Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2008.09.04. 08:47:47

Jobban belegondolva nem is igazán zavar a City tulajváltása. Mármint egy részről igen, de azt is látni kell, hogy a 4 nagy mögött is külföldi üzletemberek vannak, ők szrják átigazolásokra a sok-sok-sok pénzt. És pont azért unalmas az PL, mert nagyjából megtippelhető az első 4 (mégha a sorrend nem is)... annyi pénzük van, amiből olyan keret hoznak ki, hogy a maradék 16 csapat csak a 5-20. helyért harcolhat... minden évben. Most legalább lehet pár év, amikor az 5re duzzad, és ez azért jobb, mert BL helyből viszont csak négy van. :)

Persze magában a tény undorító, hogy ezt csinálják, de nekem, mint nézőnek, lehet, hogy izgalmasabb lesz a PL.
Rajmó
Capitá del Barça

2008.09.03. 22:46:59

Tényleg nagyon durva cikk :shock: Remélem azért nem fog ilyen irányban elkallódni a futball, mert az senkinek se lenne jó, max annak a csapatnak, amit megvett valami gazdag sejk :? a kiscsapatok meg mehetnek a levesbe, esélyük se lenne a felemelkedésre, vagy legalább a fejlődésre :roll:
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.09.03. 22:12:06

Leesett az állam :shock: :o
Cali
Entrenador del Barça

2008.09.03. 22:10:03

gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.03. 19:52:55

Pelé nyilatkozata teljesen helytálló: Robinho nagyon csúnyán viselkedett, van még mit tanulnia és azok az emberek, akiktől ezeket a tanácsokat kapja, nagyon rosszakat mondtak nekik. Ergo fel kell nőnie a picikének, Pelé szerint is.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.03. 19:46:46

Nah jó-jó.De érted, ha már 3-4 sztár ráveszi magát, akkor a többi is felfogja kapni a fejét.Ha összejön. :roll: Bár én senkit se vennék Angliából, max a végére. :oops:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.03. 19:30:49

Barcaforever írta:Tradicíó?A mai futballban elég ismeretlen szó nagggyyon sok játékosnál.A mai foci pont jól írtad a pénzről szól.Ronaldo se Sir Alex miatt maradt éppen Manchesterben.Ha a real megtoldtta volna még vagy 15 millióval az árárt nem gondolkodtam volna.

A Chelsea régen nagy csapat volt, és?Az Ajax is az volt.Annál van szó, akinél a pénz.Mé szted mi miből vettük meg Alvest?36 az nagy szám. :roll:
Úgy látom nem értessz :) Ronaldo lehet elment volna, de a Realba :!:
A cselszi régen is nagy csapat volt, ergo tradíció ott is van. Több mint a Citynél. Alves is eljött hozzánk, a Barcába :!: Robinho se Manchesterbe akart menni, csak végül oda kényszerült.
(Hollandiába meg nem csak az Ajax lépett vissza egy szintet, hanem az egész bajnokság)
Én most fogadni mernék rá, hogy Torres, Fabregas vagy Ronaldo sosem lesznek City játékosok. Legalábbis pályájuk csúcsán biztos nem.

szerk: na de nem érnek ezek a mocskos pénemberek ennyi szót, úgyhogy én le is zárom. Tehet egy orális szivességet mindegyik amelyik nem tud mit kezdeni a pénzével. A City meg innentől nem igazán szimpatikus...
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.03. 19:25:55

Tradicíó?A mai futballban elég ismeretlen szó nagggyyon sok játékosnál.A mai foci pont jól írtad a pénzről szól.Ronaldo se Sir Alex miatt maradt éppen Manchesterben.Ha a real megtoldtta volna még vagy 15 millióval az árárt nem gondolkodtam volna.

A Chelsea régen nagy csapat volt, és?Az Ajax is az volt.Annál van szó, akinél a pénz.Mé szted mi miből vettük meg Alvest?36 az nagy szám. :roll:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.09.03. 19:18:33

amúgy valaki azt írta, hogy Robinho nem férne be a Barcába. tudom, hogy szó sincs a leigazolásáról, de ez a kijelentés ... AMATŐR! :D A Barca-reaalon Puyolt és Zambrottát is sakkban tartottta trükkjeivel, nem egyszer simán túlment mindkettőn. na mind1 Ez a City amúgy tényleg nem lesz MU szintű csapat, nincs tradíció, ahogy írtátok, pedig az tényleg fontos! Egy Cesc és Fernando szintű klasszis nem fog odamenni karierrje csúcspontján, hacsak nem ez az egyetlen választásuk, de hát mit mondana egy arab milliárdos, azt hiszi, csak azért mert ő mondja mindenki odamegy. VICC :D
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.03. 19:06:43

ozsimiki írta:Viccet félretéve:

