egyébként cserékkel együtt kérte.

na,akkor mond el a négy évvel ezelőtti Barca keretét.Gyurinho írta: én az ilyeneknek csak annyit mondok hohy oké de mond el mondjuk a négyévvel ezelőtti csapat keretét (cserékkel együtt) és ha akkora drukker akkor ezt nyilván nem tudja
Game90 írta:Appiah-nak állítólag nincsen csapata, így lehet, hogy leigazolja őt az Arsenal (mivel egyik klubbal sincsen szerződése, ezért október 31-ig leigazolhatja őt egy csapat).
Én már csak azt várom, hogy megjelenjen a sok 13-14 éves, hogy ők már x éve a Citynek szurkolnak![]()
Szvsz vannak focisták akik szent és sérthetetlenek a saját csapatukban gondolok itt:Buffonra,Gerardra,Xavira,Terryre,Maldinire stb.....értük akármennyit is ajánlanak akkor se adják el...hogy miért??? hát azért mert nagyon sokat tettek a klubért és ha az ő fejükben em fordul meg a távozás gondolata akkor a klubjukba se ....persze vannak kivételek mint pl. Henry de én azt mondom hogy nagyon szép és becsülendő ha játékos egész karrierjében egy cspatba játszik és ezt a klubjuk is biztosan értékeli...MessiFan írta:Atyaég. Jólenne ha odamenne
Szerintem mindegy ki hol játszik csak jó legyen a csapat
1. Ha egy játékosnak szerződése van akkor ne akarjon nagyon elmenni .Gyurinho írta:Nem rabszolgák de amíg szerződésük van addig ne rinyáljanak!socio66 írta:Azért fura ez a "nem a játékos dönt arról,hova igazol" dolog. Elvégre nem rabszolgák,és nem is árucikkek. Egyértelműen nekik kellene dönteni arról hova igazolnak.
Ez baromság,már bocs. Ha egy focista úgy érzi hogy már nem képes küzdeni klubja sikereiért,akkor igenis joga van más csapatot keresni. A kluboknak nem szabad "rabszolgatartó vállalattá" válniuk,a játékosaikat emberként kell kezelniük,nem pedig árucikként.Gyurinho írta:
Nem rabszolgák de amíg szerződésük van addig ne rinyáljanak!
Nem rabszolgák de amíg szerződésük van addig ne rinyáljanak!socio66 írta:Azért fura ez a "nem a játékos dönt arról,hova igazol" dolog. Elvégre nem rabszolgák,és nem is árucikkek. Egyértelműen nekik kellene dönteni arról hova igazolnak.
hát igen, de ezekszerint ez nem minden esetben így vansocio66 írta:Azért fura ez a "nem a játékos dönt arról,hova igazol" dolog. Elvégre nem rabszolgák,és nem is árucikkek. Egyértelműen nekik kellene dönteni arról hova igazolnak.
Nem ő döntött arról hova adják el csak a véleményét mondhatta el hogy hova szeretne ez olyan helyzet mint a Ronaldinho saga amikor ő a Milanba szeretett volna menni de ez nem az ő döntése más kérdés hogy a BArca figyelembe vette a véleményét és eladta a Milannak annak ellenére hogy a Citynek jobb ajánlata volt,ez ugyanaz a helyzet scak fordított kimenetellel.socio66 írta:"Bíztam benned, egy kiváló szerződést rendeztem el a számodra, te pedig cserben hagytál."
Scolari
Nem igazán értem így a helyzetet. Ha a Chelsea is várta,ő is elvileg oda akart menni,akkor miért igazolt a Citybe? Csak a pénz miatt? Ebben az esetben viszont minden kritikát megérdemel.
én azt olvastam, hogy a Real nem akarta elengedni a Chelsea-be.socio66 írta:"Bíztam benned, egy kiváló szerződést rendeztem el a számodra, te pedig cserben hagytál."
Scolari
Nem igazán értem így a helyzetet. Ha a Chelsea is várta,ő is elvileg oda akart menni,akkor miért igazolt a Citybe? Csak a pénz miatt? Ebben az esetben viszont minden kritikát megérdemel.
nincs mit. Más:ti mit gondoltok Pavel Pobrebnjakról szerintem egy európai szinten jobb csapatba is beférne annak ellenére hogy sérülés miatt lemaradt az EB-ről de szerintem egy jól fejelő, jól cselező erőcsatár.Én várom esetleg hogy Angliába szerződjön mert oda passzolhatna mondjuk Pavljucsenko éktársának a Tottenhambepalesz77 írta:kösz.Gyurinho írta:Szia , ő alapvetően jobbszélső középpályás de középen is játszhat sőt akár csatár is lehet .palesz77 írta:valaki segíthetne. Afellay meccseit néha nézem, tetszik a játéka, de nem tudom eldönteni, milyen poszton játszika PSV-ben középen szaladgál, az EB-n szélső volt. Előre is kösz
kösz.Gyurinho írta:Szia , ő alapvetően jobbszélső középpályás de középen is játszhat sőt akár csatár is lehet .palesz77 írta:valaki segíthetne. Afellay meccseit néha nézem, tetszik a játéka, de nem tudom eldönteni, milyen poszton játszika PSV-ben középen szaladgál, az EB-n szélső volt. Előre is kösz
Szia , ő alapvetően jobbszélső középpályás de középen is játszhat sőt akár csatár is lehet .palesz77 írta:valaki segíthetne. Afellay meccseit néha nézem, tetszik a játéka, de nem tudom eldönteni, milyen poszton játszika PSV-ben középen szaladgál, az EB-n szélső volt. Előre is kösz