torrentkiller írta:Én láttam 1-2 meccset, és egész sokan szoktak lenni.
Eddig azért nem nagyon találtak tehetségeket, mert nem is nagyon keresték. Nem sok gyereket érdekel ott az európai foci, ott csak a sajátjuk menő. Szvsz ha alapítanak ott 1-2 fociakadémiát, felfognak tűnni a tehetségek...
Nem hiszem,h egy pár fociakadémia miatt elkezdené érdekelni az amerikai gyerekeket az európai foci.
És nem a gyerekek miatt.A kultúra miatt.Ahogy mondjuk Angliában tradicionálisan apáról fiúra száll egy csapat meg a foci szeretete ugyan úgy ott is apáról fiúra száll ez.
Csak ott van a foci előtt más sportág.És ha egy Green Bay szurkolónak fiú gyereke születik akkor valószínűleg az első dolga az lesz,h egy klafa QB-t faragjon a fiából a Packers számára.Ha ez nem megy akkor szépen sorba veszi sztem a többi amcsi sportot...
A gettóktól meg ne várjuk,h letesznek két padot egymással szembe aztán utcabajnokságokat nyomnak a kis fekák egymás ellen.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure