Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na,azért Figo akkor sokkal nagyobb játékos volt mint most Robinho. Nyilván nem húzták annyira le a sajtóban, de hidd el,mindenkinek megvolt/van a véleménye róla ezzel kapcsolatban.Atyec írta: Én nem emlékszem ilyenre. Persze nem egy Barcás elhordta mindennek, de a nemzetközileg nem emlékszem hasonló reakciókra. Igaz, Figo nem volt egy hisztis gyerek.
Én nem emlékszem ilyenre. Persze nem egy Barcás elhordta mindennek, de a nemzetközileg nem emlékszem hasonló reakciókra. Igaz, Figo nem volt egy hisztis gyerek.socio66 írta:Igen,hasonlóak voltak.chi omega írta: vajon amikor figo elment a realba egyenesen a barcából, pénzért, akkor is ezek voltak a reakciók? nem emlékszem, de nem hiszem.
Nem hinném. Úgy látszik, nem csak a pályán viselkedik gyerekesen. Dehát miért is gondoltam volna?khtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198222
Vajon Pele látja rosszul?
Szerintem nem
Igen,hasonlóak voltak.chi omega írta: vajon amikor figo elment a realba egyenesen a barcából, pénzért, akkor is ezek voltak a reakciók? nem emlékszem, de nem hiszem.
Nem egészen értem, milyen alapon kellene az időtartamot fentről korlátozni?Nastradamus írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198206&
Azt meg tudná nekem valaki mondani, h hogy a rákba lehet ilyen hosszú szerződéseket kötni? Nem volt erre vmi szabály, h max 5 éves szerződést lehet az orra alá dugni egy playa-nak?
biztos Csongor Dániel.Varga Tamás írta:Téged Daninak hívnak Csongor?
Nem is tudtam. Köszi az infót!
Nem poén, mert nem a te kérdésedre írtam le a véleményem. Továbbra sem körülötted forog az én világom. Elhiszed, hogy tőled függetlenül is meg tudom fogalmazni a véleményemet, és a gondolataimat?Perrero írta:szabadország, szólásszabadság, stb... az poén ha pár napja írtad, mert én ma du. írtam, hogy akkor mit tennél...Varga Tamás írta:Téged Daninak hívnak Csongor?
Nem is tudtam. Köszi az infót!
Ja, és olvass vissza, pár napja leírtam erre (2.) is a válaszom. Nem kívánom ismételni önmagam.
Hát lehet hogyha kedvenc csapatom a Barca nem igazolok madridba ha ilyen ellentétek vannak még a pénz sem vesz rá...Los Banditos írta:Ezzel is csak a tudatlanságodat bizonyítod. Ha hallgattál volna,...maxilopez írta:Te most viccelsz?Méghogy barca szurkoló?
Ez a nap vicceSőt Raúl is Barcás csak még nem tudja...
A Santosos időszakában, amikor már nagyon elakart igazolni, mi is komoly esélyesek voltunk, és akkor is meg régebben is nyilatkozta, hogy a Barça a kedvenc csapata Európából.
Nem lennék meglepődve, ha 1-2 év múlva már nálunk rúgná a bőrt.
De még menyire hogy esélyesek voltunk! Én a Konföderációs kupán figyeltem fel rá, amit müvelt Ronaldinhoval együtt az valami hihetetlen volt, soha nem felejtem el.Los Banditos írta:A Santosos időszakában, amikor már nagyon elakart igazolni, mi is komoly esélyesek voltunk.
Nem lennék meglepődve, ha 1-2 év múlva már nálunk rúgná a bőrt.
igen, ezért mondtam, hogy csöndben maradok. bár mondjuk ez nem sikerült teljesenvale írta:Ez tényleg igaz , vagy nem láttad a Bl mecset? (tom hogy MUs vagy ezért tényleg ne vitatkozzunk ugysem győzlek meg.)d.OR írta:ezzel azért vitatkoznék.petiamadridista írta: Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
de inkább csöndben maradok
Ezt egy felmérés kimutatta , Összesen , nem egyes csapatokra lebontva. Mondom , nem én találtam ki.Komiszka írta:"Olaszországban a legnagyobbak a csapatok bevételei"