Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyurinho írta:Podolski-t szerintem nem adják el mert Klinsmann számít rá ezt még az EB után nyilatkozta persze azóta sok minden változott és lehet hogy a Real leigazolja de szerintem nagyon drágán engednék csak el mivel jó focista Podi és még fiatal is...
Igen, ő realos.soadroli írta:Miért,real-os vagy![]()
sztem ez nem olyan vicces, Podolski nemrossz játékos, lehet Bayernben [auto_cenzúra], de a válogatottban csak úgy ontja a gólokat! én nem bánnám ha Madridba igazolna.soadroli írta:http://www.sportklub.tv/article/footbal ... 9/hu_13569
Ez így, ebben a formában tökéletesen igaz.G-Jay írta:Hallottam már kumma nagy hülyeséget olyan témában emberektől akik elvileg abban a körben dolgoztak. Nekik is több jogalapjuk lett volna, de hülyék voltak mégis hozzá.
Attól hogy valaki jó focista, még nem lesz szakértő.
Akik az atomreaktorban dolgoznak, és egy gombot nyomnak ki-be mondjuk, azok se tudják hogy végül hogyan is lesz a TV-jüknek áram. Nem feltétlenül!!!
G.
Hogyne! Abszolúte! Én pedig egyiket sem állítom.Gyurinho írta: csak azért mert Pelé mondta az nem szent és sérthetetlen,szvsz
csak azért mert Pelé mondta az nem szent és sérthetetlen,szvszAtyec írta:Nem tudom mire vered ennyire magad. Ez csak egy szimpla kérdés volt a hozzászólásod tartalmára. Na persze arra is érvényes "18 éves a srác". Ezért is kérdeztem, mert úgy irtad, mintha tunánk, hogy mi lett Patóból és Pelének tökre nincs igaza. Más.vale írta: Atyec: Miért, mi lett?"
Atyec te akkora zseni vagy hogy az hihetetlen , 18 éves a srác és fél évet sem focizott európában mi az hogy mi lett? Ha nem tudsz értelmes dolgot írni akkor maradj csendben , (ezt általában csak a hüjéknek kell elmondani).
Hogy engem minősítesz az még OK. Hogy ilyen módon? Hááát, ez nem engem jellemez. Istenem, ilyen országban élünk, de amúgy meg miért gondolod, hogy Te akkora über okos vagy, hogy még Pelé felett is pálcát törhetsz?
Nem tudom mire vered ennyire magad. Ez csak egy szimpla kérdés volt a hozzászólásod tartalmára. Na persze arra is érvényes "18 éves a srác". Ezért is kérdeztem, mert úgy irtad, mintha tunánk, hogy mi lett Patóból és Pelének tökre nincs igaza. Más.vale írta: Atyec: Miért, mi lett?"
Atyec te akkora zseni vagy hogy az hihetetlen , 18 éves a srác és fél évet sem focizott európában mi az hogy mi lett? Ha nem tudsz értelmes dolgot írni akkor maradj csendben , (ezt általában csak a hüjéknek kell elmondani).
Én már többször írtam ezen a fórumon a szót és szerintem az nincs cenzúrázva de lehet hogy rosszul tudom,és azért írtam a helyesbítést.vale írta:Igen és akkor most a "cenzúra" szót olvasnád a helyén.Gyurinho írta: Nem okoskodni akarok de a hülye szót ly-vel írják.
Legalábbis én azt gondoltam.![]()
![]()
Na az ehhez hasonló hsz-eket utálom. Ha valaki kifejti véleményét,és nem mellékesen nem is ír hülyeségeket,akkor mi a f.sz nak kell kioktatni ilyenekkel? ráadásul nem hiszem hogy direkt írta így...Gyurinho írta:
Nem okoskodni akarok de a hülye szót ly-vel írják.
Igen és akkor most a "cenzúra" szót olvasnád a helyén.Gyurinho írta: Nem okoskodni akarok de a hülye szót ly-vel írják.
Nem okoskodni akarok de a hülye szót ly-vel írják.vale írta:Akkor miért van ez a fórum ? Guddyt sem kritizálhatnánk mert milliószor jobb focista mint itt bárki.Varga Tamás írta:Azt hiszem Pelének sokkal több jogalapja van arra, hogy elmondja a dologról a véleményét, mint itt bárkinek is lehülyézni őt. Picivel többen hallgatnak az ő véleményére, és szavára, mint itt bármelyikünkére is. Arról nem is beszélve, hogy akik lehülyézik, azok egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, hozzá képest. Pelé egy fokkal autentikusabb véleményformáló, mint itt bármelyikünk is.
Aronba!
Teljes mértékben osztom a véleményed!
Korrekt, megalapozott, és érvekkel alátámasztott.
A hülyézést pedig nem kell megmagyarázni...![]()
Attól még hogy Pelé jó focista volt nem kellene mindenkit osztania aki hullámvölgybe van vagy problémái vannak amikre nem tud megfelelő megoldást találni. Van jónéhány olyan ember aki jobban focizott Pelénél és nem ütik bele mások dolgába az orrukat vagy ha igen akkor megpróbálnak segíteni és nem kritizálnak meg s.zaroznak.
"vale írta:
Pelé meg Patoról azt nyilatkozta hogy "nem lessz abból semmi"..
Atyec: Miért, mi lett?"
Akkor miért van ez a fórum ? Guddyt sem kritizálhatnánk mert milliószor jobb focista mint itt bárki.Varga Tamás írta:Azt hiszem Pelének sokkal több jogalapja van arra, hogy elmondja a dologról a véleményét, mint itt bárkinek is lehülyézni őt. Picivel többen hallgatnak az ő véleményére, és szavára, mint itt bármelyikünkére is. Arról nem is beszélve, hogy akik lehülyézik, azok egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, hozzá képest. Pelé egy fokkal autentikusabb véleményformáló, mint itt bármelyikünk is.
Aronba!
Teljes mértékben osztom a véleményed!
Korrekt, megalapozott, és érvekkel alátámasztott.
A hülyézést pedig nem kell megmagyarázni...
a hsz-eket olvasva azon gondolkodtam, hogy kivel értsek egyet, milyen érvekkel támasszam alá a véleményemet, de amint a te hozzászólásodhoz értem, rögtön kitöröltem mindent a fejemből.Gyurinho írta: Mindenki elmondja a véleményét ezen a fórumon ami nekem nagyon szimpatikus volt nekem a kezdetekben és most is,de azt azért elmondanám hogy hagyjuk már PElét egy BArca vs. Real topicban mindenkitől legalább kétszer hallotuk a véleméényét a témáról de nincs értelme szerintem mert ez egy ördögi kör és sose lesz vége
Mindenki elmondja a véleményét ezen a fórumon ami nekem nagyon szimpatikus volt nekem a kezdetekben és most is,de azt azért elmondanám hogy hagyjuk már PElét egy BArca vs. Real topicban mindenkitől legalább kétszer hallotuk a véleméényét a témáról de nincs értelme szerintem mert ez egy ördögi kör és sose lesz végeVarga Tamás írta:Én pedig nem. Szívem joga. Vagy talán, nem így van?fcjoc írta:mármint te, ugatod őt. szerintem igen sokan kiálltak robinho mellet, ahogy én is.Varga Tamás írta:Azért van több jogalapja, mert Pelé ért hozzá, mi meg csak ugatjuk. Ő 3-szoros világbajnok, mi meg egy egyeneset sem tudunk a lasztiba lőni - hozzá képest.
Amúgy Perreronak nincs igaza. De, ettől még egyetérthettek vele.
Szerintem.
Én pedig nem. Szívem joga. Vagy talán, nem így van?fcjoc írta:mármint te, ugatod őt. szerintem igen sokan kiálltak robinho mellet, ahogy én is.Varga Tamás írta:Azért van több jogalapja, mert Pelé ért hozzá, mi meg csak ugatjuk. Ő 3-szoros világbajnok, mi meg egy egyeneset sem tudunk a lasztiba lőni - hozzá képest.
Szerintem.
Nem értem mit vitatkozunk ezen még mindig ....szerintem abbahagyhatjuk mert egyikünk véleménye se fog megváltozni a másik hsz-e láttán.....(én szerintem Perreronak igaza van de ennek a vitának semmi értelme egy Barca vs. Real topicban.....pláne most már mikorra Robinho végleg kikerült a beszédünk tárgyából....szvszVarga Tamás írta:Azért, mert egy alkotmányjogász is jobban ért a joghoz, mint mi.Gyurinho írta:Azért mert a maga idejében korszakos egyéniség volt azért még nem biztos hogy feltétlen jobban ért hozzá mint a fórumon jónéhányan....Mér értene feltétlen jobban hozzá mint egy átlagember akinek a foci a hobbija és ezen a téren művelt???.....Pelé sokat letett az asztalra de ettől ezen a téren még nem több sokunknál....Varga Tamás írta:Azért van több jogalapja, mert Pelé ért hozzá, mi meg csak ugatjuk. Ő 3-szoros világbajnok, mi meg egy egyeneset sem tudunk a lasztiba lőni - hozzá képest.
Szerintem.
A badarságot nem kellene hajtani...és túlzásokba sem szabadna esni.
Épp ez a lényeg, hogy ez itt nem foicikérdés, amihez egy focista valszeg többet ért. Itt nem a fociról volt szó, csak közvetve, mert egy focista van a középpontban. Itt arról van szó, hogy mik zajlottak a tárgyalásokon(amin mi és Pelé sem volt ott...), milyen érzések jöttek elő Robinhoban(amit szintén csak ő tud, illetve esetleg még 1-2 ember.)Azért, mert egy alkotmányjogász is jobban ért a joghoz, mint mi.