Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is mondd...leestem a székről amikor rivernél feljött még egy 4-es.ozsimiki írta: Utolsó leosztás:
ugyanannyink volt Titivel:
Neki A,A de titkolta, nekem 6,J
flopp ba egy 6 os, emelek, ő rámemel, megadom... turn J, emel, én all in, megadja, és jött még egy olyan lap ami lent volt, ezért neki A,A 4,4 aszhem, nekem meg semmit sem ért így a két párom..
GRT TITINEK,ÉS TÖBBIEKNEK!
VictorValdes19 írta:a 2. asztalnál majd kifogja csinálni az asztaltMegcsináljam majd én
![]()
Csináljad nyugotanVictorValdes19 írta:a 2. asztalnál majd kifogja csinálni az asztaltMegcsináljam majd én
![]()
Szerinted mi nem akarjuk nézni a meccset? Addig végzünk.CFirpo3 írta:Attól függ, hogy meddig fog tartani. Mert ugye a Barca 8-kor játszik.fcbarcelonazsombi írta:CFirpo3
De akkor neked is jó a holnap 7.óra.
Programmal nem lesz baj.
Attól függ, hogy meddig fog tartani. Mert ugye a Barca 8-kor játszik.fcbarcelonazsombi írta:CFirpo3
De akkor neked is jó a holnap 7.óra.
Programmal nem lesz baj.
sziasztok! a ma 3óra nem túl jó nekem, mert családi vendégségbe vagyok hivatalos, kb 3, legkésőbb 4re végeznék. Ha változik a szitu, azonnal jelzem még a de. folyamán. Jó hétvégétChris0527 írta:3.asztal
Holnap 3 óra
Perrero (elvileg az előzőekből leszűrve) OK
Milus
breywol
Benga OK
Kiki OK
VV én mondtam hogy neked jó a 7 óra. Sajnos sokan nem voltak msn-en szóval itt kell ezt megoldani.
Egyébként az első 2 jut tovább minden asztalról és plusz egy ember a vigaszágról így jön ki a döntő.
VIII.Henrik írta:1. Asztal
Szombat du. 3 óra
1. BadiOK
2. LaxaOK
3. OzsiOK
4. TitinhoOK
5. VIII.HenrikOK
CFirpo3 írta:sziasztok!
3 napig nem voltam, osztálykirándulás miatt, de látom jól lemaradtam. Nekem még kéne játszani egy próba játékot, mert még soha nem játszottam ezzel a programmal.
Visszaolvasok és megnézem, hogy mit beszéltetek meg.
Így van, jól mondja Ozsi.VIII.Henrik írta:1. Asztal
Szombat du. 3 óra
1. BadiOK
2. Laxa![]()
3. OzsiOK
4. TitinhoOK
5. VIII.HenrikOK