Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Drigo írta:Nem pozitív, hanem hazai és idegenbeli...A semleges pálya azt jelenti, hogy nem a Camp Nouban lesz a meccs, és nem is a Sant Andreu pályáján, persze ettől még lehet Barcelonában, ugyanis mindkét gárda barcelonai.
Nem pozitív, hanem hazai és idegenbeli...A semleges pálya azt jelenti, hogy nem a Camp Nouban lesz a meccs, és nem is a Sant Andreu pályáján, persze ettől még lehet Barcelonában, ugyanis mindkét gárda barcelonai.Ilúvatar írta:Ezt valaki magyarázza meg LÉCCI:
FC Barcelona - Sant Andreu
Szeptember 9. Kedd (22:00)
Katalán Kupa elődöntő
A meccset semleges pályán rendezik <<<---- WTF?!
mit jelent az h semleges pálya? :O volt pozitív s negatív pálya, amiről én nem tudtam? :O
nem vágom
ez hülyeség... ilyen szinten nincs olyan ,hogy valaki nem akar játszani ..! NEM azér kapja a heti nemtom hány millioját,hogy átkocogjon 1 BL selejtezőt...norbert55 írta:Én azt mondom h ebből a meccsből nem lehet következtetni.Az egész előszezonban jók voltunk a Boca ellen Pep kisérletezett most pedig látszott h a játékosok sem akartak ma nagyott nyújtani.A Numancia ellen bizots vaygok h jók leszünk.Sőt.Egész szezonban.Hajrá fiúk!
Messze jobbak voltak nálunk? Nah, gyengék voltunk nagyon, a Wisla megérdemelte, de nem azért, mert annyival jobbak lettek volna nálunk. Ők is elég gyengék voltak, sokat hibáztak, kihagytak helyzeteket.Bogi63 írta:Sikítás, taps-taps, és fiúfütty a Wislának! El kell ismerni messze jobbak voltak most. Nem tudom hogy lehetett ennyi helyzetet kihagyni! áááá
a TVE asszem csak a barátságos meccseket adta meg a Gampert.Capon írta:csak arra alapozom, hogy mikor két hete írta valaki hogy TVE adja a meccsünket akkor megnéztem a port-on és nem láttam, hogy ki lett volna írva. Elképzelhető persze, hogy nem adják.
Az valamelyik felkészülési meccsünk volt még régebben, nem? Akkor is csak csúsztatva adta. Na mind1, megnéztem TV3 tuti adja, de az elérhetetlenCapon írta:csak arra alapozom, hogy mikor két hete írta valaki hogy TVE adja a meccsünket akkor megnéztem a port-on és nem láttam, hogy ki lett volna írva. Elképzelhető persze, hogy nem adják.
Én meg azt gondolom hogy nem mert nincs benne a műsorban (ha tévedek akkor sry)Capon írta:Gondolom a TVE adja a Barca meccset ha már az odavágót adták.