Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.09.03. 15:40:48

Atyec írta: Én nem emlékszem ilyenre. Persze nem egy Barcás elhordta mindennek, de a nemzetközileg nem emlékszem hasonló reakciókra. Igaz, Figo nem volt egy hisztis gyerek.
Na,azért Figo akkor sokkal nagyobb játékos volt mint most Robinho. Nyilván nem húzták annyira le a sajtóban, de hidd el,mindenkinek megvolt/van a véleménye róla ezzel kapcsolatban.
Atyec

2008.09.03. 15:30:45

socio66 írta:
chi omega írta: vajon amikor figo elment a realba egyenesen a barcából, pénzért, akkor is ezek voltak a reakciók? nem emlékszem, de nem hiszem.
Igen,hasonlóak voltak.
Én nem emlékszem ilyenre. Persze nem egy Barcás elhordta mindennek, de a nemzetközileg nem emlékszem hasonló reakciókra. Igaz, Figo nem volt egy hisztis gyerek.
Atyec

2008.09.03. 15:28:14

khtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198222

Vajon Pele látja rosszul?
Szerintem nem
Nem hinném. Úgy látszik, nem csak a pályán viselkedik gyerekesen. Dehát miért is gondoltam volna?
socio66

2008.09.03. 15:27:01

chi omega írta: vajon amikor figo elment a realba egyenesen a barcából, pénzért, akkor is ezek voltak a reakciók? nem emlékszem, de nem hiszem.
Igen,hasonlóak voltak.
Atyec

2008.09.03. 15:24:02

Nastradamus írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198206&

Azt meg tudná nekem valaki mondani, h hogy a rákba lehet ilyen hosszú szerződéseket kötni? Nem volt erre vmi szabály, h max 5 éves szerződést lehet az orra alá dugni egy playa-nak?
Nem egészen értem, milyen alapon kellene az időtartamot fentről korlátozni?
chi omega
Entrenador del Barça

2008.09.03. 15:17:49

nevetséges a futballvilág reakciója.
vajon amikor figo elment a realba egyenesen a barcából, pénzért, akkor is ezek voltak a reakciók? nem emlékszem, de nem hiszem.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.09.03. 15:13:11

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198222

Vajon Pele látja rosszul?
Szerintem nem
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.09.03. 13:47:31

Az aláírt szerződést be KELL tartani ok. Ez elvárt dolog.
De a szerződésben rögzítik annak felbontási szabályait is, ha nem, akkor az erre vonatkozó törvény lép érvénybe, mint a Varga Tamás által példának felhozott munkaszerződés esetében is, ugyebár.
Tehát a szerződésben el lehet térni a törvénytől, de nem azzal ellentétben.

Mindezt csak azért írtam le, mert nem értem, lemaradtam valamiről?
Úgy értem, nem értem, miért fikázzák sokan Robinhot?

Megtagadta, h edzésre megy, vagy nem vállalta a meccset????????

Lehet, h elkerülte valami ilyesmi a figyelmemet? :oops:

Az, h el akart menni, és "hisztizett" ezügyben, legfeljebb etikátlan.....viszont a klub -és az elnök- egész nyári viselkedése is az volt.
Megérdemelték egymást.

Mindezektől függetlenül én jó játékosnak tartom, remélem, nem tűnik el.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.09.03. 12:25:31

Figyelj. Ha a játékosnak is érdeke, és szeretné, akkor miért ne. A Madridban olyan fizut kap, amit nem igen fognak neki megadni máshol. Ha meg mégis elmérgesedik a helyzet közte és a klubb között..... majd egyszer.... akkor szerintem ebből a szerződésből is ki lehet valahogy vásárolni. Ha más nem, majd ő maga.
Kép
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.09.03. 10:04:08

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198206&

Azt meg tudná nekem valaki mondani, h hogy a rákba lehet ilyen hosszú szerződéseket kötni? Nem volt erre vmi szabály, h max 5 éves szerződést lehet az orra alá dugni egy playa-nak?
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.09.02. 23:05:23

Szerintem Robinho nincs még a topon, nem merítette még ki teljesen a tehetségét, ehhez nagyban hozzájárult az, hogy a Madridnál egyből mélyvízbe dobták, mikor megvették. Nem nyújtotta azt, amit vártak tőle, de nem is nyújthatta, mert még újonc fiatalka volt a ligában.
Emiatt örülök, hogy már nem a Madridban játszik, legalább máshol fog teljesen kibontakozni, máshol lesz még nagyobb sztár (de szerintem nem a City lesz az, hanem majd a következő állomás) :o
Előre a TITOlusokért!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.09.02. 22:34:01

szerinted robinho nem bizonyított..? érdekes.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.02. 21:44:12

Varga Tamás írta:Téged Daninak hívnak Csongor?
Nem is tudtam. Köszi az infót!
biztos Csongor Dániel.

sztem ebben a rob vs rm bugiban legjobb lenne ha mindkét fél inkább kussban maradna és nem kezdenék el egymást szrral dobálni.
robinhonak ez az egész "elvágyódok" szitu lényegesen könnyebb és kényelmesebb, mint ott maradni és melóval bizonyítani, ha pedig ezt már megtette volna, akkor még több melóval bizonyítani. persze kellemetlen és némileg megalázó az, ha tudod, h vkit hozni akarnak a helyedre, téged pedig lazán beletennének egy csereügyletbe, de mindez csak azért lehetséges, mert az edzőnek feltehetően NEM ANNYIRA VAN SZÜKSÉGE a játékodra. ez van, szíve joga így dönteni. itt lehet választani a felhasználónak, vagy marad és bebizonyítja az edzőnek, h egy fsz a szakvezető és igenis befér a játékos a csapatba (pláne, ha a megvenni kívánt nagyász nem jön), vagy pedig lekoccol a gyerek.

de a madrid sem nagyon ugathat, mert ők izzították anno még a santosban a gyereket, h kezdje el a hisztit és jöjjön, ők kreáltak olyan légkört a gyerek köré, h azt hihette magáról, h az összes uralkodó széljárást ő fingotta, és már nincsen fölötte senki sem, mert ő volna az újpelé, végül pedig az előzmények ellenére ők éreztették a gyerekkel, h nem tartják többre, mint egy jó tölteléket némi lóvé mellé egy üzletben.
kicsit korrektebb lett volna a klub részéről megmondani kerek-perec robinhónak, h lehet nézegetni az apróhirdetéseket, de csak olyannak adunk el, aki a frankót ajánlja.

a legszebb az az egészben, h pont az olyan meccseken zavarták be az utóbbi időkben robinhót, mint a legutóbbi depor-rm volt, ahol általában el is döntötte a cuccokat a madrid javára, ahogy kell. talán ennyi hiányzott most is.

de ez legyen az emberségeskalderónék baja. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 21:41:10

Perrero írta:
Varga Tamás írta:Téged Daninak hívnak Csongor?
Ja, és olvass vissza, pár napja leírtam erre (2.) is a válaszom. Nem kívánom ismételni önmagam.
szabadország, szólásszabadság, stb... az poén ha pár napja írtad, mert én ma du. írtam, hogy akkor mit tennél...
Nem poén, mert nem a te kérdésedre írtam le a véleményem. Továbbra sem körülötted forog az én világom. Elhiszed, hogy tőled függetlenül is meg tudom fogalmazni a véleményemet, és a gondolataimat?
És végül, de nem utolsó sorban: örülnék, ha eljutna a tudatodig a pü-m utolsó mondata. :!:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 21:38:40

Okés Dani! Igazad van.
A Madridról szóló hírek úgyis csak másodlagosak, a Barcelonát nem érintik.
Sajnos, a Barcelona vezetői sem nagyon figyeltek a játékosok dolgaira, haverkodásaira az utolsó hónapokban, másfél évben, aminek meg is lett az eredménye.
A feszültséget nem Te, nem is én keltettem. Neked is megvan a saját véleményed, amit jórészt el tudok fogadni, csupán én Robinhót tartom 80%-ban hibásnak, Te másképp látod az arányokat.
Sajnos azonban nem minden kolléga rendelkezik a Te vitakultúráddal...meg aztán a szabatosan megfogalmazott magyar mondatból sem ért. :o
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.09.02. 21:32:48

És amiről nem volt szó, arról nem is lehet írni? Valaki ír egy vitaindítót, és akkor csak ahhoz kapcsolódóan lehet csak utána írni? Frank-éráról sem volt szó...

Leírtam a saját véleményemet, és akár volt szó elanyagiasodott világról, akár nem ez a véleményem, és úgy érzem ezt jogomban áll leírni.

Ő osztja a lapokat és ettől még nem kell mindenkinek eret vágnia...Ha valami nem tetszik lehet elmenni tartja a mondás, hát most ez történt.

Nem lesz itt játékosuralom, ugyanis, ahol figyelnek a játékosra, és az alkalmazottra, ott meghallgatják azt, nem egyszer fordult már elő a történelemben, hogy egy játékosnak emeltek a fizetésén, ő is csak ennyit kért, amit véleményem szerint teljesen megérdemelt, de a Madrid le sem sz.rta csak Hisztiánóval bohóckodott és ha Calderonon múlt volna már nyár elején túladott volna Robinhon, amennyire tepert Céért ez nem is lehet kérdéses.

Ronadlinhonak semmi köze? Írtam egy példát a főnök-beosztott dologról, Ronnienak is kiadták az útját, majd elvárták tőle, hogy maradjon a csapatnál, most Robinhotól ugyanezt várták.

Nem szép - lehet undorítónak is nevezni a dolgot - amit Robinho eljátszott a Reallal, csakhogy nem szabad elfelejtkezni arról, hogy Calderon mit bohóckodott egész nyáron, így azért már más a helyzet, egészen más...

De úgysem győzzük meg egymást, ezt már leírtam másnak is korábban, felesleges a Madriddal kapcsolatban itt a feszültséget kelteni.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 21:29:13

Téged Daninak hívnak Csongor?
Ja, és olvass vissza, pár napja leírtam erre (2.) is a válaszom. Nem kívánom ismételni önmagam.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 21:17:29

Dani!
R10-Olimpia-etc. dolog nem ide való, nem illik ehhez a vitához. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Nem volt itt szó elanyagiasodott világról, meg emberi értékekről sem.
Persze, szaba dországban élünk. Így van.
A főnököd, nem csinálhat veled, amit akar. De én megfordítanám a kérdést: a beosztott viszont bármit csinálhat? Nem. És amíg a világ a világ, a főnök az főnök, a beosztott pedig beosztott. Ez nem azt jelenti, hogy neki mindent szabad. Csak ő osztja a lapokat. Így volt ez az ókorban is, a reneszánsz korában is, meg most is így van.
Hova jutna a futball világa, ha minden játékost elengednének, ha elsírja magát. Gondolom, Te sem vennéd jó néven, ha a Barcelonánál játékosuralom nőné ki magát. Láthattuk ennek egyértelmű jeleit a Frank-éra végén: és az eredményét is láthattuk.
Robinho meg egy hálátlan dög. Örülök, hogy nem hozzánk jött, mert akkor itt játszotta volna el, amit a Santos-ban anno, meg amit most a Madridnál. Megbánja ő ezt még ezerszer, mint az a kutya, amelyik tízet kölykezett.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.09.02. 21:04:00

Érdekes, hogy a Ronadlinho - Barcelona - Olimpia kérdéskörben meg egyértelműen a Barça volt a felelős...És a szitu elég hasonlatos volt...

Nyilván nem lehet kizárólagos felelőst találni ez ügyben, de én - még ebben az elanyagiasodott világban is - többre tartom az emberi értékeket, mint a pénzt.

Ha nekem azt mondják a munkahelyemen, hogy ha sikerül hozni valakit a helyemre, akkor én is azt mondanám, hogy viszlát( a legelső adódó alkalommal, ha meg még többet is kínálnak...), ha nem tetszik a munkahely le lehet lépni, hiába ő a munkaadód, hiába ő a főnököd, nem ő a gazdád, hogy játsszon Veled, mint egy kutyával (ez nyilván túlzás). Szabad országban élünk, ahogy Robinho is nem tetszett neki a szitu, hát lelépett, a Real meg hoppon maradt ezért csinálja most hogy Robinho mennyire cserbenhagyta őket...
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.09.02. 20:12:05

Los Banditos írta:
maxilopez írta:Te most viccelsz? :lol: Méghogy barca szurkoló? :oops:
Ez a nap vicce :D Sőt Raúl is Barcás csak még nem tudja... :D
Ezzel is csak a tudatlanságodat bizonyítod. Ha hallgattál volna,... :wink:

A Santosos időszakában, amikor már nagyon elakart igazolni, mi is komoly esélyesek voltunk, és akkor is meg régebben is nyilatkozta, hogy a Barça a kedvenc csapata Európából.

Nem lennék meglepődve, ha 1-2 év múlva már nálunk rúgná a bőrt. :)
Hát lehet hogyha kedvenc csapatom a Barca nem igazolok madridba ha ilyen ellentétek vannak még a pénz sem vesz rá...
de azért így megjárva a madridot és most Manchesterben kíváncsi lennék h Barcás-e?!... És nem azt vitattam, hogy szurkolt a klubnak.
"ne aggódj bölcs maradtam..."
Danka00792
Director del Fútbol

2008.09.02. 20:11:23

Los Banditos írta:A Santosos időszakában, amikor már nagyon elakart igazolni, mi is komoly esélyesek voltunk.
Nem lennék meglepődve, ha 1-2 év múlva már nálunk rúgná a bőrt. :)
De még menyire hogy esélyesek voltunk! Én a Konföderációs kupán figyeltem fel rá, amit müvelt Ronaldinhoval együtt az valami hihetetlen volt, soha nem felejtem el. :)
Amikor megtudtam hogy a Real-ban köt ki, hát... enyhe ájulás kerülgetett. :lol:

Remélem hogy 1-2(-3-4-5-6..) év mulva tényleg nálunk köt ki, sokkal többre tartom mint például Silva-t vagy Hlebet. :roll:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2008.09.02. 20:15:11-kor.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 20:06:08

vale írta:
d.OR írta:
petiamadridista írta: Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
ezzel azért vitatkoznék.
de inkább csöndben maradok :shock:
Ez tényleg igaz , vagy nem láttad a Bl mecset? (tom hogy MUs vagy ezért tényleg ne vitatkozzunk ugysem győzlek meg.)
igen, ezért mondtam, hogy csöndben maradok. bár mondjuk ez nem sikerült teljesen :D
igen, szeretem a MU-t IS, szóval tényleg ne vitatkozzunk a MUról egy Barcás oldalon.
téma részemről lezárva!
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 20:05:01

Komiszka írta:"Olaszországban a legnagyobbak a csapatok bevételei"
Ezt egy felmérés kimutatta , Összesen , nem egyes csapatokra lebontva. Mondom , nem én találtam ki.
Kép
Lezárt