkor jelzek azonnal.
ozsimiki írta:1.asztal végeredmény:
1.Titi ---> döntő
2.Ozsi---> döntő
3.Badi ---> vígaszág
4. Henrik ---> vígaszág
5. Laxa
Utolsó leosztás:
ugyanannyink volt Titivel:
Neki A,A de titkolta, nekem 6,J
flopp ba egy 6 os, emelek, ő rámemel, megadom... turn J, emel, én all in, megadja, és jött még egy olyan lap ami lent volt, ezért neki A,A 4,4 aszhem, nekem meg semmit sem ért így a két párom..
GRT TITINEK,ÉS TÖBBIEKNEK!
ozsimiki írta:Sorry,h belepofázok, de 3an elkezdeni??? Ha kell akkor a jövő hét közepén fejezzük be, de nehogy már 3an álljatok neki egy partynak.