Henry-t eladhatnánk 40-45 millió euróért :D azon tudnánk is pótólni,még maradna is.

anno sokan kihasználták a chelsea feneketlen pénztárcáját, most itt egy újabb lehetőség
Pont akartam írni, hogy felőlem már télen mehet, de már előre rettegek a késelő nyilatkozatoktól :) Lassan bizonyossá válik, hogy nem volt nagy vétel a francia, jobb neki az angol terep, nagy csoda kéne ahhoz, hogy lerakjon itt valami maradandót. Ahhoz viszont öreg, hogy ezt kivárjuk + a világ 4. legjobban fizetett játékosa, ahhoz képest viszont nullát teljesít. Menjen el ősszel, jut is marad is, húzzuk le 40-re a Cityt :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.09.03. 19:00:56

vale írta:
LG írta:Minden csapatnak elkezdődött vmikor a felemelkedés, és ha a Chelsea, vagy a City csinált csapat, akkor ennyi erővel az az összes nagy csapat. Vagy az a baj, h ezeknek nincs akkora múltjuk :?: Engem nem érdekel, sőt inkább az idegesit, ha vki a múltból akar megélni. Én inkább örülök, ha egy középcsapat fölemelkedik, és megszorongatja a nagyok tökeit.
Szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki a múltjából él meg , az azért van mert letett valamit az asztalra ami akkora dolog hogy kihat a mai napokra is.
Csak úgy mondom, hogy a Bilbao egy nagy múltú klub, sose esett ki, de hol tart ma? Lg véleményét osztom, elkél még 1 nagy, jobb a verseny, remélem a Sevilla nem fog "eltűnni" a klubsüllyesztőbe.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.03. 18:56:52

Barcaforever írta: A Chelsea, se 2 évig volt Európa elitjébe. :roll: Erről ennyit.
A cselszi más, elmondtam tegnap is. Ők már 15 évvel ezelőtt is esélyesnek számítottak a PL-ben és a BL-ben is állandó résztvevők voltak.
Most ehhez képest jön egy arab ember és elkezd dobálózni Fabregassal meg Torressel, mint norbert55 az igazolás topikban...Ha értene hozzá akkor azon is elgondolkodna, hogy nem lesz minden sztár Robinho féle szituban, hogy kénytelen lesz elmenni vhova. A tradíciók pedig még mindíg számítanak szerintem, ami egy szitinél sosem lesz akkora mint egy Barcánál, Reálnál, Unitednél stb stb, akármennyi pénzt nyomnak bele az arabok. De ezt egy abu dzsabis féle pénzember úgysem fogja megérteni soha, mert ő csak a pénzt látja az egészben.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.03. 18:45:21

ozsimiki írta:Viccet félretéve:

Henry-t eladhatnánk 40-45 millió euróért :D azon tudnánk is pótólni,még maradna is.

anno sokan kihasználták a chelsea feneketlen pénztárcáját, most itt egy újabb lehetőség
Bőven beleegyeznék én is.Szegény végre magára találni.Eleve nem volt ő ehhez hozzászokva, h egy csapat (angliába) beáll védekezni 10 emberrel.Volt tere tudott futni.De hát Anglián kívűl, ez nem nagyon fut, sajnos. :?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.03. 18:33:54

Viccet félretéve:

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.03. 18:05:01

Zozzy 5 írta:
kulcsar.l írta:Dr. Sulaiman Al-Fahin, a Manchester City új tulajdonosa elárulta tervét, miszerint az Abu Dhabi United Group (ADUG) télen valószínűleg egy 135 millió fontos ajánlatot fog tenni a Manchester United portugál szélsőjéért, Cristiano Ronaldóért.

A City megvásárlásáról szóló egyezség az ADUG-gal hétfőn született meg, a társaság pedig még aznap megszerezte a Real Madridtól Robinhót brit átigazolási rekordösszeget jelentő 32.5 millió fontért.

Ezek után és azzal az állítólagos ténnyel, hogy Al-Fahin tízszer gazdagabb a Chelseat birtokló Roman Abramovicsnál talán már nem is olyan hihetetlen a multimilliárdos arab üzletember egy korábbi kijelentése, miszerint legalább 18 új játékost tervez a klubhoz igazolni a közeljövőben.

