Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mármint te, ugatod őt. szerintem igen sokan kiálltak robinho mellet, ahogy én is.Varga Tamás írta:Azért van több jogalapja, mert Pelé ért hozzá, mi meg csak ugatjuk. Ő 3-szoros világbajnok, mi meg egy egyeneset sem tudunk a lasztiba lőni - hozzá képest.
Amúgy Perreronak nincs igaza. De, ettől még egyetérthettek vele.
Szerintem.
Azért, mert egy alkotmányjogász is jobban ért a joghoz, mint mi.Gyurinho írta:Azért mert a maga idejében korszakos egyéniség volt azért még nem biztos hogy feltétlen jobban ért hozzá mint a fórumon jónéhányan....Mér értene feltétlen jobban hozzá mint egy átlagember akinek a foci a hobbija és ezen a téren művelt???.....Pelé sokat letett az asztalra de ettől ezen a téren még nem több sokunknál....Varga Tamás írta:Azért van több jogalapja, mert Pelé ért hozzá, mi meg csak ugatjuk. Ő 3-szoros világbajnok, mi meg egy egyeneset sem tudunk a lasztiba lőni - hozzá képest.
Szerintem.
Azért mert a maga idejében korszakos egyéniség volt azért még nem biztos hogy feltétlen jobban ért hozzá mint a fórumon jónéhányan....Mér értene feltétlen jobban hozzá mint egy átlagember akinek a foci a hobbija és ezen a téren művelt???.....Pelé sokat letett az asztalra de ettől ezen a téren még nem több sokunknál....Varga Tamás írta:Azért van több jogalapja, mert Pelé ért hozzá, mi meg csak ugatjuk. Ő 3-szoros világbajnok, mi meg egy egyeneset sem tudunk a lasztiba lőni - hozzá képest.
Szerintem.
Perrero írta:Olvass előbb, azt írtam, hogy attól még LEHET egy síkhülye ember... egy szóval nem írtam, hogy az is..Varga Tamás írta:Azt hiszem Pelének sokkal több jogalapja van arra, hogy elmondja a dologról a véleményét, mint itt bárkinek is lehülyézni őt. Picivel többen hallgatnak az ő véleményére, és szavára, mint itt bármelyikünkére is. Arról nem is beszélve, hogy akik lehülyézik, azok egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, hozzá képest. Pelé egy fokkal autentikusabb véleményformáló, mint itt bármelyikünk is.
Aronba!
Teljes mértékben osztom a véleményed!
Korrekt, megalapozott, és érvekkel alátámasztott.
A hülyézést pedig nem kell megmagyarázni...
miért van több jogalapjasemmivel nem ér többet mint itt bármelyikünk, Ő is csak egy ember.. nem több, nem kevesebb...
CS0ki írta:Attól, hogy joga van véleményt mondani, még nem biztos, hogy igaza van.Azt hiszem Pelének sokkal több jogalapja van arra, hogy elmondja a dologról a véleményét![]()
És mivel:épp ezért nem kéne megszólalnia olyan ügyben, amiről nem tudja a részleteket.Picivel többen hallgatnak az ő véleményére, és szavára, mint itt bármelyikünkére is.
ha ez ránk vonatkozott, akkor bocs, azt hittem egy fórumon vagyok!azt hiszi mindenről véleményt alkothat.
Attól, hogy joga van véleményt mondani, még nem biztos, hogy igaza van.Azt hiszem Pelének sokkal több jogalapja van arra, hogy elmondja a dologról a véleményét
épp ezért nem kéne megszólalnia olyan ügyben, amiről nem tudja a részleteket.Picivel többen hallgatnak az ő véleményére, és szavára, mint itt bármelyikünkére is.
ha ez ránk vonatkozott, akkor bocs, azt hittem egy fórumon vagyok!azt hiszi mindenről véleményt alkothat.
Nem kell lehülyézni de attól mert jól focizott nem feltétlen kell hallgatni a véleményére .....az meg a másik hogy ilyen dolgokkal mér foglalkoztatnak ennyi embert??? eladták annak volt oka,ő elment de kész vége mit kell ezt napokig ragozni....Varga Tamás írta:Azt hiszem Pelének sokkal több jogalapja van arra, hogy elmondja a dologról a véleményét, mint itt bárkinek is lehülyézni őt. Picivel többen hallgatnak az ő véleményére, és szavára, mint itt bármelyikünkére is. Arról nem is beszélve, hogy akik lehülyézik, azok egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, hozzá képest. Pelé egy fokkal autentikusabb véleményformáló, mint itt bármelyikünk is.
Aronba!
Teljes mértékben osztom a véleményed!
Korrekt, megalapozott, és érvekkel alátámasztott.
A hülyézést pedig nem kell megmagyarázni...
Perreronak igaza van csak azért mert Pelé zseniális volt azért még nem feltétlen okostojás.......az meg a másik hogy ezt a Robinho témát hagyhatnánk már a francba elment mert kiprovokálta hogy eladják azzal hogy pl. ilyet nyilatkozott hogy ő a világ legjobb focistája akar lenni és ezt a REalba nem érheti el ...akkor nem kell csodálkozni hogy eladták...ez van ez Robinho hibája isPerrero írta:lesz.rom, hogy Pelé mit beszél... attól, hogy bitang jól focizott, még lehet egy síkhülye ember..
