Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó de ez azért nem ennyire egyszerű , az EU tiltakozna sztem pl hogy akadájozza a szabad versenyt...danianevem írta: Nem tom ki írta a fórumon, hogy az UEFÁ-nak be kellene vezetnie valamilyen korlátozást, szerintem teljesen igaza van... Mert ez már nem is a fociról szól... De Platini inkább két bírót visz a pályára...
Ja...pl. Cé Ronaldot is szeretnék 160 valamennyi millió euróért. Ekkora szemétséget....emberek halnak éhen, sokan meghalnak vmi betegségben, mert nincs pénzük kezelésre stb...ha annyi pénze van a faxinak, h igy szorhassa lazán, akkor inkább segitsen a rászorulóknak. Meg a másik....Abramovicsék egy jó csapatot épitettek föl, mert azért posztra igazoltak. De a Citynél eddig csupa támadó került csak szóba...vki elmagyarázhatná a tulajdonos urnak, h a fociban védelem is kell...danianevem írta:Szerintem is még korai erről beszélni... Bár a City-nek már van egy szép kis listája...
Hogy egyes emberek mivel töltik el a szabadidejüket! Elképzelem, hogy a gazdag csávó, aki megvásárolta a minap a Man City-t mit gondolhatott: Ááhh, van egy csomó pénzem; mire is költsem? Adjak a rászorulóknak, éhezőknek??? Áhh, ne vicceljünk... Inkább veszek egy klubot és csinálok még több pénzt...
Visszatérve a listához: Buffon, C.Ronaldo, F.Torres, Fabregás, Villa... Megnézem ki lesz meg az említett játékosok közül...
Ezek csak feltételezések. Nem hiszem, hogy tényleg mindenki le akar igazolni innen a real.MQuC írta:Szerintem meg őket mind vegyék meg, és hulljon szét a csapategység...ezeket a játékosokat nézte ki a real madrid a téli átigazolási szezonra:
-Huntelaar
-Di Natale
-Di Maria
-Keirrison
-Suazo
-Lennon
-Boli
-Bentley
-Nimani
-Hoarau
-Palacio
-Luis Suárez
-Buonanotte
-Laveni
Szerintem meg őket mind vegyék meg, és hulljon szét a csapategység...ezeket a játékosokat nézte ki a real madrid a téli átigazolási szezonra:
-Huntelaar
-Di Natale
-Di Maria
-Keirrison
-Suazo
-Lennon
-Boli
-Bentley
-Nimani
-Hoarau
-Palacio
-Luis Suárez
-Buonanotte
-Laveni
bex.arok ember, alig zarul le az atigazolasi idoszak de mar azon ba.xodaz agyad h kit veszunk meg telen....te beteg vagy...Cáceres14.....
teCáceres14 írta:egyébként a barcának kik a kiszemeltjei a téli átigazolási szezonra?
teljesen egyetértek ezzel... nekem azért még hiányzik Ronniepalesz77 írta:mi a [auto_cenzúra]. és kit akartok a helyére? ne szivassatok már. Dinho hiánya is érződik, ő képes lett volna a Numancia védői között is passzolni, mert lássuk be passzolni még az utolsó években sem felejtett el, azt nagyon tudta. amúgy eladnánk 150milkóért Messit, aztán? bojan játszik? vagy Jeffren?
Sztem semiképpen NEMessiFan írta:Az lenne a legjobb ha örökre szóló szerződést kötnének Messivel és akkor nem azon vitatkoznánk mennyiért lehetne eladni