“Ronaldo azt mondta, hogy a világ legnagyobb klubjában akar játszani, úgyhogy januárban meglátjuk komolyan beszélt-e” - mondta Al-Fahin a Guardiannak.

“A Real Madrid 160 millió dollárban (Ł90m) állapította meg az értékét, de ha valaki meg akar szerezni egy ilyen játékost, akkor egy kicsit többet kell kiadnia; véleményem szerint 240 millió dollárt (Ł135m). De miért ne? Mi leszünk a legnagyobb klub a világon, nagyobb a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is.”

Sajtóinformációk szerint a City olyan sztárokért fog bejelentkezni a jövőben, mint például a Liverpool csatára, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas. Mindezt annak érdekében, hogy a csapat képes legyen megnyerni a Bajnokok Ligáját.

Al-Fahim hozzátette: “Olyan csapatot akarunk felépíteni, ami képes megnyerni az UEFA Bajnokok Ligáját. Nem fogunk akárkikre pénzt költeni, de ha megszerezzük a világ legnagyobb játékosait, és persze a menedzser is rájuk bólint, akkor meg is szerezzük őket.”

Forrás: Sky Sports
Ez viszont már szánalmas és osztom Ákos véleményét. Ez teljesen olyan, mint a mi igazolás topikunk, vagyis: nem értenek hozzá. Komolytalan, hogy arab turbános ember akar beleszólni a fociba. Az edző, Mark Hughes véleményét még egyszer sem hallottam, pedig ő az edző.
Ezeknek hosszútávon úgysem lesz jövője.
A Chelsea, se 2 évig volt Európa elitjébe. :roll: Erről ennyit.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.09.03. 17:28:50

LG írta:Minden csapatnak elkezdődött vmikor a felemelkedés, és ha a Chelsea, vagy a City csinált csapat, akkor ennyi erővel az az összes nagy csapat. Vagy az a baj, h ezeknek nincs akkora múltjuk :?: Engem nem érdekel, sőt inkább az idegesit, ha vki a múltból akar megélni. Én inkább örülök, ha egy középcsapat fölemelkedik, és megszorongatja a nagyok tökeit.
Szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki a múltjából él meg , az azért van mert letett valamit az asztalra ami akkora dolog hogy kihat a mai napokra is.
Kép
Varga
Capitá del Barça

2008.09.03. 17:22:47

fcbarcelonazsombi írta:
Los Banditos írta:Ezen megkönnyeztem... :cry: :cry: :lol:
HÁt sokmindent láttam de ilyent..... :lol:
Szánalmas ez az oldal...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.03. 17:11:18

Minden csapatnak elkezdődött vmikor a felemelkedés, és ha a Chelsea, vagy a City csinált csapat, akkor ennyi erővel az az összes nagy csapat. Vagy az a baj, h ezeknek nincs akkora múltjuk :?: Engem nem érdekel, sőt inkább az idegesit, ha vki a múltból akar megélni. Én inkább örülök, ha egy középcsapat fölemelkedik, és megszorongatja a nagyok tökeit.
Atlantis
Capitá del Barça

2008.09.03. 15:16:23

Enrique írta: Nemhogy halmozni nem fognak, egyet sem fognak nyerni. A csinált csapatoknak sosincs jövőjük. A Chelsea is most még jó, de (remélem és várom, hogy) 10 év múlva nem lesz sehol. Nem lesz ott örökké Abramovics.

A világ legjobb csapata sem amiatt lesz a legjobb, mert ott játszanak a legjobb játékosok. Hanem mert vannak szurkolói, van múltja, jelene, az egész évtizedek munkája alatt épült fel. Éppen ezért remélem, hogy a Chelsea sem fog nyerni 1-2 PL-nél többet a közeljövőben.

A másik meg, hogy várom már, mikor jut végre eszébe valakinek, hogy meghatározzon egy évenként igazolási keret plafont, vagy egy fizetési keret plafont, aminél többet egyszerűen nem költhetnének a klubok, legyen akár 2 arab meg 2 orosz milliárdos elnökük is. Ezzel simán meg lehetne akadályozni, hogy ilyen Cityket megvásárló jóemberek csak úgy szórják a pénzt, és azt vegyenek meg maguknak, akit csak akarnak.... Tudtommal az NBA-ban ilyen van már.

