Ronaldinho Gauchó
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én csak most tudtam megnézni a Barcac-Milan meccset,. Ronaldinho gólját kb. 50-szer láttam a számítógépen meg a tvben. Fantasztikus volt. Remélem ez a gól önbizalmat ad neki és úgy folytatja, ahogy a meccs utolsó 10-15 percében játszott.
- Charlie
- Öreg Harcos
Xaviforever írta:Üdv!Idén először láttam Ronaldinho-n az (igazán nagy)akarást.
.Azt hiszem ő is rájött hogy ez nem mehet így tovább.És ez jó.NAGYON JÓ.Hétvégén a DEPOR ellen várom tőle az újabb gólt.
![]()
![]()
![]()
![]()
Na csá.
Zaragoza ellen jobban ment neki.(II. félidő)
C.
szerintem nincs az 90%
-
- Barça C
Üdv!Idén először láttam Ronaldinho-n az (igazán nagy)akarást.
.Azt hiszem ő is rájött hogy ez nem mehet így tovább.És ez jó.NAGYON JÓ.Hétvégén a DEPOR ellen várom tőle az újabb gólt.
Na csá.

Na csá.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez túlzás! Jól játszott, de még nem az igazi! De az utolsó 10 perc reményadó!Bodi írta:Ronnie tegnap villogott,egymaga lekötötte 2-3 védő figyelmét!A góljáról ne is beszéljünk,fáj a bokája,és ez a rosszabb lába!!!Ez sokat elmond róla!
Remélem a Depor ellen itt folytatja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2004.11.04. 10:43:42-kor.
-
- Director del Fútbol
Ronnie tegnap villogott,egymaga lekötötte 2-3 védő figyelmét!A góljáról ne is beszéljünk,fáj a bokája,és ez a rosszabb lába!!!Ez sokat elmond róla!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én is így gondoltam na, h nagyon akart és azért.redlions írta:Szerintem nem a teher miatt verte a földet! Csak annyira akart, hogy nem bírta elviselni, hogy nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy akarja! De végül csak megcsinálta!Enrique írta:Igen, látszott micsoda teher van rajta, amikor a földet verte, és persze a gólja után is!
1 kritika viszont RijkaardnakMért Oleguer fogta Sevát??
![]()
![]()
![]()
Shevát ki fogta volna? Puyol? Akkor nem játszik ilyen hatékonyan! El kell ismerni, hogy Shev ellen még a világ legjobb védője sem mehet biztosra. Ő a legjobb formában lévő támadó a világon! Remélem Eto'o hamarosan rám és rá cáfol.

Lehet h igazad van a Puyollal kapcs.ban!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem nem a teher miatt verte a földet! Csak annyira akart, hogy nem bírta elviselni, hogy nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy akarja! De végül csak megcsinálta!Enrique írta:Igen, látszott micsoda teher van rajta, amikor a földet verte, és persze a gólja után is!
1 kritika viszont RijkaardnakMért Oleguer fogta Sevát??
![]()
![]()

Shevát ki fogta volna? Puyol? Akkor nem játszik ilyen hatékonyan! El kell ismerni, hogy Shev ellen még a világ legjobb védője sem mehet biztosra. Ő a legjobb formában lévő támadó a világon! Remélem Eto'o hamarosan rám és rá cáfol.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Igen, látszott micsoda teher van rajta, amikor a földet verte, és persze a gólja után is! Sztem 1 rossz szót nem lehetne rá mondani! És szerintem már ugyanígy fog játszani a bajnokságban is tovább! És nem azért de kit érdekel, h 90,95, vagy 98% os állapotban van? Csak játsszon!
Nálam Xavi volt a meccs embere, de ez sztem 1értelmű!
1 kritika viszont Rijkaardnak
Mért Oleguer fogta Sevát??
De mondjuk már ez is mind1! Örüljünk h nyertünk!

Nálam Xavi volt a meccs embere, de ez sztem 1értelmű!
1 kritika viszont Rijkaardnak

De mondjuk már ez is mind1! Örüljünk h nyertünk!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Az 5. kimaradt!Barcaforever írta:Ez a gól szenzációs volt.És látszott rajta mintha vmi teher lenne rajta mert a gólja után abban az 5 percben már nagyon élt.Gattuso-t is az utolsó percekben jól megkötözte, de h hogyan??mind1
A 2. félidő csak rólunk szólt.Én még kiemelnék pár embert.
1.Puyol nem csak nem lehet mellette gólt rúgni de ezeket parádés megoldásokkal teszi.
2.Xavi egyszűen tökéletes lő messziről,cselez,labdát szerez,kitűnő passzokat ad.
3.Deco egyszűren nem tudják megállítani.
4.Ronaldinho hát erre mit mondjak![]()

-
- Capitá del Barça
En csak remenykedek, hogy ez a gol segit rajta es vegre ugy fog focizni mint a brazil valogatotban mert nekem az a erzesem, hogy ott soha nem jatszik rosszul csak a csapatunkban kepes gyenge jatekra kar, hogy megomeltuk a fizeteset mert azota nem jatszot jol, de ez a gol fantasztikus volt es meg egy dolog brazil valogatotban mindig egeszseges csak nalunk beteg agyamra 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez a gól szenzációs volt.És látszott rajta mintha vmi teher lenne rajta mert a gólja után abban az 5 percben már nagyon élt.Gattuso-t is az utolsó percekben jól megkötözte, de h hogyan??mind1
1.Puyol nem csak nem lehet mellette gólt rúgni de ezeket parádés megoldásokkal teszi.
2.Xavi egyszűen tökéletes lő messziről,cselez,labdát szerez,kitűnő passzokat ad.
4.Ronaldinho hát erre mit mondjak

4.Ronaldinho hát erre mit mondjak

-
- Director del Fútbol
Ronaldinho szerintem még mindig nincs a helyzet magaslatán, nem túl jó, dícséretes, hogy ezt ő is felvállalja! Ettől függetlenül a teljesítménye jobb a földön jelenleg futbalozók kb. 98%-ánál, még azt a 2%-ot kellene javulnia, és akkor nincs gond!
Ez a gól nem csak hogy fontos volt, de iszinyatosan hatalmas, gyönyörű gól volt!!! És bizonyíték, válasz a kérkedőknek: HAHÓ, ITT VAGYOK, ÉLEK, ÉS FOCIZOK ! ! ! ! ! !

Ez a gól nem csak hogy fontos volt, de iszinyatosan hatalmas, gyönyörű gól volt!!! És bizonyíték, válasz a kérkedőknek: HAHÓ, ITT VAGYOK, ÉLEK, ÉS FOCIZOK ! ! ! ! ! !
"Més Cuen un Club"
- Pilfer
- Jugador d'estrella
jaja...redlions írta:Mert látszott rajta, hogy akart!Pilfer írta:úgy érzem, h ma aktívabb volt, mint az utóbbi időben, és ezt mondtam volna akkor is, ha nem rúgja azt a szép gólt![]()
De nagyon! Megérdemelte.
és még ennél is lesz jobb

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Mert látszott rajta, hogy akart!Pilfer írta:úgy érzem, h ma aktívabb volt, mint az utóbbi időben, és ezt mondtam volna akkor is, ha nem rúgja azt a szép gólt![]()