Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért írtam a ManU-t, az Arsenált, és a Chelsea-t, mert az csak a domb csúcsa, és azt még elérheti Gera, de a Barca más!!! Az már a HEGYSÉG CSÚCSA, ami elérhetetlen, Gera sosem ér föl oda, azért ezt remélem belátjátok...?! Bármennyire is szép lenne!!!Vito írta:a cselszkibe neee!Silvanus írta:Gerát becsülöm, tisztelem, és elismerem tudását, tehetségét,.....
......
..... aztán irány a csúcs, azaza a ManU, vagy az Arsenal, vagy a Chelsea!!! Úúú, de szép is lenne!!!akkor már a Barcába
a cselszkibe neee!Silvanus írta:Gerát becsülöm, tisztelem, és elismerem tudását, tehetségét,.....
......
..... aztán irány a csúcs, azaza a ManU, vagy az Arsenal, vagy a Chelsea!!! Úúú, de szép is lenne!!!
Bocsi,de én is bekajáltam,gyanús volt ez nekem,és télleg csak vaklárma volt.Bocsi még1szerBoixos írta:Charlie, a túróba! idegesítessz itt fölöslegesen. már belekezdtem a petícióírásba!
Ez szuper kafa!!!LG írta:Ronaldinho, Beckham és Gera egy csapatban
NSO, 2005-05-23 12:12
Többek között Ronaldinho, David Beckham és Roberto Carlos mellett immár Gera Zoltán, a magyar válogatott és a West Bromwich Albion középpályása is tagja lett a Pepsi sztárcsapatának, miután szponzori szerződést írt alá az üdítőitalgyártó céggel.
Mindezt maga az érintett jelentette be mai sajtótájékoztatóján. Magyarországon ő az első sportoló, akivel a cég hasonló szerződést kötött.
Gera átvehette a Pepsi-sztárcsapat tizenegyes számú mezét is, és a közeljövőben szórólapokon és plakátokon is viszontláthatjuk a 26 éves labdarúgót.
Arra a kérdésre, hogy a "csapattársak", Beckham, Ronaldinho és Gera közül melyikük is a kakukktojás, "Gerzson" a következőt válaszolta: "Természetesen egyelőre még én vagyok, már az is nagy megtiszteltetés, hogy ilyen sztárok társaságába kerülhettem. Kitartó munkával igyekszem majd megközelíteni őket."