Csak ugyebár miért erőltetnék ennek a bevezetését? Minél nagyobb pénz mozog a fociban, annál nagyobb lesz a sajtó visszhang. Minél nagyobb a sajtó, annál több néző...
Vagy valami ilyesmi, de szerintem a legtöbb "nagy" embert nem zavarja az, ha pár elvetemült minden pénzét a fociba akarja ölni. Emelett még akár érdekes is lehet a dolog. A kis csapatok kerete megerősödik, nagyobb(vagy látványosabb) lesz a harc a jó helyezéskért.
Persze nekem sem szimpatikus ez a hozzáállás, de majd meglátjuk mi lesz belőle. :)
lopakodo
Capitá del Barça

2008.09.03. 15:08:26

Mika Vayryen (FIN,középp.) PSV Eindhoven-Herenveen

bocs ha már volt.
menczel
Entrenador del Barça

2008.09.03. 14:56:48

Én nem értek veletek egyet. Igenis leülök nézni egy chelseat mert baromi jo spilerek vannak ott. szorakoztatnak, ök lovét kapnak, tulaj meg élöcsocsot játszik, kinek fáj ez?

most öszintén hány ember kiváncsi egy man city meccsére és hány kiváncsi egy robinhoval megspékelt man cityre...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.03. 14:54:50

kulcsar.l írta:Dr. Sulaiman Al-Fahin, a Manchester City új tulajdonosa elárulta tervét, miszerint az Abu Dhabi United Group (ADUG) télen valószínűleg egy 135 millió fontos ajánlatot fog tenni a Manchester United portugál szélsőjéért, Cristiano Ronaldóért.

A City megvásárlásáról szóló egyezség az ADUG-gal hétfőn született meg, a társaság pedig még aznap megszerezte a Real Madridtól Robinhót brit átigazolási rekordösszeget jelentő 32.5 millió fontért.

Ezek után és azzal az állítólagos ténnyel, hogy Al-Fahin tízszer gazdagabb a Chelseat birtokló Roman Abramovicsnál talán már nem is olyan hihetetlen a multimilliárdos arab üzletember egy korábbi kijelentése, miszerint legalább 18 új játékost tervez a klubhoz igazolni a közeljövőben.

“Ronaldo azt mondta, hogy a világ legnagyobb klubjában akar játszani, úgyhogy januárban meglátjuk komolyan beszélt-e” - mondta Al-Fahin a Guardiannak.

“A Real Madrid 160 millió dollárban (Ł90m) állapította meg az értékét, de ha valaki meg akar szerezni egy ilyen játékost, akkor egy kicsit többet kell kiadnia; véleményem szerint 240 millió dollárt (Ł135m). De miért ne? Mi leszünk a legnagyobb klub a világon, nagyobb a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is.”

Sajtóinformációk szerint a City olyan sztárokért fog bejelentkezni a jövőben, mint például a Liverpool csatára, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas. Mindezt annak érdekében, hogy a csapat képes legyen megnyerni a Bajnokok Ligáját.

Al-Fahim hozzátette: “Olyan csapatot akarunk felépíteni, ami képes megnyerni az UEFA Bajnokok Ligáját. Nem fogunk akárkikre pénzt költeni, de ha megszerezzük a világ legnagyobb játékosait, és persze a menedzser is rájuk bólint, akkor meg is szerezzük őket.”

Forrás: Sky Sports
Ez viszont már szánalmas és osztom Ákos véleményét. Ez teljesen olyan, mint a mi igazolás topikunk, vagyis: nem értenek hozzá. Komolytalan, hogy arab turbános ember akar beleszólni a fociba. Az edző, Mark Hughes véleményét még egyszer sem hallottam, pedig ő az edző.
Ezeknek hosszútávon úgysem lesz jövője.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.09.03. 14:53:25

az a helyzet hogy Henry az egyik kedvencem, és örülök, hogy a Barcában játszik, de ha neki és nekünk is az angliai távozása lenne a legjobb, (gondolok itt a formájára és a lányával kapcsolatos zűrökre) akkor menjen majd, mondjuk Robinhoért cserébe. :) .
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.03. 14:31:53

Amugy nem értem, a City miért akarná még Ronadlot meg Henryt is. Most is van már egy csomó jó támadójuk, inkább a többi poszton erősitenének.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.09.03. 08:10:53

nem nagyon volt időm netezgetni, így csak a minap értesültem a man. city ámokfutásáról. sajnálom az összes city szurkolót...
amúgy meg sztem úis azt vesz meg akit akar ez a csóka. bekínál mindenkinek ilyen heti 300 000 fontos fizetést, arra meg usem tud senki nemet mondeni...

tényleg nem ártana egy fizetési sapka, mert kezd elkorcsosulni az egész..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt