Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért nem a mi sulinkban be van tiltva az egész mert olyanokat csináltad régebben a végzősökSzandi írta: Szét fognak nyalatni titeket, kb bárhova is járszNa, az lesz az érdekes
Nemlehet azért van betiltva, mert vkik korábban túlzásba vitték. Nálunk sajnos alantasabb iskolásokba, ahova a legostobábbak voltak halálesetek is előfordultak, a legdurvább talán, amikor egy gyereknek a seggébe nyomták a punpát, és addig pumpálták, amig szétfakadtak a belei. Azért a jó móka, meg az ostobaság között határt kell találni.Bogi63 írta:Na én majd jövőre megkapom!Csak akkor nem, ha a pécsi Kodályba megyek. Ott a diri kivágja azt, aki szecskáztat!
Biztos anno nagyon megszivatták a kis lelkem virágát...
Hát most már így 10.esen nem fogok oda állni,hogy : Légyszi' szivassatok már meg!Szandi írta:Sürgősen szivattasd meg magad, me ha nem, akkor nyomi kockafejed lesz. (és most annyi minden ilyesmit tudnék írni de inkább nem XD )
Pofáznak? Höhö. Akkor még úgy látszik, nem volt csibeszivatásod. Én már számolom vissza a napokat. Ez a legjobb dolog az egész évbenMeNnOn írta: én most lettem 9. es és tiszta [auto_cenzúra] volt eza megnyitó féleség,elsö orákba járkáltak be hozzánk a nagyobbak meg pofáztak már elsö nap..![]()
meg mindenki kérdez összevissza azt se tudja az ember kinek válaszoljon...elég érdekes..
Perrero írta:LG: a 9ik az első, ahogy irtad
ultra, te melyik felében vagy![]()
9-esMeNnOn írta:én most lettem 9. es és tiszta [auto_cenzúra] volt eza megnyitó féleség,elsö orákba járkáltak be hozzánk a nagyobbak meg pofáztak már elsö nap..Benga írta: Amúgy nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a kilencedikesek feszengésénél kevés vidámabb dolog van így szeptember 1.-jén
Jó bár tavaly meg velünk volt ugyan ez.![]()
meg mindenki kérdez összevissza azt se tudja az ember kinek válaszoljon...elég érdekes..
Nem tudom mi lesz ennek a vége...Volt nálunk egy vevő múlt héten,cserélték a mosdó kilincseket mert felgyújtották őket,mivel műanyagból voltak.Fizetős elit iskola ráadásul.ultrasur írta:Mis sulink olyan lett mint egy börtön:
(Közép Európa legfejlettebb tanintézménye)
Inkal-os Secuc kb 5darab
Elektromos kártya beengedő
700 ember fele drogos másik fele alkoholista mind ez a rózsadomb tövében...
ultrasur írta:Mis sulink olyan lett mint egy börtön:
(Közép Európa legfejlettebb tanintézménye)
Inkal-os Secuc kb 5darab
Elektromos kártya beengedő
700 ember fele drogos másik fele alkoholista mind ez a rózsadomb tövében...
én most lettem 9. es és tiszta [auto_cenzúra] volt eza megnyitó féleség,elsö orákba járkáltak be hozzánk a nagyobbak meg pofáztak már elsö nap..Benga írta: Amúgy nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a kilencedikesek feszengésénél kevés vidámabb dolog van így szeptember 1.-jén
Jó bár tavaly meg velünk volt ugyan ez.