és honnan tudod, hogy többet beszélt Ropival
amugy okos vagy aronba..
matek h megy
itt senki nem beszélt Robinhoval, tehát 3*0 az mennyi is![]()
Azért Pelét csak egy kivülállónak tartani.... Többet beszélt az elmúlt 3 hónapban egyedül Robinhoval mint itt a fórumozók együttvéveCS0ki írta:Már bocs, de a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy milyen focista volt Pelé, attól még nem lesz igaza, mert korának (egyik) legnagyobb focistája volt. Ő ugyanúgy csak egy kivülálló, akinek fogalma sincs pontosan, hogy mi történt a tárgyalásokon a Madridnál, hogy miket beszélt Robinho a bohóccal meg Mijával.Úgy látom vannak itt olyanok is akik kétségbe vonják szavait.
Majd akkor kritizálja az illető Pelé szavait, ha már legalább 10 százalékát nyújtotta az Ő teljesítményének.
Pl R. Carlos meg Robinhonak adott igazat....Ő ismeri Robinhot és ami még fontosabb (és ami Peléről meg a Santos elnökéről meg elég sok játékosról/edzőről nem mondható el, akik megszólaltak a témában), ős ismeri Miját meg Calderont, ő is a Madridnál focizott.a volt elnöke is ellene van számomra az a mérvadó amit honfitársai nyilatkoznak, nem olyanok, akik nem ismerik sem Robinhot sem a Madridot
Én igazából azt se értem, hogy minek kell itt mindenáron megtalálni a "hibást". Robinho el úgy érezte, hogy váltania kell, el akart menni, Calderonék meg eladták nagyon jó pénzért. Kész!!Nem értem mit kell ezen ennyit lovagolni!Meg minek kell minden figurát megkérdezni a foci világában a témáról, aki valaha hallotta már a Robinho nevet!
Egyetértek,Dani Alvest például semmi értelme nem volt megkérdezni mert ő se lát a színfalak mögé........CS0ki írta:Már bocs, de a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy milyen focista volt Pelé, attól még nem lesz igaza, mert korának (egyik) legnagyobb focistája volt. Ő ugyanúgy csak egy kivülálló, akinek fogalma sincs pontosan, hogy mi történt a tárgyalásokon a Madridnál, hogy miket beszélt Robinho a bohóccal meg Mijával.Úgy látom vannak itt olyanok is akik kétségbe vonják szavait.
Majd akkor kritizálja az illető Pelé szavait, ha már legalább 10 százalékát nyújtotta az Ő teljesítményének.
Pl R. Carlos meg Robinhonak adott igazat....Ő ismeri Robinhot és ami még fontosabb (és ami Peléről meg a Santos elnökéről meg elég sok játékosról/edzőről nem mondható el, akik megszólaltak a témában), ős ismeri Miját meg Calderont, ő is a Madridnál focizott.a volt elnöke is ellene van számomra az a mérvadó amit honfitársai nyilatkoznak, nem olyanok, akik nem ismerik sem Robinhot sem a Madridot
Én igazából azt se értem, hogy minek kell itt mindenáron megtalálni a "hibást". Robinho el úgy érezte, hogy váltania kell, el akart menni, Calderonék meg eladták nagyon jó pénzért. Kész!!Nem értem mit kell ezen ennyit lovagolni!Meg minek kell minden figurát megkérdezni a foci világában a témáról, aki valaha hallotta már a Robinho nevet!
Már bocs, de a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy milyen focista volt Pelé, attól még nem lesz igaza, mert korának (egyik) legnagyobb focistája volt. Ő ugyanúgy csak egy kivülálló, akinek fogalma sincs pontosan, hogy mi történt a tárgyalásokon a Madridnál, hogy miket beszélt Robinho a bohóccal meg Mijával.Úgy látom vannak itt olyanok is akik kétségbe vonják szavait.
Miért, mi lett?vale írta:Pelé meg Patoról azt nyilatkozta hogy "nem lessz abból semmi"..
Miért csak ő tudja?vale írta:... Diego tudja mi történik velük.
Persze, csak ezek a vélemények nem feltétlen volt negatívak.socio66 írta: Na,azért Figo akkor sokkal nagyobb játékos volt mint most Robinho. Nyilván nem húzták annyira le a sajtóban, de hidd el,mindenkinek megvolt/van a véleménye róla ezzel kapcsolatban.
Pelé egyik ismertetőjegye: Amekkora futballista volt, akkora marhaságokat szokott nyilatkozni. Ebben az ügyben mindkét fél-Robinho is, Calderonék is-sáros.khtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198222
Vajon Pele látja rosszul?
Szerintem nem
Pelé... az oké hogy jó játékos volt , a propaganda gépezete meg a legnagyobbak közé emelte pedig szvsz nincs ott. De gusztustalan alak , mindenkibe beleköt Maradonába , Robinhoba , Dinhoba akit ahol ér ott csip-harap , de mire fel? Akik pozícióban vannak a FIFAnál vagy máshol azoknak meg mindig nyal , kétszínű alak. Tanulhatna Diegotól akit mindig szíd hogy nem is volt akkora játékos meg hogy drogos , de valahogy mégis ő volt aki kiállt Dinho mellett a nehéz időkben meg a többi hanyatló sztár mellé is odaáll , és a fiatal tehetségeket is mindig csak bíztatja , (Pelé meg Patoról azt nyilatkozta hogy "nem lessz abból semmi"), Diego tudja mi történik velük. off végekhtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198222
Vajon Pele látja rosszul?
Szerintem nem